Nog eventjes en dan begint bij ons de grote verbouwing. Iets waar ik naar kijk en totaal ook niet. Het is wel nodig, want onze cv-ketel dateert gewoon uit 2006. Tijd voor vervanging dus. Wat er gaat gebeuren? We gaan over op een volledige warmtepomp met vloerverwarming beneden. Dus keuken vloer eruit om nieuwe ervoor terug te plaatsen. Daar kijk ik wel stiekem naar uit. Aangezien we ook geen gasaansluiting meer zullen hebben is de gashaard in de woonkamer ook niet meer nodig. Dus de schouw wordt verwijderd waardoor daarna alles opnieuw gestuct zal worden. Met andere woorden, het wordt een flinke onderneming. Maar daarna…

Een nieuwe woonkamer

Zie je het al voor je? Gewoon een donkergroene keuken mét kookeiland en Quooker. Daarnaast een lichte vloer met warmte onder mijn poezelige voetjes. En dan heb ik uiteraard mooie witte muren, die ik nog wil volhangen met prachtige portretten van mijn kinders. Ik heb al een foto van mijn lieftallige vier meisjes in hun halloweenkostuum op canvas en daar ben ik oprecht nog steeds erg blij mee ben. Sterker nog, iedereen die die foto op canvas ziet wordt er blij van en ik krijg er vaak complimenten over. Maar ja, de foto is wel van een paar jaar geleden inmiddels en de meiden zijn alweer wat ouder. Het werd dus tijd voor een nieuwe. Niet een vervanging, maar een aanvulling.

Een foto op canvas als verrassing

Soms denk ik dat Google stiekem meeluistert met mijn gedachten, want ik had dus net bedacht dat ik een nieuwe foto op canvas wilde bestellen en ik trof een mailtje van Uwfotocadeau in mijn inbox aan. Of ik wilde samenwerken. Natuurlijk wilde ik dat! Maar uiteraard wel met de kanttekening dat ik eerlijk wilde zijn en dus wel een bestelling zelf zou mogen ervaren. Dat vonden ze helemaal geen probleem. Zo gezegd zo gedaan. Ik wist al welke foto ik op canvas wilde hebben, dus dat scheelde in tijd. Nu heb ik vaker online foto producten besteld en is het vaak het hele proces doorlopen wat het meeste tijd kost. Niet dus bij Uwfotocadeau. Ik was binnen enkele minuten al klaar. Zo snel zelfs, dat ik mij een beetje zorgen maakte dat ik het goed gedaan had. Gelukkig kon mijn contact bij het bedrijf bevestigen dat het goed gegaan was.

Klantvriendelijk op haar best

Ik had er al rekening mee gehouden dat het niet een dag later verstuurd zou worden. Dat zou haast zorgwekkend zijn als het zo snel kon. Wat mij echter verraste was de bijzonder vriendelijke e-mail, die ik de volgende dag ontving.

Ik weet niet waarom, maar ik vond deze e-mail zo klantvriendelijk overkomen. Ik had dit nog nooit meegemaakt. Natuurlijk weet ik ook dat dit een standaard mailtje is, maar de Tone of Voice is wat mij betreft perfect. Niet te zakelijk en gewoon zo dat je je enorm welkom voelt. Alleen daarom al ben ik enthousiast over Uwfotocadeau.nl.

Het resultaat

Enkele dagen later ontving ik de bevestiging dat mijn bestelling onderweg was en inderdaad werd deze geleverd op het aangegeven tijdstip. Daar houd ik van. Het is een mooie foto op canvas geworden wat zeker een prominent plekje in mijn nieuwe woonkamer gaat krijgen. Ik ben zeer tevreden met de service en het resultaat van mijn bestelling bij Uwfotocadeau en ga er zeker weer terugkomen als ik nog een foto op canvas erbij wil. Straks hangt de hele woonkamer gewoon vol met plaatjes van mijn kroost. Ik kijk er nu al naar uit. Dus ja, dit was wat mij betreft een zeer geslaagde samenwerking!