Verhalen van een werkende moeder
TOP
Films / Series, Reviews, Winacties

“Whitestar: voor iedereen die van paarden houdt”

Of ik bekend was met paarden was de vraag. Nou nee, ik weet dat het viervoeters zijn, dat ze geen poten maar benen hebben en dat je er stapeldop op bent of gewoon niet zoveel mee hebt. Voor mij geldt om eerlijk te zijn het laatste. Dat heb ik vast van mijn moeder geërfd, want zij als de dood voor die beesten. Ik heb haar zien verschuilen achter bomen als ze er eentje 100 meter verder spotte. Ergens ook wel weer hilarisch. Zo erg is het gelukkig niet voor mij, maar razend enthousiast word ik ook niet van ze. Mijn schoonzusje daarentegen, kan geen genoeg van paarden krijgen. Haar enthousiasme is ook al een beetje overgedragen aan mijn dochters, dus wie weet zit ik over een paar jaar alsnog wekelijks op de manege. Tot die tijd houden we het gewoon bij de paarden op het witte scherm.

Het verhaal van Whitestar

Deze week komt het filmdebuut van onze vertrouwde Britt Decker in de bioscoop. En natuurlijk geef ik daar graag wat aandacht aan. Immers vind ik Britt echt een geweldige en hilarische vrouw. Wat zij heeft bereikt, ondanks de ongezouten mening van ons Hollanders, is echt een prestatie. Enfin, het verhaal is als volgt: Whitestar is een feelgood familiefilm over de bijzondere relatie tussen Megan en het afgedankte springpaard Whitestar. Wanneer blijkt dat Whitestar toch bijzondere talenten heeft haalt de eigenaar hem weer weg bij Megan om wedstrijden te rijden, maar zonder succes. Pas als Megan en Whitestar weer samen zijn, halen ze het beste in elkaar naar boven en blijkt Whitestar een echte winnaar. Bekijk hier de trailer van Whitestar.

Winactie

Voor de paardenliefhebbers onder ons heb ik 2×2 kaartjes om te winnen. Wil je kans maken? Laat dan een reactie achter. Meedoen kan tot en met 17 oktober. Succes!

Facebook Comments

«

»

4 COMMENTS
 • Anna wienen

  1 maand ago

  Ik doe graag mee

 • Jessica

  1 maand ago

  Doe graag mee voor jalou. Zij is gek op paarden, en haar ouders idd niet zo haha, maar wekelijks zijn we op de manege voor haar.

 • Oma Will

  1 maand ago

  Mijn kleindochter van 8 jaar is gek op paarden.
  Ik weet wel zeker dat ze deze film met Britt Decker erg leuk gaat vinden.
  Ik volg op Bloglovin en loot graag mee.

 • Tamara

  1 maand ago

  Leuk! Ik doe mee voor paardenfreak Emma

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Zo’n handschoen is maar vreemd...
 • Dat wordt weer naar het postkantoor 🎉
#winactie #mamablogger #linkinbio #noglangnietklaar
 • Wat ben ik toch dol op deze draakjes. Vanochtend deden ze een show voor hun zusje. Natuurlijk wilden ze ook in kostuum naar school. Die blikken onderweg waren geniaal. Ik vind het heerlijk dat het mijn meiden niet kan deren en zij gewoon hun eigen weg gaan.
 • Yup!
 • Nog eentje dan. Zo stond ze op vanmorgen. @theprfactory
 • Kids kijken vol spanning naar het Sinterklaasjournaal en mama is naar Last Christmas van @universal_nl . #binnenkortmeeroverdefilm #winactie
 • De #giegelchallenge van #mylittlepony. Doe jij ook mee?
 • Sanne voor het eerst bij de kapper #5yearsago

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Een enorm verrassingspakket van Superbox

Oh, wat ben ik toch dol op verrassingspakketje. Dat heb ...

Sluiten