Recentelijk mocht ik alweer mijn derde Goodiebox ontvangen en stiekem is deze het leukst tot nu toe. Ik zal je uiteraard daar wat meer over vertellen, maar eerst nog iets over het concept van Goodiebox. Inmiddels zal je vast wel weten dat het een soort abonnement is op make-up dan wel verzorgingsproducten. Het is eenvoudig op te zeggen als je geen zin meer hebt en als een box niet bevalt, stuur je deze gewoon terug. Wat ik zelf nou zo leuk vind aan het hele concept is, dat je dus producten probeert die je normaliter niet snel zelf zou aanschaffen. Het schoonmaakdoekje uit de vorige box bijvoorbeeld, is een onderdeel geworden van mijn dagelijkse routine. En dat laatste is nog wel het meest bijzonder. Sinds de Goodiebox heb ik dus een dagelijkse routine waarbij ik mijn huid verzorg en make-up op doe. Zelfs het schoonmaken ‘s-avonds is geen issue meer. En stiekem vind ik het tutten nog best leuk ook!

The Goodiebox Powered By

Het thema van dit keer is de inner power. In het kader van kracht komt van binnenuit krijg je wat hulpmiddelen om je in uiterlijk vertoon al een en al power te laten zijn. Klinkt logisch nietwaar?

We starten de box met een base coat voor op de nageltjes van Mesauda Milano. Aangezien ik tal van nagellakjes heb is een goede base coat altijd welkom. Ik heb al veel varianten gehad en ze waren niet allen even fijn. Deze kon ik dan wel weer waarderen.

Je haren wassen zonder te douchen met de mini dry shampoo van Batiste? Ik heb het nog niet aangedurfd dit te proberen. Ik heb namelijk een zeer gevoelige hoofdhuid en ben ergens bang dat deze shampoo een reactie zal veroorzaken. Maar het intrigeert me wel, dus grote kans dat ik het eens ga proberen.

https://meervanmir.eu/goodiebox-februari-unboxing-review

Lees ook: de keep it fresh Goodiebox

Nog meer leuke producten

De Banana Setting Powder van Bellápierre was een verrassing voor mij. Een poeder die je onder je concealer draagt. Het leek me niet logisch. Toch geeft het een verfrissen effect.

Dan is er natuurlijk nog de handcrème van Raunsborg. Aangezien mijn jongste nog vol in de luiers zit en ik vaak van die natte doekjes beet heb, hebben mijn handen wel wat extra verzorging nodig. Dan is een fijne handcrème een welkom product.

Ik heb nog geen tijd gehad om eens heerlijk te ontspannen met een masker, maar de moisturizing mask van Miqura belooft veel goed. Je krijgt dan drie laagjes masker op je gezicht wat je huid zal doen stralen. Het klinkt heerlijk, dus binnenkort plan ik wat me-time in hoor.

Last, but zeker not least, is de Mr Big mascara van AME. In de omschrijving staat dat het extra intensiteit geeft met een diep zwarte kleur. Nou heb ik natuurlijk al behoorlijk donkere wimpers van mezelf, dus een diepe kleur is wat lastiger te bereiken bij mij. Toch is dit wat mij betreft een hele fijne mascara. Het geeft namelijk gewoon niet af. Zelfs als ik in mijn ogen heb zitten wrijven, zit het er nog goed op. Ik heb werkelijk geen enkele keer van die donkere strepen onder mijn ogen gehad. Van de mascara dan. Die van de vermoeidheid zitten er uiteraard nog gewoon. Zeker een fijn product dus.

Je kan deze leuke Goodiebox nog hier bestellen.