De afgelopen week waren we er even tussenuit. Voor het eerst met zijn zessen en wel op wintersport. Het was best een onderneming, maar als je zo fan van skiën bent zoals wij, dan durf je het wel aan. Ik zelf ski al vanaf mijn vierde en manlief is in zijn studententijd ermee begonnen. Onze oudste twee kinderen staan al vanaf hun kleutertijd op de latten. En we merken dat ze het steeds leuker beginnen te vinden. Er is echter één ding waar vooral de oudste de grootste moeite mee heeft en dat is de kou.

Die vervelende kou

Als je op wintersport gaat, ontkom je helaas niet aan de kou. Wel zijn er verschillende types van. In Snowworld bijvoorbeeld is de kou een stuk erger dan op de piste in de bergen. Dit zou met de airconditioning te maken hebben. Na een weekje in Snowworld had onze oudste dan ook eigenlijk geen zin meer om te skiën. Zelfs de thermopakjes in haar handschoenen maakten hielden haar handen niet warm. Het kostte ons dus behoorlijk wat overtuigingskracht om haar vorige week de piste op te krijgen. Gelukkig had ze al redelijk snel door, dat ze geen keuze had en dat het in de buitenlucht minder koud was dan in Snowworld. Na een dag al wilde ze niets liever dan de piste op gaan. Alleen die gure wind op dag drie vond ze minder prettig, maar gelukkig was deze mama daar op voorbereid.

Louis Widmer wintersport

Van het merk had ik enkele smeersels voor de wintersport meegekregen. Voor volwassenen en voor kinderen. Het waren van die combitubes met zalf en een lippenbalsem in de dop. Die items die ik als kind heel graag wilde hebben, maar mijn ouders nooit kochten. Mijn dochters hebben exact dezelfde fascinatie voor deze tubes en het idee van ze te mogen gebruiken was extra motiverend voor ze om te gaan skiën. Geen grapje, eerlijk waar. Als ouder heb ik geen enkel probleem als ze zich willen insmeren tegen de zon. Zelfs als er nauwelijks zon is. Ik vertelde de dames dat het ook wel hielp tegen de kou op hun wangen. Of het echt zo is weet ik niet, maar ze leken er minder last van te hebben. En natuurlijk was die speciale lippenbalsem de kers op de taart. Het was wel duidelijk dat het ook echt verzorgend voor de lippen was, want deze hebben de kou zeer goed doorstaan. Al met al dus weer prima producten van Louis Widmer.

Voor meer informatie over de combitubes klik je hier.

Winactie

Het wintersportseizoen is wellicht al bijna voorbij, maar deze geweldige producten zijn natuurlijk ook uitermate geschikt voor in de zomerzon. Daarom ga ik nog steeds een setje weggeven. Om kans te maken, laat je mij weten of je team zomer of team wintersport bent. Meedoen kan tot en met 8 maart. Succes!