Of ik bekend was met paarden was de vraag. Nou nee, ik weet dat het viervoeters zijn, dat ze geen poten maar benen hebben en dat je er stapeldop op bent of gewoon niet zoveel mee hebt. Voor mij geldt om eerlijk te zijn het laatste. Dat heb ik vast van mijn moeder geërfd, want zij als de dood voor die beesten. Ik heb haar zien verschuilen achter bomen als ze er eentje 100 meter verder spotte. Ergens ook wel weer hilarisch. Zo erg is het gelukkig niet voor mij, maar razend enthousiast word ik ook niet van ze. Mijn schoonzusje daarentegen, kan geen genoeg van paarden krijgen. Haar enthousiasme is ook al een beetje overgedragen aan mijn dochters, dus wie weet zit ik over een paar jaar alsnog wekelijks op de manege. Tot die tijd houden we het gewoon bij de paarden op het witte scherm.

Whitestar
NLD/Ermelo/20190819 – Stillsfotografie Whitestar dag #13 163A – PISTE – HOLLAND CUP HAL – MEGAN en WHITESTAR zijn klaar ze groeten de jury, de laatste punten. 164 – PISTE – HOLLAND CUP HAL – MEGAN kan haar ogen niet geloven, ze gooit haar handen in de lucht.

Het verhaal van Whitestar

Deze week komt het filmdebuut van onze vertrouwde Britt Decker in de bioscoop. En natuurlijk geef ik daar graag wat aandacht aan. Immers vind ik Britt echt een geweldige en hilarische vrouw. Wat zij heeft bereikt, ondanks de ongezouten mening van ons Hollanders, is echt een prestatie. Enfin, het verhaal is als volgt: Whitestar is een feelgood familiefilm over de bijzondere relatie tussen Megan en het afgedankte springpaard Whitestar. Wanneer blijkt dat Whitestar toch bijzondere talenten heeft haalt de eigenaar hem weer weg bij Megan om wedstrijden te rijden, maar zonder succes. Pas als Megan en Whitestar weer samen zijn, halen ze het beste in elkaar naar boven en blijkt Whitestar een echte winnaar. Bekijk hier de trailer van Whitestar.

Lees ook over de film Engel