Na de vorige Goodiebox kon ik echt niet meer wachten op die van deze maand. Wat kunnen die paar weken dan ineens lang duren zeg! En als je me vraagt waarom weet ik het niet. Ik ben niet een enorme make-up gebruiker. En toch verheug ik me erg op de box. Het is gewoon hartstikke leuk om elke maand verrast te worden en vooral ook nieuwe producten te ontdekken. De serum uit de vorige editie gebruik ik bijvoorbeeld nog dagelijks. Je kan je voorstellen dat ik dan ook heel erg nieuwsgierig was naar wat de nieuwe Goodiebox mij ging brengen. En ja hoor, het was weer een feestje.

De inhoud van de Keep It Fresh

After Spa Magic MakeUp Remover
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar als ik ergens een hekel aan heb is het het verwijderen van make-up. Ik vind het ook leuk om mezelf heerlijk op te tutten en zo. De reden waarom ik het niet zo vaak doe is omdat ik gewoon het eraf halen niet leuk vind. In deze box zit daar dus de oplossing voor in. In plaats van dat ik aan de slag moet met allerlei reinigingsspulletjes en make-up remover pads, kan ik nu volstaan met slechts één doekje en wat water. En datzelfde doekje, de After Spa Magic MakeUp Remover, kan ik keer op keer opnieuw gebruiken. Moet je eens bedenken wat dat zal besparen aan pads en reinigingsvloeistof. Alleen daarom al is de Goodiebox de aanschaf wordt. Je hebt het er zo weer uit.

De Beautyblender en de Youth Lab CC Complete Cream SPF 30
Ik ben altijd op zoek naar een goede foundation om die mamawallen weg te werken na een gebroken nacht. Met de crème van Youth Lab zou dat appeltje eitje moeten zijn en je zou gelijk ook een serum, een hydraterende crème en een zonnebrand op je gezicht gesmeerd hebben. Heerlijk als een verzorgingsproduct meerdere functies tegelijk verzorgd. Dat scheelt weer in tijd in de morgen, wat weer extra slaaptijd betekent. Met de beautyblender kan je alles gelijkmatig aanbrengen en de fijnste lijntjes wegwerken. En op mijn leeftijd zijn dat er genoeg!

Daily Concepts Multi-Functional Soap Sponge Charcoal
Ik kende het steenkool principe wel al voor tandpasta, wat ik overigens nog niet geprobeerd heb, maar wist niet dat er ook sponsen van bestaan. Het geeft hetzelfde kleureffect, als in je wordt er hartstikke zwart van. Uiteraard is dat niet het enige wat het doet. De sponge werkt ook reinigend en exfoliërend en verzacht de huid. De kinderen hebben dus hun groene spul voor onder de douche, deze mama wordt tijdelijk zwart.

Naobay Equilibria Gel to Milk Cleanser en Dew Pot van Laritzy Cosmetics
De laatste twee producten uit de Goodiebox mogen natuurlijk ook nog genoemd worden. De cleanser is een voedende melk voor je huid. Even wat extra vitamientjes voor na het carnavallen. Met de Dew Pot kan je de gezonde kleur op je wangen toveren voor als je weer naar het werk moet na een korte nacht. Even wat gezonder ogen. Je kan het trouwens ook gewoon als oogschaduw gebruiken.

Nog een voordeel van de Goodiebox

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een box ontvangt waar je iets minder enthousiast over bent. Het kan, maar ik betwijfel dat het gaat gebeuren. Bij Goodiebox doen ze daar helemaal niet moeilijk over. Je kan deze dan gewoon terugsturen en je krijgt je geld terug. Waar vind je nog zo’n klantenservice tegenwoordig? Kortom, ga snel naar de website van Goodiebox en bestel je eerste pakketje!

Lees ook: de inhoud van de Goodiebox december 2018

https://meervanmir.eu/review-unboxing-goodiebox-januari-2019-keep-it-fresh

Lees ook: De goodiebox van februari