Het was weer eens tijd om uit mijn comfort zone te gaan en wat kleur in mijn garderobe te brengen. Even weg van de saaie spijkerbroek en hallo zeggen tegen aanwezige patronen en kleurtjes. En ja, ik moest even goed nadenken over wat en of ik dat wilde, maar ik weet inmiddels ook dat uit je comfort zone stappen soms tot geweldige verrassingen kan leiden. Dus toen het kledingmerk Tantilly mij liet weten graag te willen samenwerken en dat ik wat mocht uitzoeken, greep ik dat voorstel met beide handen aan.

Spieken op de website

Ik wist al dat er een kledingzaak van Tantilly was, maar had de webshop nog niet eerder gespot. Nu was ik uiteraard geïntrigeerd en ben dus vaak en veel gaan neuzen in de collectie. Wat mij als eerste opviel was dat de kleding geshowd werd door echte mensen. Dus geen sexy anorexie modellen, die met getuite lipjes in jurkjes ronddartelen. Nee, dit waren allemaal echte vrouwen in alle vormen en maten. Persoonlijk vind ik dat zeer plezierig aangezien ik ook geen maatje 36 heb en dus graag wil weten hoe een bepaald kledingstuk bij een vrouw met maatje meer staat. Volgende suggesties is ook vrouwen zonder aanwezige omvang, maar dat is vaak een kleine groep dus lastiger te vinden.

Anyway, ik was dus tussen de jurken door aan het scrollen. Ik merkte dat ik met de minuut vrolijker werd door alle kleurtjes op mijn scherm. Bizar eigenlijk dat kleur dat met je kan doen. Waarom dan eigenlijk dit niet toepassen door ook je kleding daar op aan te passen? Ik weet dat als ik een belangrijke call moet doen, ik ook al eerst mijzelf plamuur en wat nets aan doe. Ook al zien ze mij niet! Ik voel mij dan vaak gewoon meer zelfverzekerd en dan kan ik het gesprek ook beter aan. Als ik in mijn ochtendjas en haar in ochtend coupe door het huis loop ben ik vaak minder aanspreekbaar dan wanneer ik gedoucht, aangekleed en opgemaakt ben. Raar, maar waar. Dus heb ik mij voorgenomen om meer vrolijke kleurtjes te gaan dragen zodat dit ook zo overslaat op mijn geestelijke gesteldheid.

Over Tantilly

Dit stukje tekst vond ik op de website van Tantilly:

Wij zijn een gezellig, kleurrijk bedrijf, en wij ontwerpen, maken, en creeeren onze eigen unieke kledinglijn. Wij hebben een prachtige online winkel waar alle kleding verkocht wordt, en een fysieke winkel in Deventer. Onze service is altijd met een glimlach.

Dit reflecteert exact de indruk die ik kreeg van de kleding in de webshop. Het is uniek, het is kleurrijk en je wordt er blij van. Tantilly is in 2009 ontstaan en dus al 15 jaar in eigen beheer jurkjes aan het ontwerpen en vervaardigen. Dat zegt toch al genoeg? De collectie loopt van maten S – 5XL (36-54) en bestaat uit rokken, jurken, tops, broeken en nog veel meer. Tantilly gelooft dat ELKE vrouw er fantastisch en kleurrijk uit kan zien ongeacht haar maat. De kledingstukken zijn ook zo ontworpen dat iedereen zich er op en top prachtig in voelt. Dus reden genoeg om zelf eens een kijkje te nemen op de website. En ondertussen mag je oordelen of de missie van Tantilly ook voor mij geslaagd is wat betreft mijn nieuwe jurkjes. Welke vind jij het leukst?

https://www.tiktok.com/@meervanmir.eu/video/7360761619254725920?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7214943423711151621