Verhalen van een werkende moeder
TOP

Over Miriam

Mijn naam is Miriam. Ik ben een moeder van 3 prachtige dochters, Sanne (6), Veerle (4 jaar) en Noor (1). Ik vertel je graag over het leven met mijn drie meiden in combinatie met mijn werk als juriste. Vier dagen per week zit ik namelijk op kantoor.

Het leven met opgroeiende kinderen is elke dag weer bijzonder, maar absoluut niet rozengeur en manenschijn. Op mijn blog ben ik daar dan ook heel eerlijk over. (Natuurlijk ook vaak met een knipoog.) Het is daarom dat ik vaak hoor dat mensen zich herkennen in mijn verhalen. Wil je dus meer lezen over het mama zijn van drie kleine kinderen, dan ben je op de juiste site gestuit.

Verder mag ik frequent producten proberen en meestal ook weggeven. Wil je dus graag op de hoogte worden gehouden over de nieuwste producten en er kans op maken? Ook dan ben je aan het juiste adres.

Kortom, reden genoeg om terug te komen. Voor nu veel leesplezier toegewenst!

Facebook Comments
Instagram
  • Ze heeft de @lego ontdekt!
  • Vier jaar geleden alweer. Zo mini nog
  • De nieuwe K3 is opgestaan hoor 😂
  • Wat een deprimerende gedachte
  • Mijn arme lieverd (en waarschijnlijk met hem nog veel meer mensen) is een beetje verdrietig. Portugal scoorde zonet #voetbal #hetinteresseertmijgeenhol #nationsleague #ishetalbedtijd
  • 😂😂😂
  • Fijn zo’n waarschuwing van de bank. Beetje jammer dat ik geen rekening heb bij de @abnamronl @😂
  • Het was zooooooo’n vermoeiende dag

Follow Me!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten