Het is haast niet meer voor te stellen, dat ik het vroeger heerlijk vond om in de zon te bakken. Zonder mijzelf in te smeren. Ik dacht echt dat het geen probleem zou zijn, omdat ik ook niet snel verbrandde. Ach, jong en naïef zal ik maar zeggen. Nu, op volwassen leeftijd, vertoef ik liever in de schaduw dan in de bloedhete zon. Het braaf smeren vergeet ik nog wel eens. Bij mezelf dan, want de kinderen worden wel altijd goed beschermd. En als ik het een keertje vergeet, helpen zij mij er aan te herinneren. Want mijn kinderen zijn dol op zonnebrand zoals Australian Gold en vooral als ze het zelf mogen smeren.

Zonnebrand is belangrijk

De afgelopen jaren hebben we behoorlijk wat verschillende zonnebrandjes mogen proberen. Wat mij opvalt is dat eigenlijk elk merk wel zijn voor- en nadelen heeft als het om het smeren gaat. Ik vind het erg lastig om nou te bepalen welke het allerbeste is voor je huid. Stiekem ga ik er van uit, dat elke, in Nederland verkrijgbare, zonnebrand gewoon doet waar het voor gemaakt is en dat is het beschermen van de huid tegen uv-stralen. Daarom kiezen wij nu voor fijn smerende en als het kan lekker ruikende zonnebrand creme.

https://meervanmir.eu/heerlijke-zonnebrand-van-louis-widmer-en-australian-gold

Altijd goed smeren met Australian Gold

Afgelopen vakantie testten we twee nog niet eerder geprobeerde merken zonnebrand, namelijk Louis Widmer en Australian Gold. We hebben eerst de Louis Widmer uitgebreid gesmeerd. Ik was vooral enthousiast over de kids variant. Het is wat lastiger smeren, omdat het wat dikker is. Maar daardoor heb ik wel het gevoel dat het echt een beschermende laag geeft op de huid. De kinderen waren erg enthousiast over dit smeersel, omdat ze het zelf goed konden aanbrengen. Was het nog erg wit, dan moesten ze het nog wat extra uitwrijven.

https://meervanmir.eu/heerlijke-zonnebrand-van-louis-widmer-en-australian-gold

Lees ook: Louis Widmer wintersport biedt extra bescherming

De spray is erg gemakkelijk

Ik zelf was erg blij met de Australian Gold Spray. Als je me enigszins kent, weet je dat ik van gemak houd. De spray biedt mij dit gemak. In no time had ik de kinderen van top tot teen in de zonnebrand gezet. Zij waren er ook wel blij mee, aangezien ze dan sneller het zwembad in konden duiken. Mijn eigen favoriet is de factor 50 variant voor het gezicht. Ik gebruik deze inmiddels dagelijks. Het smeert fijn en het dekt goed wat, gezien mijn litteken in mijn hals, erg belangrijk is.

https://meervanmir.eu/heerlijke-zonnebrand-van-louis-widmer-en-australian-gold

Dus ja, weer twee heerlijke merken zonnebrand ontdekt. Ze zijn niet de goedkoopste, maar persoonlijk vind ik ze echt lekker. Waar mij betreft de prijs wel waard. De Louis Widmers vind je hier en voor de Australian Golds klik je hier.