Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews

“Heerlijke zonnebrand van Louis Widmer en Australian Gold”

Het is haast niet meer voor te stellen, dat ik het vroeger heerlijk vond om in de zon te bakken. Zonder mijzelf in te smeren. Ik dacht echt dat het geen probleem zou zijn, omdat ik ook niet snel verbrandde. Ach, jong en naïef zal ik maar zeggen. Nu, op volwassen leeftijd, vertoef ik liever in de schaduw dan in de bloedhete zon. Het braaf smeren vergeet ik nog wel eens. Bij mezelf dan, want de kinderen worden wel altijd goed beschermd. En als ik het een keertje vergeet, helpen zij mij er aan te herinneren. Want mijn kinderen zijn dol op zonnebrand en vooral als ze het zelf mogen smeren.

De afgelopen jaren hebben we behoorlijk wat verschillende zonnebrandjes mogen proberen. Wat mij opvalt is dat eigenlijk elk merk wel zijn voor- en nadelen heeft als het om het smeren gaat. Ik vind het erg lastig om nou te bepalen welke het allerbeste is voor je huid. Stiekem ga ik er van uit, dat elke, in Nederland verkrijgbare, zonnebrand gewoon doet waar het voor gemaakt is en dat is het beschermen van de huid tegen uv-stralen. Daarom kiezen wij nu voor fijn smerende en als het kan lekker ruikende zonnebrand creme.

Afgelopen vakantie testten we twee nog niet eerder geprobeerde merken zonnebrand, namelijk Louis Widmer en Australian Gold. We hebben eerst de Louis Widmer uitgebreid gesmeerd. Ik was vooral enthousiast over de kids variant. Het is wat lastiger smeren, omdat het wat dikker is. Maar daardoor heb ik wel het gevoel dat het echt een beschermende laag geeft op de huid. De kinderen waren erg enthousiast over dit smeersel, omdat ze het zelf goed konden aanbrengen. Was het nog erg wit, dan moesten ze het nog wat extra uitwrijven.

Ik zelf was erg blij met de Australian Gold Spray. Als je me enigszins kent, weet je dat ik van gemak houd. De spray biedt mij dit gemak. In no time had ik de kinderen van top tot teen in de zonnebrand gezet. Zij waren er ook wel blij mee, aangezien ze dan sneller het zwembad in konden duiken. Mijn eigen favoriet is de factor 50 variant voor het gezicht. Ik gebruik deze inmiddels dagelijks. Het smeert fijn en het dekt goed wat, gezien mijn litteken in mijn hals, erg belangrijk is.

Dus ja, weer twee heerlijke merken zonnebrand ontdekt. Ze zijn niet de goedkoopste, maar persoonlijk vind ik ze echt lekker. Waar mij betreft de prijs wel waard. De Louis Widmers vind je hier en voor de Australian Golds klik je hier.

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Eh.........really?
  • Dit blijf ik zo schattig vinden 😍
  • Mijn rijkdom 😍
  • Het nieuwe vriendje van de kleine. Het is gelijk dikke mik. Dank u @mylittleponybenelux en @theprfactory !!!
  • Op naar een beter ijzergehalte en dus ook meer energie!
  • De mini. Kunnen jullie het zien? #33weekspregnant
  • Geen stakend personeel gisteren in het @reinierdegraafziekenhuis Toch verdienen ook zij de aandacht. Ik vond dit wel een mooie uiting van de dames op de verloskamers. Mijn stem hebben jullie!
  • Zo’n handschoen is maar vreemd...

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Met de kinderen naar het Frans Hals Museum

Gisteren hebben  we met het gezin een cultureel uitstapje gedaan. ...

Sluiten