Hoeveel schoenen heb jij in je kast staan die je ook echt daadwerkelijk draagt? Ik denk dat iedereen het wel eens meemaakt, je koopt een paar schoenen omdat je ze zo mooi vindt, maar je kan er in de praktijk nog geen uur op lopen. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden zeggen ze dan. Voor de meeste mensen geldt het denk ik wel dat ze schoenen wil hebben waar ze altijd lekker op kunnen lopen. Stijlvolle schoenen, die ook nog eens lekker zitten dat is natuurlijk precies wat je wilt! Als je hier naar op zoek bent dan zijn Durea schoenen de perfecte aanvulling op je schoenencollectie. Durea schoenen zijn in diverse wijdtes beschikbaar en daarom zijn deze schoenen geschikt voor elke voeten. Met Durea schoenen hou je een spontane wandeling of een dag shoppen zeker wel vol, en dat zonder blaren of pijn aan je voeten! Maar waarom zijn Durea schoenen de perfecte aanvulling op je schoenencollectie? Dat vertellen we je graag in deze blog!

Typerend voor Durea schoenen

Wat is dan zo typerend aan Durea schoenen? Durea schoenen staan bekend om het verschil in wijdte in zowel de voorzijde als de achterzijde van de schoen. Dit betekent dus dat de voorzijde van Durea schoenen een andere wijdte hebben, dan de achterzijde van de schoenen. Het bepalen van de wijdte van je voet hangt samen met de breedte van je voetbed. Daarnaast staan Durea schoenen bekend om de uitgebreide collectie trendy schoenen in verschillende wijdtematen. Durea schoenen heeft hierin vier verschillende wijdtematen: 

  • Durea schoenen – wijdte E
  • Durea schoenen – wijdte G
  • Durea schoenen – wijdte H
  • Durea schoenen – wijdte K

We zullen je even een kleine uitleg geven over hoe de wijdtematen van Durea schoenen worden ingedeeld. Durea schoenen wijdte E zijn extra smalle schoenen. Deze schoenen zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met een hele smalle voet. Durea schoenen wijdte G zijn voor smallere tot normale breedte maat schoenen. Heb je dus normale voeten of iets slankere voeten, dan zijn Durea schoenen met wijdtemaat G geschikt voor jou! Durea schoenen wijdte H zijn voor mensen met een normale tot een net wat bredere voet dan gemiddeld. Durea schoenen wijdte H is ook de meest voorkomende wijdte maat. Heb jij dus normale tot iets bredere voeten, dan zijn Durea schoenen wijdte H ideaal voor jou. Heb je juist bredere of vollere voeten? Dan zijn Durea schoenen wijdte K iets voor jou. Durea schoenen wijdte K is namelijk een extra brede wijdtemaat. 

Durea schoenen voor blije voeten

Al meer dan 70 jaar worden Durea schoenen gemaakt, die comfortabel zijn, een perfecte pasvorm hebben en ook een eigentijdse uitstraling hebben. Durea schoenen staan bekend om schoenen die gemaakt zijn uit liefde voor je voeten. Geen voet is natuurlijk hetzelfde. Zo zijn er mensen met hele smalle voeten of juist met extra brede voeten. Voor iedere voet is er dus een passende leest. Dit houdt dus in dat de voorzijde van Durea schoenen net wat breder vallen dan gemiddeld en de achterkant van deze schoenen wat meer geknepen zijn. Hierdoor bieden Durea schoenen meer steun over de gehele schoen en glip je minder snel in je schoenen. Durea schoenen zijn geschikt voor elke voet, omdat zij naast de juiste lengtemaat ook nog kijken naar de wijdtemaat, het model en de pasvorm. Hierdoor is er voor iedere voet dus een juist paar Durea schoenen. Dit maakt Durea schoenen uniek. Durea biedt een ruim assortiment dames schoenen en deze modellen zijn in meerdere breedtematen beschikbaar. Van extra breed of breed tot extra smal. Daarnaast zijn Durea schoenen geschikt voor eigen inlays. Ook hebben enkele modellen van Durea schoenen een flexinzet, dit zorgt voor verminderde druk op je voorvoet.

Als je veel op de been bent en dus veel wandelt of de hele dag in beweging bent, dan zijn schoenen die goed zitten en fijn lopen echt een must! Als je je Durea schoenen een hele dag hebt gedragen, dan merk je gewoon dat je voeten goed zijn uitgerust en niet hoeven bij te komen van zware dag. Zelf heb ik ook veel schoenen waarbij je nadat je ze een hele dag hebt gedragen, gewoon pijn hebt aan je voeten en je voeten tot rust moeten komen. Bij Durea schoenen heb je hier gelukkig geen last van!

Durea schoenen: trendy & comfortabel

Durea schoenen zijn trendy en comfortabel en worden het hele jaar aangeboden. De collectie van Durea schoenen wordt per seizoen gewisseld. Of je nu op zoek bent naar durea sneakers, laarzen of instapschoenen, binnen de Durea schoenen collectie slaag je gegarandeerd! Durea schoenen kun je casual dragen, maar zijn ook geschikt voor je werk. Juist door het comfort van deze schoenen hou je het de hele dag vol op Durea schoenen en tegelijkertijd draag je trendy schoenen die je outfit helemaal afmaken! 

Ben je nu helemaal overtuigd dat Durea schoenen de perfecte aanvulling zijn op jouw schoenencollectie? Als je op zoek bent naar trendy & comfortabele schoenen dan moet je zeker Durea schoenen kopen! Durea schoenen zorgen namelijk voor blije voeten.

Uitgelichte afbeelding: shutterstock