Verhalen van een werkende moeder
TOP

Over Miriam

Mijn naam is Miriam. Ik ben een moeder van 3 prachtige dochters, Sanne (6), Veerle (4 jaar) en Noor (1). Ik vertel je graag over het leven met mijn drie meiden in combinatie met mijn werk als juriste. Vier dagen per week zit ik namelijk op kantoor.

Het leven met opgroeiende kinderen is elke dag weer bijzonder, maar absoluut niet rozengeur en manenschijn. Op mijn blog ben ik daar dan ook heel eerlijk over. (Natuurlijk ook vaak met een knipoog.) Het is daarom dat ik vaak hoor dat mensen zich herkennen in mijn verhalen. Wil je dus meer lezen over het mama zijn van drie kleine kinderen, dan ben je op de juiste site gestuit.

Verder mag ik frequent producten proberen en meestal ook weggeven. Wil je dus graag op de hoogte worden gehouden over de nieuwste producten en er kans op maken? Ook dan ben je aan het juiste adres.

Kortom, reden genoeg om terug te komen. Voor nu veel leesplezier toegewenst!

Facebook Comments
Instagram
  • Check deze leukerd van @affenzahn_official Schattig hè? De tijgervariant is nu te winnen op mijn blog! #linkinbio #winactie #review #mamablogger #toilettas
  • Summer, here we come!
  • Ze staan in de rij voor de Cozy Coupe van @littletikesbenelux #binnenkortmeer #gekregen #mamablogger #review #winactie
  • Veerle wilde een selfie maken 😂
  • Even een krijspaleisje pakken
  • Als mama een nieuwe tas heeft en dochterlief ermee vandoor gaat. #GastonLuga #GastonLugaNL #gekregen #review #binnenkortmeer
  • De zon schijnt en de vakantie komt er aan. Tijd om de tuin op orde te brengen. Het speelhuisje van de kinderen moet af en het kleine beetje gras dat nog over is moet bijgesnoeid worden. Daarna ook zeker nieuw gras zaaien, want er is bijna niets meer over.
  • Geweldige vrouwen en lieve vriendinnetjes!

Follow Me!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten