Volgend jaar werk ik dus gewoon alweer tien jaar bij mijn huidige werkgever. En wat ben ik blij met mijn werk en mijn teamleider. Mocht je nog niet weten welk beroep ik uitoefen, naast mijn blog, dan zal ik het je zeggen. Ik werk als juriste. Jawel, ik heb gewoon ooit rechten gestudeerd en sta nu mensen en bedrijven bij in hun geschillen. Dit betekent ook dat ik regelmatig voor de rechter sta. En na bijna tien jaar vind ik dat ik de processtukken maar eens moet meenemen in een echte tas in plaats van een AH tasje. Iets met professioneel ogen of zoiets.

Een zakelijkere look

De lieve mensen van Gaston Luga uit Stockholm (Zweden) wilde mij daarmee wel een handje helpen. Mijn wensen waren simpel: ik wilde iets zakelijks eruit zien, maar toch ook vlot. Ik wilde niet teveel poespas en zeker geen felle kleurtjes. De tas an sich mocht niet teveel wegen. De processtukken kunnen al zwaar genoeg zijn om te tillen. Ik wilde het ook graag op de rug kunnen dragen. En als belangrijkste was nog dat er A4 formaat papier in moest kunnen. Niet opgevouwen uiteraard. Allemaal vrij normale wensen, toch? Gaston Luga vond dat in ieder geval ook en zij stelden mij een geweldige rugzak voor.

De Clässy it is

De naam alleen al maakte mij zeer nieuwsgierig. Het oogt Zweeds, zoals producten van een bekend Zweeds woonwarenhuis, maar het klinkt ook zoals de Engelse variant. Gewoon classy! En dat is deze rugzak van Gaston Luga ook. Helemaal in het zwart met weinig frutsels en gewoon precies waar het voor dient. Met gemak kunnen mijn dossiers er in. En persoonlijk vind ik het er nog leuk uit zien ook. Sowieso een hele verbetering ten opzichte van de plastic tas. Kwalitatief ben ik ook zeer tevreden met de Clässy. Je merkt aan alles dat het van goed materiaal is gemaakt. Deze werkende mama is dan ook in haar nopjes met haar nieuwe tas.

Nog wat leuke info

De Clässy heeft ook bijpassende accessoires zoals de Bors. Je raadt het al, een portemonnee. Deze komt in een mooie, luxe verpakking. De Börs is inclusief band zodat je deze kan bevestigen aan je rugtas, riem, pols, etc. en het kan dragen zoals jij wilt. De portemonnee heeft 4 vakjes voor kaarten, sleutels en munten en een robuuste rits om alles veilig op z’n plek te houden. Echt een leuk item om wellicht met de feestdagen als cadeau te geven? Gebruik dan gelijk de code MVM15 voor extra korting. Oh ja, wat ook leuk is, dat je nu bij je bestelling van een rugzak een Ärlig toilettas cadeau krijgt. Ik ben altijd dol op extraatjes!