https://www.shutterstock.com/nl

Winacties en voorwaarden van MeerVanMir

Als je vaak winacties doet komt het natuurlijk wel eens voor dat er iets fout gaat met de trekking of verzending van een pakketje. Om er zeker van te zijn dat het voor een ieder duidelijk is waar mijn verantwoordelijkheid en / of aansprakelijkheid eindigt, heb ik de voorwaarden wat betreft de winacties op MeerVanMir op een rijtje gezet.

De voorwaarden van de winacties

 1. Een winactie wordt bekend gemaakt middels publicatie van het artikel op de website en op Facebook.
 2. Mee doen met een winactie kan door een bericht achter te laten onder het bericht van de winactie en door de post op Facebook te liken. Heb je geen Facebook? Meld dat dan bij je reactie.
 3. Delen of taggen is niet verplicht, maar wel toegestaan uiteraard.
 4. Indien het bedrijf achter het product dit wenst, kunnen extra acties worden vereist zoals bijvoorbeeld het liken van de bedrijfspagina van het betreffende bedrijf. Dit zal altijd duidelijk gecommuniceerd worden bij de betreffende winactie..
 5. Tenzij anders vermeldt heb je, inclusief de dag van publicatie, 7 dagen de tijd om je aan te melden voor de winactie.
 6. Na 7 dagen wordt de winactie gesloten. Reacties na die tijd doen niet meer mee met de loting.
 7. De naam van de winnaar wordt in een afzonderlijk bericht bekend gemaakt op Facebook.
 8. Er volgt geen mail of tag vanuit MeerVanMir om de winnaar te attenderen op zijn / haar gewonnen prijs. Je dient dus zelf de pagina in de gaten te houden, tenzij je aangegeven hebt geen Facebook te hebben.
 9. Gewonnen prijzen moeten binnen 7 dagen na bekendmaking van de winnaar geclaimd worden. Na deze tijd wordt de prijs opnieuw verloot en vangt opnieuw de termijn van een week aan.
 10. MeerVanMir hoeft niet zorg te dragen voor herstel of vervanging als er producten door de post verloren gaan of beschadigd raken. (laat het wel even weten, misschien kan ik dan nog wat betekenen)
 11. De inhoud van de winactie, de prijs, de loting of prijsuitreiking staan niet open voor discussie.
 12. Personen die met meerdere accounts meespelen worden uitgesloten.
 13. De privacyverklaring van MeerVanMir vind je hier.

Nu alle voorwaarden duidelijk zijn wens ik iedereen veel succes en hopelijk veel winplezier. Er komt in ieder geval nog genoeg aan! Zie ook de nog lopende winacties.