De feestdagen loeren om het hoekje en beetje bij beetje ben ik aan het bedenken welke items ik op mijn verlanglijstje wil. Uiteraard ben ik gewoon gruwelijk verwend en heb ik al alles wat mijn hartje begeerd (ahum). Maar ja, je moet toch iets kunnen zeggen tegen mensen als ze het vragen. Grapje natuurlijk. Er zijn altijd genoeg leuke dingen te verzinnen. Google maar gewoon eens op cadeaupakketten voor haar en je komt al tal van leuke producten tegen. Sinds we katten hebben, heb ik sowieso een vast item op mijn wenslijstje staan.

Een lekker of beter luchtje

Begrijp me niet verkeerd. Ik ben uiteraard gewoon dol op onze nieuwe kittens Luna en Sterre. Waar ik minder enthousiast over ben is de lucht die ze produceren. Mijn hemel, wat kunnen zij stinken! Ik ruik beter dan de gemiddelde mens, dus het komt extra hard binnen soms. Inmiddels heb ik daar wat op gevonden! Het schoot mij te binnen nadat één van de kinderen naar de wc was geweest en ik blij was dat daar geurstokjes stonden. Dit kon natuurlijk ook gewoon in de woonkamer! Dus heb ik vliegensvlug zo’n automatische luchtverfrisser én een set geurstokjes met groter bereik gehaald. Zolang de katten op de bak, en niet achter de bank, gaan ruikt mijn huis nu helemaal fris.

Geurtjes sowieso

Luchtjes kan je eigenlijk nooit genoeg van krijgen. Althans, de lekker ruikende. Als je het even niet meer weet, dan kan je mij altijd blij maken met een flesje parfum of goede geurstokjes. Als het om frisheid voor mijn huis gaat, dan liever niet te bloemerig qua geur. Het moet niet overheersend zijn. Vooral omdat manlief dan piepen gaat. Als het om mijn lijf gaat, dan mag het weer wel goed aanwezig zijn. Denk bijvoorbeeld aan Mademoiselle van Chanel.  Hoe dan ook, een luchtje zal het altijd goed doen. Oh ja, ook mannen houden van lichaamsverzorging, dus wellicht leuk als cadeaus voor hem?