Oh, wat ben ik toch dol op verrassingspakketje. Dat heb ik al van kinds af aan. Elke keer dat mijn vader met een Kerstpakket thuis kwam, zat ik er met mijn neus bovenop. Wat zou er dit keer in zitten? Weer wat lekkers voor de kinderen of een delicatesse voor de ouders? Het maakte niet uit, want de spanning was eigenlijk het leukst. Het enige jammere was dat deze pakketjes alleen maar in december kwamen. Dat is gelukkig tegenwoordig wel anders.

Elk moment een verrassingspakket met superbox

Wie net als ik dol is op verrassingspakketten en gewoon soms weer wat nieuws wil proberen, kan dezer dagen vaak zijn lol op. Er zijn meerdere bedrijven die voor een klein bedrag je een box vol producten opsturen om te proberen. Voor jezelf of voor het gezin. Éen van die bedrijven is Superbox en ik mocht deze week één van hun family boxen proberen. En wat was het weer een feestje om uit te pakken. Ik had dit keer een doos vol producten waarvan ik van bijna elk stuk enthousiast werd. Vooral de lekkernijen spraken mij erg aan. Wat dat betreft is het kleine meisje in mij nog steeds aanwezig.

Wat zat er in deze Superbox?

Ik kan je zeggen dat de chocolade inmiddels verorberd is, de Anta Flu snoepjes een veilig plekje in de auto hebben gekregen en dat mijn dochters voor het eerst een zout dropje gegeten hebben. Waar ik ook bijzonder blij van werd, was de zonnebrand voor kinderen. Zoiets kan je altijd gebruiken. En de waterproof mascara! De mijne was net op, dus perfecte timing van Superbox om deze toe te voegen aan de doos. Manlief was weer geïntrigeerd door de chilisaus en blij met de handzeep. Deze was blijkbaar ook net op. De zoetigheid is niet zo aan hem besteed. Des te meer voor mij. toch?

superbox