Ben jij ook zo dol op een gepersonaliseerd cadeau? Ik vind ze zelf altijd leuk om te geven én om te krijgen. Dat er meer mensen fan van zijn, blijkt ook wel uit het feit dat steeds meer bedrijven producten met hun eigen touch aan hun werknemers geven. Mijn werkgever bijvoorbeeld, heeft inmiddels tassen, handdoeken, stressballen, chocola, pepermuntjes en nog veel meer uitgedeeld aan haar mensen. Elke keer weer met een nieuwe boodschap. Oké, het is niet individueel gepersonaliseerd, maar dat maakt het gebaar er niet minder om. Er zijn natuurlijk wel enkele momenten, dat je wel echt iets persoonlijks wil ontvangen.

Als het even niet goed gaat

Wij hebben de afgelopen jaren zeker onze mindere momenten gehad. Denk maar bijvoorbeeld aan alle ziekenhuismomenten. Het deed ons goed dat men met ons meeleefde tijdens deze periodes. We ontvingen heel veel lieve kaartjes en berichtjes. Maar ook werden er af en toe presentjes bezorgd. Hier waren we uiteraard echt ontroerd van. Het doet je wat als mensen wat extra willen doen. Een beterschap cadeau, zoals een gepersonaliseerd tegeltje, is een leuke manier om iemand te laten weten dat je aan ze denkt. Het voelt alsof er iemand aan je denkt. We werden er in ieder geval erg blij van, wat bij een ziekenhuisopname een zeldzaam doch zeer wenselijk gevoel is.

Tijdens de feestdagen

Als je even weer inspiratieloos bent qua presentjes voor de feestdagen (ik elk jaar wel), is een gepersonaliseerd kerstcadeau altijd wel een uitkomst. Zo kan je van een simpel item toch iets persoonlijks maken. Wie houdt er nou niet van dat extra stukje aandacht? En als je het nou slim aanpakt, kan je met één gepersonaliseerd tegeltje voor iedereen klaar zijn. Met een prachtige spreuk, die voor iedereen toepasselijk is. Één tip: maak het niet te cliché, want dat haalt de bijzondere boodschap vaak onderuit. Houd het altijd bij jezelf, dat wordt uiteindelijk meer gewaardeerd. Enne…alvast een fijne dagen toegewenst!