Afgelopen zondag mocht ik met mijn gezin naar de premiere van The Addams Family in Pathé Arena in Amsterdam. We moesten vroeg op, rond 10.00 uur was de ontvangst, maar dat hadden we er wel voor over. Mooi op tijd vertrokken, uurtje rijden en toen konden we over de rode loper de bioscoop binnen! Lotte en Maud, mijn 2 dochters, vonden het heel bijzonder. Binnen was er ook een rode loper voor alle bekende Nederlanders en er liepen veel journalisten met grote camera’s rond die de bekende Nederlanders interviewden. Lotte en Maud vonden het wel bijzonder Pip Pellens in het echt te zien. 

Het verhaal van The Addams Family

The Addams Family had een mooi oud en eng kasteel boven op een berg gevonden om te wonen. Maar na jaren ongestoord wonen en een paar kinderen verder, werd er onderaan de berg een nieuwe wijk gebouwd. En de dame die al haar geld had gestoken in die wijk, wilde een mooi uitzicht vanaf de wijk en geen lelijk, oud en mysterieus kasteel. En zo begon zij een hetze tegen de Addams Family. Ondertussen raakten de dochter van de dame en de dochter van de Addams Family bevriend wat beide moeders niet zo konden waarderen. En als moeders zich er mee gaan bemoeien…

The Addams Family is een grappige, maar ook een beetje een griezelige film. Lotte en Maud vonden het echt leuk! Sommige stukjes en personages vond Maud een beetje eng, maar ja, dat hoort erbij als je naar The Addams Family gaat! Leuke film om binnenkort of in de kerstvakantie te gaan bezoeken!

Geschreven door Lieke

Lees ook: Jumanji