Ken jij de The Ordinary lijn van Douglas al? Ik tot voor kort ook niet, maar ik werd er op geattendeerd en kan het niet nalaten er wat meer over te vertellen. Nooit gedacht hoor, dat ik een soort beauty schrijfster zou worden. Al helemaal niet dat ik ineens dagelijks make-up op zou doen.

Het veertig jaar worden heeft denk ik wat dat betreft de vrouw in mij wakker gemaakt. Ik ga gewoon niet meer naar buiten voordat ik mijzelf geplamuurd heb (zoals ik dat hier thuis verwoord). Ik ben nog lang geen expert, maar ik weet wel steeds beter welke producten ik fijn vind. Ik hou vooral van de producten van The Ordinary. Mijn favoriete producten van The Ordinary lijn zijn dan ook in het assortiment van Douglas te vinden.”

The Ordinary Serum

Ooit gehoord van Ascorbyl Glucoside? Een jaar geleden ik ook niet, maar inmiddels weet ik dat het een goed spulletje is voor je huid. Vooral als je een wat oudere huid hebt of last hebt van verkleuringen door bijvoorbeeld acne. Dit serum uit de The Ordinary lijn van Douglas bevat ook vitamine C.

Volgens mijn schoonheidsspecialiste is dat weer goed voor het herstellende vermogen van de huid. Ik heb zelf al een serum in huis, wat ik dagelijks gebruik, maar deze is een stuk meer betaalbaar. Mijn eerste ingeving was dan ook: “in het winkelmandje”. Evenals de AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution. Die ga ik ook maar eens proberen. Misschien dat dan het laatste restje maskné eindelijk verdwijnt.

the ordinary lijn Douglas beauty The Ordinary Serum

De crème na het serum

Van de schoonheidsspecialiste heb ik ook begrepen, dat je eerst het serum op je gezicht smeert en daarna de vochtinbrengende crème. Op dit moment gebruik ik daar eentje van met vitamine C erin. Mijn huid vindt dit ingrediënt echt heerlijk. Mijn portemonnee vindt het wat minder leuk, want ik betaal nu rustig zo’n 60 euro voor een potje. Ja, ik weet het. Belachelijk duur. Ik ben dan ook benieuwd of de Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% Gezichtsverzorging uit de The Ordinary lijn hetzelfde effect zal geven. Dat zou zoveel schelen in prijs! En voor dat bedrag wil ik het best proberen.

Nieuwsgierig of tips?

Ik ben nog steeds een beetje een newbie als het om schoonheidsproducten gaat. Als je dus tips hebt welke smeersels of druppels of iets dergelijks ik zou moeten proberen, hoor ik het graag. Oh ja, als je de gouden tip hebt over de keuze voor kleur concealer hoor ik dat ook graag, want ik heb geen idee. Maar als je net zo onwetend én / of nieuwsgierig bent als ik, dan is het ook zeker leuk om even een kijkje te nemen in The Ordinary lijn van Douglas. Bij 2 of meer producten krijg je namelijk korting op het toch al lage bedrag en je hoeft geen verzendkosten te betalen. Maakt het (en jou) nog net wat aantrekkelijker, toch?