Verhalen van een werkende moeder
TOP
Kleding en accessoires

“Het werd tijd voor een echte Clässy tas naar het werk”

Volgend jaar werk ik dus gewoon alweer tien jaar bij mijn huidige werkgever. En wat ben ik blij met mijn werk en mijn teamleider. Mocht je nog niet weten welk beroep ik uitoefen, naast mijn blog, dan zal ik het je zeggen. Ik werk als juriste. Jawel, ik heb gewoon ooit rechten gestudeerd en sta nu mensen en bedrijven bij in hun geschillen. Dit betekent ook dat ik regelmatig voor de rechter sta. En na bijna tien jaar vind ik dat ik de processtukken maar eens moet meenemen in een echte tas in plaats van een AH tasje. Iets met professioneel ogen of zoiets.

Een zakelijkere look

De lieve mensen van Gaston Luga uit Stockholm (Zweden) wilde mij daarmee wel een handje helpen. Mijn wensen waren simpel: ik wilde iets zakelijks eruit zien, maar toch ook vlot. Ik wilde niet teveel poespas en zeker geen felle kleurtjes. De tas an sich mocht niet teveel wegen. De processtukken kunnen al zwaar genoeg zijn om te tillen. Ik wilde het ook graag op de rug kunnen dragen. En als belangrijkste was nog dat er A4 formaat papier in moest kunnen. Niet opgevouwen uiteraard. Allemaal vrij normale wensen, toch? Gaston Luga vond dat in ieder geval ook en zij stelden mij een geweldige rugzak voor.

De Clässy it is

De naam alleen al maakte mij zeer nieuwsgierig. Het oogt Zweeds, zoals producten van een bekend Zweeds woonwarenhuis, maar het klinkt ook zoals de Engelse variant. Gewoon classy! En dat is deze rugzak van Gaston Luga ook. Helemaal in het zwart met weinig frutsels en gewoon precies waar het voor dient. Met gemak kunnen mijn dossiers er in. En persoonlijk vind ik het er nog leuk uit zien ook. Sowieso een hele verbetering ten opzichte van de plastic tas. Kwalitatief ben ik ook zeer tevreden met de Clässy. Je merkt aan alles dat het van goed materiaal is gemaakt. Deze werkende mama is dan ook in haar nopjes met haar nieuwe tas.

Nog wat leuke info

De Clässy heeft ook bijpassende accessoires zoals de Bors. Je raadt het al, een portemonnee. Deze komt in een mooie, luxe verpakking. De Börs is inclusief band zodat je deze kan bevestigen aan je rugtas, riem, pols, etc. en het kan dragen zoals jij wilt. De portemonnee heeft 4 vakjes voor kaarten, sleutels en munten en een robuuste rits om alles veilig op z’n plek te houden. Echt een leuk item om wellicht met de feestdagen als cadeau te geven? Gebruik dan gelijk de code MVM15 voor extra korting. Oh ja, wat ook leuk is, dat je nu bij je bestelling van een rugzak een Ärlig toilettas cadeau krijgt. Ik ben altijd dol op extraatjes!

Facebook Comments

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
  • Geen protest op de Dam, want ik vind dat weer te ver gaan ten opzichte van alles wat we de afgelopen weken hebben doorgemaakt en richting de zorgverleners. Maar aandacht voor de strijd tegen racisme kan natuurlijk altijd. Op een stille manier in dit geval. #blackouttuesday #blacklivesmatter
  • Die voetjes 😍
  • Borstvoeding! Het blijft iets bijzonders. Ik wil het weer minimaal een half jaar geven. Zo mooi dat dat kan. #normalizebreastfeeding #borstvoeding #moedermelk #vloeibaargoud #mamaslagroom #metmijntietinjefeed
  • Zusterliefde 😍
  • Mijn rijkdom 😍
  • Dit zijn mijn oudste boefjes. Vanavond komt er een artikel online over hun bekentenissen 😂
  • Even een selfie in het zonnetje, want dat doe ik niet zo vaak. Ik maak liever foto’s van anderen. Vooral omdat ik bijna nooit een foto van mezelf echt leuk vind. @rvgpr vroeg mij wat over mijzelf te vertellen na hun eerste online paneldag met producten van @karchernl @zoedt_nl @dutchdeluxes @asmodeenl en Cobi. Ik vond het wel een leuk idee. Leren jullie ook gelijk wat meer over mij.
.
Ik ben dus Miriam en mama van vier heerlijke meiden. In het dagelijkse leven werk ik als juriste en blog ik op meervanmir.eu. Samen met manlief woon ik in de omgeving van Den Haag. Ik ben dol op gezelligheid met mijn familie en vriendinnen. Op mijn site vertel ik over alles wat ik als moeder van 4 tegenkom qua opvoeding en producten. Ik voer een Jan Steen huishouden, dus je zal geen picture perfect aantreffen. Wel gewoon eerlijkheid. Ik heb toch geen tijd voor Photoshop en filtertjes? Dus als je een kijkje in mijn hectische leventje wil, weet je waar je zijn moet.
.
Nu ben ik ook nieuwsgierig naar jullie leven, dus...
  • She’s rockin’ it 😂

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Paardje hop is hup naar de eerste hulp

Het was mij het dagje wel weer. Ik zei al ...

Sluiten