Contact / Samenwerking

Wat leuk dat je overweegt om met MeerVanMir samen te werken! Ik begrijp dat je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden. Hieronder lees je wat ik je kan bieden.

De doelgroep

MeerVanMir is een echte website. Het leven is nou eenmaal geen rozengeur, dus waarom wel doen alsof? Dat is ook wat mijn lezers aanspreekt. Woorden als “herkenning” en “eerlijk” is wat ik vaak teruglees in de reacties.  Vooral natuurlijk, omdat ik ook schrijf over de meervoudige beperking van mijn derde dochter en alles wat daarbij komt kijken. Mijn doelgroep is daarom ook vrij divers. Het bestaat wel grotendeels uit vrouwen, maar de leeftijd varieert van jonge moeder tot oma. Wat ze wel allemaal met elkaar gemeen hebben zijn (klein)kinderen. Het zijn stuk voor stuk vrouwen die willen lezen over het echte leven met kleine mensjes.

Waarom samenwerken met MeerVanMir? 

  • We zijn dol op nieuwe producten ontdekken en daarover vertellen. Dit zal altijd vol enthousiasme gedaan worden, maar zeker ook op een eerlijke manier.
  • Elk door ons geschreven artikel is uniek. Het leest gemakkelijk weg.
  • De teksten zijn vrij van spelfouten en in correct Nederlands geschreven.
  • In overleg kan eerst een preview van het artikel overgelegd worden.
  • Artikelen worden doorgaans niet als advertentie geschreven.
  • Bedrijven ervaren de samenwerking altijd als erg prettig.

LET OP: het is gebleken dat de cijfers van Ahref niet overeenkomen met de cijfers van Google Analytics. Voor een juiste weergave met aantallen kan contact opgenomen worden.

De opties van MeerVanMir

Op MeerVanMir doen we zowel onbetaalde (barterdeals) als betaalde samenwerkingen. 

Perspakketten

Pakketjes krijgen is altijd een feestje. Al helemaal als deze onaangekondigd binnen komen. Natuurlijk laten we deze niet zonder aandacht op social media voorbij gaan. Voor directe exposure is dit een uitstekende optie. Mailen mag altijd voor meer informatie. Het postadres is Postbus 144, 2630 AC Nootdorp.

Barterdeals

Wil je graag een barterdeal afspreken? Ook daarin zijn er tal van mogelijkheden. Barterdeals in combinatie met een winactie hebben de voorkeur, omdat dit extra gedeeld wordt op social media door de lezers van MeerVanMir. In overleg kan over nagenoeg alles wel geschreven worden. Kijk vooral eens naar de categorieën in het dropdown menu. Gebruik van persfoto’s of louter eigen foto’s is geen enkel probleem.  

Uitnodigingen 

Op zoek naar een verslag van een evenement of uitje of locatie? Dan staat het gezin voor je klaar. Ook kunnen we er extra op letten of het geschikt is voor meervoudig beperkte / gehandicapte kinderen. 

Gesponsorde post

Er is altijd ruimte voor een gesponsorde post waarbij tegen betaling een informatief artikel geschreven wordt. Deze zal altijd uniek zijn en geschreven met de kracht en het vlotte zoals alle artikelen op MeerVanMir zijn. Het aanleveren van content kan ook. Hier zal dan wel vermelding worden gemaakt dat een gastblogger het geschreven heeft. Uiteraard wordt alles conform SEO online gezet. 

TikTok

Ook op TikTok is MeerVanMir actief. Neem ook vooral daar eens een kijkje.

Tot snel?

Bedrijven waar eerder mee samengewerkt is, hebben het contact als prettig en de artikelen als uitstekend ervaren. Hopelijk word jij er ook één van! Ik kijk uit naar je mail!

Wil je meer weten wat er op mijn website staat? Neem dan een kijkje bij Wie zijn wij.