Met de feestdagen om de hoek, kunnen we allemaal wel wat cadeau inspiratie gebruiken. Ik heb vaak het gevoel dat we alles al hebben. Tot het nieuwe jaar dan. Dan komen alle verlanglijstjes ineens weer helemaal vol. Om vervolgens vlak voor de feestdagen uiteraard weer kwijt te zijn. Enfin, ik ga je zoals altijd een beetje op weg helpen qua inspiratie. We beginnen met de immer goed bevallen sieraden. Ik denk namelijk dat vrijwel alle vrouwen een vorm van een sieraad hebben en ook waarderen. Vandaar.

Gepersonaliseerde sieraad

Iedereen heeft zijn of haar eigen smaak en daar valt niet over te discussiëren. Dat ik iets niet mooi vind, zegt niets over hoe ik over een persoon denk. Met dat in het achterhoofd, mag je doorlezen. Ik vind namelijk kettingen met een naam gewoonweg verschrikkelijk. Ik bedoel dan niet een plaatje met een naam erin gegraveerd, maar de uitgeschreven variant. Het is niet mijn smaak! Vreemd genoeg vind ik een armband met naam wel weer wat hebben. Misschien omdat het vaak wat subtieler is. Het schittert niet gelijk je ogen in, zeg maar. En het is leuk voor zowel jong als oud. Tegenwoordig hebben ze vele soorten, dus voor iedereen is er wel wat naar smaak te vinden. Van armbandje met hangertjes tot in de armband zelf gegraveerd.

Voor de mama’s

De tijd vliegt enorm voorbij. Gisteren waren mijn kindjes nog baby’s en nu zijn ze al dametjes aan het worden. Wat kijk ik nog graag terug naar die allereerste momenten vastgelegd op foto. Die heerlijk knuffelige baby’s. Het liefst zou je dat de hele dag bij je willen dragen. In een medaillon ketting kan dat natuurlijk. En dan niet zo’n oubollige uiteraard. Een prachtig hart bijvoorbeeld. Dan draag je je hart in je hart op je hard (moest deze woordspeling even maken). Zoiets is leuk om cadeau te krijgen, maar ook om te geven aan een ander. Bijvoorbeeld je eigen moeder.

Genoeg inspiratie zo toch? En als je echt niet van de sieraden bent, denk dan aan een geurtje of tegeltje.