Verhalen van een werkende moeder
TOP
Uitjes

“Lego World 2017: wat kan je verwachten?”

Over een weekje is het gewoon alweer herfstvakantie, althans in onze regio. Het lijkt alsof de scholen nog maar net begonnen waren en nu hebben ze alweer vakantie. Wat is het leven als kind toch heerlijk! Nu zal ik volgende week waarschijnlijk geen stap buiten de deur zetten, omdat ik toch goede hoop heb dat de mini zich een dezer dagen aandient. Dat betekent echter niet, dat ik niet op de hoogte ben van de leuke uitstapjes die door het land gepland staan. Er is er eentje waar ik wel van baal, dat ik dit jaar niet bij ben. Dat is namelijk Lego World Nederland.

Dit jaar is het alweer de 17e editie van Lego World Nederland in de Jaarbeurs van Utrecht. Het festijn vindt plaats van 18 tot en met 24 oktober en is absoluut de moeite waard om te bezoeken. Vorig jaar heb ik de kids voor het eerst er mee naar toe genomen en het was een groot succes. Zo waren er springkussens voor zowel grote als kleine kinderen, er waren opgeblazen hindernisbanen en konden de kinderen geschminkt worden, een glittertatoeage op de arm en een kleurige extension voor in het haar krijgen.  De befaamde legoblokjes douche zal er uiteraard ook weer zijn.

 

Wat er nieuw is dit jaar, is de LEGO Star Wars mega tank van wel 12 meter lang! Ook is er een McLaren racecar, dus dikke pret voor de formule 1 liefhebbers. Je kan ook meebouwen aan een gigantische politietruck van 2,5 meter hoog! Er schijnt ook een dromentroon te zijn, waar veel mysterie over is. Ik hoop dat iemand mij hier volgende week meer over wil vertellen, want ik ben inmiddels zeer nieuwsgierig ernaar geworden. Verder is er een draak, waar echt stoom uit de neus komt en draakgeluiden maakt. En uiteraard is er altijd weer tijd voor enige ontspanning in de bioscoop waar dit keer de LEGO Batman film vertoond zal worden. En natuurlijk kan je overal en altijd gewoon even lekker gaan zitten om je eigen bouwwerken te creëren. Kortom, gegarandeerd een dag vol plezier. (tickets kan je hier kopen)

Wist je trouwens dat…

… er ruim 23 vrachtwagens richting LEGO World rijden die samen meer dan 14 ton aan LEGO steentjes vervoeren?
… er meer dan 5.000 LEGO bouwwerken per dag worden gebouwd tijdens dit evenement?
… er aan het einde van zo’n dag meer dan 100 mensen nodig zijn om alle bouwwerken weer af te breken?
… er meer dan 40 miljard LEGO minifiguren zijn ontworpen wat hen de grootste populatie van de wereld maakt?
… je met 40 miljard LEGO stenen op elkaar gestapeld kunt lopen naar de maan?
… je met LEGO alles kunt maken? Zo kunnen zes 8-nops LEGO stenen worden samengevoegd op 915.103.765 verschillende manieren!

Winactie
Ik heb twee kaartjes om weg te geven. Ze zijn niet aan een dag gebonden, dus je kan zelf kiezen wanneer je gaat. Wil je kans maken op de kaartjes? Laat dan een reactie achter dat je meedoet. Omdat het festijn volgende week al plaats vindt, wordt dit een super snelle winactie. Je kan meedoen tot en met 14 oktober en op 15 oktober zal ik de winnaar bekend maken. De winnaar maak ik bekend op mijn Facebookpagina. (Klik hier voor de winactievoorwaarden).

 

Facebook Comments

«

»

9 COMMENTS
 • Wendy

  3 jaar ago

  O daar maak ik onze lego gekke knul helemaal blij mee!! En ik vind het stiekem ook super leuk ;-).
  Doe graag mee!

 • Marjo

  3 jaar ago

  Wauw gave actie! De tickets zijn heel welkom met drie Lego fans in huis!

 • elisabeth maria martina

  3 jaar ago

  leuk uitstapje voor de herstvakantie

 • Iris

  3 jaar ago

  Toffer de tof! Ik die mee!

 • Miranda

  3 jaar ago

  Vorig jaar met de kinderen geweest. Wat was het leuk! Zo leuk, dat we dit jaar weer willen gaan. Dus ik doe mee!

 • Mirjam Hellingman

  3 jaar ago

  Lijkt mij superleuk om met (een van) mijn kinderen heen te gaan!

 • Sabine Tokarek

  3 jaar ago

  Ik zou super graag deze kaartjes winnen voor ons Emiel. Hij gaat sinds vorig schooljaar naar de robotclub L-Botics. Daar bouwt hij robots met Lego, programmeert deze op de computer en laat ze opdrachten uitvoeren. Hij zou genieten van deze uitstap! Dus we duimen !!!

 • Cindy

  3 jaar ago

  Whaaaaaaaaaa GAAF! <3
  HELEMAAL ENTHOUSIAST WAT GAVE PRIJS!
  ♡♡♡mijn zoontje en dochtertje zouden uit hun DAK gaan . Als ze ditochten gaan bewonderen.
  Wauw mama wil dat ook heel graag!
  Zolang geleden dat wij iets hebben kunnen ondernemen.
  Zou echt VERRASSING Zijn! !♡♡

 • Lyn

  3 jaar ago

  Leuk! ik doe graag mee

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Die voetjes 😍
 • Borstvoeding! Het blijft iets bijzonders. Ik wil het weer minimaal een half jaar geven. Zo mooi dat dat kan. #normalizebreastfeeding #borstvoeding #moedermelk #vloeibaargoud #mamaslagroom #metmijntietinjefeed
 • Zusterliefde 😍
 • Mijn rijkdom 😍
 • Dit zijn mijn oudste boefjes. Vanavond komt er een artikel online over hun bekentenissen 😂
 • Even een selfie in het zonnetje, want dat doe ik niet zo vaak. Ik maak liever foto’s van anderen. Vooral omdat ik bijna nooit een foto van mezelf echt leuk vind. @rvgpr vroeg mij wat over mijzelf te vertellen na hun eerste online paneldag met producten van @karchernl @zoedt_nl @dutchdeluxes @asmodeenl en Cobi. Ik vond het wel een leuk idee. Leren jullie ook gelijk wat meer over mij.
.
Ik ben dus Miriam en mama van vier heerlijke meiden. In het dagelijkse leven werk ik als juriste en blog ik op meervanmir.eu. Samen met manlief woon ik in de omgeving van Den Haag. Ik ben dol op gezelligheid met mijn familie en vriendinnen. Op mijn site vertel ik over alles wat ik als moeder van 4 tegenkom qua opvoeding en producten. Ik voer een Jan Steen huishouden, dus je zal geen picture perfect aantreffen. Wel gewoon eerlijkheid. Ik heb toch geen tijd voor Photoshop en filtertjes? Dus als je een kijkje in mijn hectische leventje wil, weet je waar je zijn moet.
.
Nu ben ik ook nieuwsgierig naar jullie leven, dus...
 • She’s rockin’ it 😂
 • Samen kijken we naar de blogpanelvideo van @rvgpr . Sofieke vond het erg rustgevend 😂. Ik ben vooral weer enthousiast geworden!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
bevalling je krijgt er iets moois voor terug MeervanMir
Gastblog Lisette: de bevalling: je krijgt er toch iets moois voor terug?

Je verwacht het niet, maar na een zwangerschapsdagboek is het ...

Sluiten