Collageen tegen rimpels en voor een jongere huid

Collageen is een eiwit dat van nature in je lichaam voorkomt en zijn de bouwstenen van je huid, haar, nagels, botten, spieren, pezen en organen. Naarmate je verouderd (startende ronde je 25e) maakt je lichaam steeds minder collageen aan en kan je vooral merken aan je huid zoals: slappere huid, rimpels, fijne lijnen (kraaienpoten) en een doffe uitstraling. Je kan dit proces vertragen of je collageengehaltes terug aanvullen door collageensupplementen in te nemen.

Collageensupplementen bestaan in verschillende vormen zoals poeders, dranken en pillen.
Het is algemeen gekend dat je een grote hoeveelheid moet innemen om verschillen te kunnen waarnemen omdat je lichaam veel afbreekt van het supplement vooraleer het opgenomen kan worden. 

Collageen in stripvorm

Door die redenen dacht Primine uit Zuid-Korea, om het op een andere manier te doen: SmartFilm Strips. Deze worden op de binnenwang geplaats, en worden binnen 10-20 minuten volledig opgenomen zonder restjes achter te laten en is op basis van zetmeel. Volgens de fabrikant breng je ze best aan voor het slapengaan. SmartFilm Strips van CHV kan je vergelijken met medicijnen die je onder de tong moet leggen voor een snelle opname.

CHV ™ - Collageen Strips uit Zuid-korea

Wat kan CHV betekenen voor mijn huid?

Buiten collageen, dat afkomstig is van vis, zijn er nog drie ingrediënten aanwezig die helpen voor een gezonde huid: hyaluronzuur, vitamine C en elastine.

Gehydrolyseerd marinecollageen van vis

Vaak zijn collageenproducten afkomstig van hoeven en huiden van runderen en varkens, collageen bij CHV is afkomstig van Japanse Tilapia-vissen die bekent staan om hun hoge collageengehalten.

Collageen van vis is ook veiliger omdat het geen ziektes kan bevatten die aanwezig kunnen zijn in runderen of varkens.

CHV ™ - Collageen Strips uit Zuid-korea

Wat zeggen gebruikers?

Op de website van Primine staan 628 beoordeling met klantenfoto’s en video’s, het zou ook verschenen zijn op beautyblogs en tijdschriften zoals Elle, Flair, Gael en Nina.

Meer info en bestellen: CHV Collageen Strips

Verschenen in tijdschriften en blogs: CHV in de media