Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews

“Het werd tijd voor een echte Clässy tas naar het werk”

Volgend jaar werk ik dus gewoon alweer tien jaar bij mijn huidige werkgever. En wat ben ik blij met mijn werk en mijn teamleider. Mocht je nog niet weten welk beroep ik uitoefen, naast mijn blog, dan zal ik het je zeggen. Ik werk als juriste. Jawel, ik heb gewoon ooit rechten gestudeerd en sta nu mensen en bedrijven bij in hun geschillen. Dit betekent ook dat ik regelmatig voor de rechter sta. En na bijna tien jaar vind ik dat ik de processtukken maar eens moet meenemen in een echte tas in plaats van een AH tasje. Iets met professioneel ogen of zoiets.

Een zakelijkere look

De lieve mensen van Gaston Luga uit Stockholm (Zweden) wilde mij daarmee wel een handje helpen. Mijn wensen waren simpel: ik wilde iets zakelijks eruit zien, maar toch ook vlot. Ik wilde niet teveel poespas en zeker geen felle kleurtjes. De tas an sich mocht niet teveel wegen. De processtukken kunnen al zwaar genoeg zijn om te tillen. Ik wilde het ook graag op de rug kunnen dragen. En als belangrijkste was nog dat er A4 formaat papier in moest kunnen. Niet opgevouwen uiteraard. Allemaal vrij normale wensen, toch? Gaston Luga vond dat in ieder geval ook en zij stelden mij een geweldige rugzak voor.

De Clässy it is

De naam alleen al maakte mij zeer nieuwsgierig. Het oogt Zweeds, zoals producten van een bekend Zweeds woonwarenhuis, maar het klinkt ook zoals de Engelse variant. Gewoon classy! En dat is deze rugzak van Gaston Luga ook. Helemaal in het zwart met weinig frutsels en gewoon precies waar het voor dient. Met gemak kunnen mijn dossiers er in. En persoonlijk vind ik het er nog leuk uit zien ook. Sowieso een hele verbetering ten opzichte van de plastic tas. Kwalitatief ben ik ook zeer tevreden met de Clässy. Je merkt aan alles dat het van goed materiaal is gemaakt. Deze werkende mama is dan ook in haar nopjes met haar nieuwe tas.

Nog wat leuke info

De Clässy heeft ook bijpassende accessoires zoals de Bors. Je raadt het al, een portemonnee. Deze komt in een mooie, luxe verpakking. De Börs is inclusief band zodat je deze kan bevestigen aan je rugtas, riem, pols, etc. en het kan dragen zoals jij wilt. De portemonnee heeft 4 vakjes voor kaarten, sleutels en munten en een robuuste rits om alles veilig op z’n plek te houden. Echt een leuk item om wellicht met de feestdagen als cadeau te geven? Gebruik dan gelijk de code MVM15 voor extra korting. Oh ja, wat ook leuk is, dat je nu bij je bestelling van een rugzak een Ärlig toilettas cadeau krijgt. Ik ben altijd dol op extraatjes!

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • De #giegelchallenge van #mylittlepony. Doe jij ook mee?
 • Sanne voor het eerst bij de kapper #5yearsago
 • Zal ik het ze vertellen of niet? #mijngevoelvoorhumor #ikkonerwelomlachen
 • Stiekem best trots op mijn buikje. Het is bescheiden, zeker voor een vierde, maar er zit weer een lekker groot kind in. Ze wordt verwacht met vier kilo geboren te worden. Zou je niet zeggen, hè? #29wekenzwanger
 • Wist je dat deze week er nog allerlei winacties zijn op mijn blog? Alles in het teken van de @speelgoed_van_het_jaar verkiezing. Wat vind je bijvoorbeeld van het spel Crocs’ Socks van @bs.toys ?
 • Klaar voor Halloween! @carnavalskleding_nl #review #winactie #binnenkortmeer
 • @milou_ligtenberg en haar kids gingen een dagje naar #legoworld in de #jaarbeursutrecht. Dit is haar verslag:
Wat een lekker vakantie dagje hebben we gehad. Vanochtend vroeg vertrokken richting de jaarbeurs in Utrecht om daar een dagje te vertoeven bij Legoworld. De kinderen (4 en 7) waren na ons bezoek vorig jaar, al helemaal enthousiast dat we weer gingen. De grote hallen, waar de mooiste beelden, voertuigen en overige creaties uitgestald waren, en de vele hoeken en tafels waar je vrij uit kan bouwen. Voor de kinderen super tof dat ze hun creativiteit al spelend ontwikkelen. Er is een boot gebouwd, enkele huizen en kastelen hebben ze gemaakt, en zelfs Olaf van Elsa werd in elkaar gelego’d. Buiten de vele Lego plekken, zijn er ook andere activiteiten, die te maken hebben met bepaalde Lego thema’s. Zoals bij de Lego city hoek waar je brandjes kan blussen. Bij Lego Disney kon je je verkleden als Elsa, staafjes vangen bij Olaf. In de Duplo hoek staat een theater waar er een aantal keer in een uur een minidisco voorbij komt, kun je je laten schminken en staat er een springkussen. We hebben onze ogen uitgekeken en hebben er heel wat uurtjes rond gelopen. Voor ons was het een topdag! Volgend jaar zijn wij vast weer van de partij!

Tot en met deze woensdag kan je zelf nog dit leuke event bezoeken!
 • Een impressie van het @indewolkenfestival van @oudersvannu

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Paardje hop is hup naar de eerste hulp

Het was mij het dagje wel weer. Ik zei al ...

Sluiten