Een nieuw jaar, een nieuw begin, een zak vol met goede voornemens. Dit jaar staat niet alleen in het teken van het gezin, maar ook eens wat aandacht voor mezelf. Voor mijn lichaam én mijn geest. Het ene is immers onlosmakelijk verbonden met het ander. Het wordt tijd dat ik mezelf, de vrouw, weer eens tevoorschijn ga halen. Bij gebrek aan tijd en energie ontbreekt het mij vaak de lust, maar ook ik houd er wel van om af en toe eens lekker te tutten met crèmetjes en make-upjes. Vooral ook nieuwe producten te ontdekken! Je kan dus ook wel begrijpen dat ik laaiend enthousiast werd van het concept van Goodiebox. Wattes? Dat ga ik je nu vertellen!

De Goodiebox

Als je net als ik altijd nieuwsgierig bent naar nieuwe producten, maar je soms niet weet waar te beginnen met zoeken, is Goodiebox een uitkomst. Maar ook als je het gewoon leuk vindt om nieuwe dingen te ontdekken, verrast te worden en jezelf gewoon eens goed wil verwennen. Het is namelijk een laagdrempelig maand abonnement op een box vol goodies. Elke maand betaal je €19.95 en ontvang je een doos vol met heerlijke verzorgings- en make-up producten met een totaalwaarde van minimaal € 65! Je bespaart dus sowieso al op aankopen en je ontdekt nieuwe producten. Echt ook leuk om iemand cadeau te geven (hint hint manlief). En als je je all-time favoriete ontdekt hebt, kan je deze altijd bijbestellen in de webshop van Goodiebox.

The Reflection Box

Vorige week ontvang ik mijn eerste Goodiebox. Normaliter open ik mijn pakketjes gelijk, maar voor deze wilde ik eerst rustig gaan zetten om echt even te genieten van het unboxing moment. Voor de leuk heb ik het ook op film opgenomen, dus als je nieuwsgierig bent naar mijn stem en mijn ontzettend naïeve kijk op producten, klik dan hier. The Reflection Box kwam als geroepen, want zo na de feestdagen is mijn huid behoorlijk van slag en onregelmatig. Wat extra verzorging kan dus zeker geen kwaad. In de box zaten de volgende heerlijke producten.

De huidverzorging

Voor de ondersteuning van de huid zat er een tube Vitamine C Repair Serum van Balance Me bij. Je hebt er slechts twee druppels van nodig op je gezicht. Van Rituals was de Ritual of Ayurveda Dry Body Oil toegevoegd voor een verzachtende en voedende werking op je huid. Jammer dat je het nu niet kan ruiken, want alleen daar al voor zou je het willen gebruiken. Als nieuwe member ontvang je in deze box ook een extraatje, namelijk een Serum van Evolve Organic Beauty. Ik ben beide serums al gaan gebruiken en het kan uiteraard tussen mijn oren zitten, maar mijn huid voelt werkelijk al iets fijner aan. Gewoon wat zachter en minder aanwezig. Ik blijf voorlopig dus nog even doorsmeren.

https://meervanmir.eu/review-inhoud-goodiebox-december-2018/

De make-up producten

Van het merk GOSH zat een potje Effect Powder in de Goodiebox. Ik dacht eerst dat het voor mijn blosjes was, maar het bleek oogschaduw te zijn. Ja, ik was nog niet helemaal wakker. Het is een fijn subtiel kleurtje, wat voor iemand als ik wel fijn is. En het blijft goed zitten! Van Lord & Berry zat er een oogpotlood bij. Deze kwam op het juiste moment, want ik was net zonder komen te zitten. Ik heb het gelijk gebruikt en het is zeker een fijne potlood. Absoluut voor herhaling vatbaar. En laten we dan zeker niet het belangrijkste vergeten voor de feesthuid: de Pro Concealer Palette van Bellapierre Cosmetics om de kleine onzuiverheden subtiel mee weg te werken. Ik kende Bellapierre nog niet, dus leuk om deze nummer één in natuurlijke minerale make-up producten te ontdekken.

Er komt nog meer….

Binnenkort ontvang ik wederom een Goodiebox waarvan ik de inhoud zal delen. Maar ook zal ik dan wat meer vertellen over de extraatjes die er geboden worden. Wordt vervolgd dus nog! Mocht je niet kunnen wachten of zelf ook zo’n Goodiebox willen proberen, klik dan hier. Ik kan ook haast niet wachten op de volgende editie.