Met het hele gezin in quarantaine

Een onbezorgde zwangerschap, wie wil dat nou niet? Gelukkig voel ik mij goed en heb ik op dit moment geen grote zorgen over mijn zwangerschap, maar helemaal onbezorgd ben ik nooit. Zeker in deze rare tijd zijn er genoeg dingen waar ik wel eens wakker van lig. Nou moet ik eerlijk zeggen dat wij dit gekke virus nog buiten de deur hebben weten te houden………totdat Sylvester afgelopen maandag een positieve testuitslag kreeg. Vanaf dat moment gingen wij met het gezin in quarantaine.

Genoeg tijd om lekker te smeren!

De worry free pregnancy lijn van Naïf Natural Skincare

Toevallig kreeg ik vorige week een prachtig pakketje binnen van ‘Naïf Natural Skincare‘. Het ging om twee producten van de ‘worry free pregnancy lijn’. Dat is een natuurlijke zwangerschapslijn met ingrediënten die het natuurlijke groeiproces van de huid ondersteunen. Het pakketje kwam als geroepen, want sinds het nieuws eruit is, groeit mijn buik mega snel en dat jeukt ontzettend!

worry free pregnancy lijn van Naïf Natural

Pregnancy body oil

In het eerste doosje zat een pregnancy body oil om de vier b’s (buik, borsten, billen en bovenbenen) heerlijk mee te masseren. De olie zit in een flesje met een knijppipet. Hierdoor kan je de olie handig gedoseerd op de huid aanbrengen, zonder dat de olie tussen je vingers druipt. Bovendien wordt het flesje hierdoor ook niet vettig aan de buitenkant. De geur van de olie is heerlijk. Veel geuren komen tijdens de zwangerschap zeer heftig binnen, maar dat is bij dit product van de worry free pregnancy lijn niet het geval. Als ik ’s avonds gesmeerd heb, ruik ik het de volgende ochtend nog.

Soothing pregnancy belly balm

In het tweede doosje van de worry free pregnancy lijn zat een soothing pregnancy belly balm met sheabutter. Ook deze ruikt heerlijk en voelt heel zacht aan op de huid. De crème trekt snel in, waardoor je kleding er niet aan blijft plakken. Nu ik in quarantaine zit, heb ik alle tijd om twee tot drie keer per dag te smeren. Ik moet eerlijk zeggen dat ik sinds ik de sheabutter gebruik, geen jeuk meer heb en daar ben ik heel blij mee!

worry free pregnancy lijn van Naïf Natural