MeerVanMir gezin

Dit zijn wij!

Mijn naam is Miriam. Ik ben een moeder van 4 prachtige dochters, Sanne (10), Veerle (8 jaar),  Noor (6) en Sofieke (3). Ik vertel je graag over het leven met mijn vier meiden waarvan eentje meervoudig beperkt / gehandicapt is. En mocht je meer van video houden, dan kan je ook terecht op mijn TikTok kanaal (met 76K volgers) waar ik je meeneem in ons leven.

Een eerlijke kijk op ons leven

Het leven met opgroeiende kinderen is elke dag weer bijzonder, maar absoluut niet rozengeur en manenschijn. Op mijn blog ben ik daar dan ook heel eerlijk over. (Natuurlijk ook met een knipoog.) Het is daarom dat ik vaak hoor dat mensen zich herkennen in mijn verhalen. Wil je dus meer lezen over het mama zijn van vier kleine kinderen, dan ben je op de juiste site gestuit.

Op de pagina zwangerschap en bevalling kan je alles lezen rondom dit onderwerp. Ook vind je er artikelen over mijn miskramen en kinderwens. Het is allemaal niet zo vanzelfsprekend.

Op de pagina ouders vind je typische dingen die we als ouders meemaken en die niet specifiek voor ons gezin zijn.

Op de pagina kinderen staat per leeftijd aangegeven wat hun ontwikkeling is en soms ook welke producten echt een musthave zijn. Het grotendeel van de producten reviews zijn wel te vinden op een andere pagina.

Dan is er nog de pagina gezondheid en ziekenhuisbezoeken. De naam zegt eigenlijk al genoeg. Met de jongste twee meiden heb ik behoorlijk wat artsen gezien. Hierover heb ik uitgebreid geschreven. Ik verwacht ook nog wel dat er nog veel meer artikelen aan toegevoegd zullen worden. Onze derde dochter heeft namelijk het syndroom van Kleefstra. Alles wat daar mee te maken heeft, qua onderzoeken en hulpmiddelen en voorzieningen (zoals pgb), zal je kunnen terugvinden onder het kopje Kleefstra.

Onder het kopje gastbloggers kan je de verhalen van mijn moeder terugvinden. Ook zijn hier de stukjes van mijn eigen kinderen, die ik in hun naam geschreven heb. Zij hebben een hele duidelijke mening.

Als laatste is er een pagina uit het leven gegrepen. Daar vind je eigenlijk de mooie of vreemde of bijzondere momenten die wij als gezin meemaken en die typerend voor ons gezin zijn. Ook lekker veel hersenspinsels van deze mama.

Reviews en winacties

Verder mag ik frequent producten proberen en meestal ook weggeven. Als je kijkt onder “product ervaring” vind je allerlei categorieën waar reviews in staan. Elke categorie spreekt voor zich. Onder lopende winacties vind je ook de nog actuele winacties waar je nog aan mee kan doen. Hartstikke leuk toch?

Wat verder nog?

Met vier dochters wordt er behoorlijk wat gebakken in ons huis. Maar echt een bakwonder ben ik zelf niet. Gelukkig heb ik daar dames voor, die met alle liefde hun heerlijkste recepten met mij delen.

Op de pagina tips voor alle dagen kan je terecht als je net even wat extra informatie willen over alledaagse dingen. Zowel financieel als huishoudelijk.

Heb je nog wat inspiratie nodig voor je interieur? Dan klik je hier. En voor alles wat ik niet echt kan plaatsen, maar wel graag zeggen wil, ga je naar overig.

Kortom, redenen genoeg om even te blijven hangen en vooral ook weer terug te komen. Voor nu veel leesplezier toegewenst!