De inhoud van de L.O.L. Surprise Bigger Surprise

Het is groter, nog meer gevuld en nog meer roze! L.O.L. Surprise weet zichzelf weer te overtreffen met de L.O.L. Surprise Bigger Surprise. Zelfs de naam is groter geworden. Maar is meer en groter nou ook leuk of leuker dan de voorgaande edities van dit stuk speelgoed? Om daar achter te komen, konden we maar één ding doe:. alles uitpakken en echt zelf ondervinden. Ik had natuurlijk ook een algemeen verhaaltje kunnen opstellen, maar zelf zou ik erg nieuwsgierig zijn naar de daadwerkelijke inhoud. Vandaar dat ik alles prijs geef in dit artikel. Spoiler alert dus.

Wat zit er in de koffer?

De inhoud van de oh zo roze koffer bestaat uit meerdere verdiepingen. In de één zitten vier ronde ballen, de ander is een tree met kleine vakjes en de laatste heeft zes capsule vormige ballen. Onderin liggen een aantal roze zakjes los op de laatste verdieping.  Alles is volledig ingepakt, wrapped, dus de eerste lol start met het uitpakken van alles. Volgens de verpakking zitten er meer dan 60 items in de koffer. Eerlijk gezegd ben ik er maar vanuit gegaan dat dat klopt. Ik had niet echt de behoefte alles na te tellen. Dat het er veel zijn geloof ik wel, want de dames zijn er samen een uur mee bezig geweest om alles uit te pakken. Een heerlijk momentje voor mama om even een bakkie te doen dus.

De vier L.O.L. ballen

De dames zijn begonnen met het unwrappen van de ballen. Mijn oudste verraste mij door haar zusje de twee grote ballen te geven en zelf de kleinere maatjes uit te pakken. Ik had haar verteld dat ze eerlijk moesten delen en blijkbaar gaat haar dat goed af. Trots momentje uiteraard. Enfin, in de ballen zaten dus de L.O.L. poppetjes waar het uiteindelijk om draait.  In onze koffer zaten twee grote popjes, een kleintje en een poesje. Dat nodigde wel uit om mee te gaan spelen. Het was dan ook voor de bijna kleuter lastig om ze weer even weg te leggen om de rest ook nog uit te pakken. Spelen is namelijk veel leuker. 

Lees ook: de Under Wraps van L.O.L.

Een verdieping met spulletjes

De volgende verdieping is een soort tray met vakjes. Er zit één groot stuk folie op, dat je volledig wegtrekken moet. Daaronder zitten alle accessoires voor de popjes. Zoals veel jurkjes, wat schoentjes, petjes, een tasje, rokjes, zonnebril en weet ik wat nog meer. Van bijna alles zaten er wel twee stuks in, dus ideaal om te verdelen over twee kinderen.

De zes L.O.L. capsules

De laatste verdieping, zoals ik het noem, was voor mij de grootste verrassing. Deze bestond uit zes capsule vormige L.O.L. ballen: twee blauwe, twee knalroze en twee lichtroze. Wederom dus uitermate geschikt voor verdeling over twee kinderen.  In deze capsules zaten de haardrachten van de L.O.L. poppen. En niet zomaar wat kapsels, maar gewoon enorme gevallen! “Krullen” werd er verrukt uitgeroepen na het aanschouwen van de gigantisch roze pruik. 

Lees ook: de L.O.L. Suprise Biggie Pets

n de losse zakjes zaten trouwens soort van omhulsels voor op de poppetjes en stickers met ogen er op.

De hoeveelheid L.O.L. en lol

Inmiddels zijn we uren verder en spelen de kinderen er nog steeds mee. Er worden voortdurend kapsels uitgewisseld en gaan de poppetjes werken, boodschappen doen en weet ik niet wat nog meer. De enorme hoeveelheid verpakkingsmateriaal wordt uiteraard wijselijk genegeerd door de dames. Mama ruimt wel weer op. Hoe dan ook, ze hebben er veel lol mee, ook na het uitpakken van alles. De L.O.L. Surprise Bigger Surprise is een behoorlijke uitgave, maar het is gelukkig prima te verdelen over twee kinderen waardoor de prijs dan een stuk aangenamer wordt. En ik kan eerlijk zeggen dat ze er toch een hoop plezier van hebben.

Lees ook: de #hairgoals van L.O.L.

Voor meer informatie over de LOL koffer klik je hier.

46 thoughts on “De inhoud van de L.O.L. Surprise Bigger Surprise

 • Wauw wat een super cadeau
  Volgend mij het ultieme cadeau anno 2018

  Tegenwoordig zie ik overal LOL
  ik zou dolgraag een kansje wagen voor mijn dochtertje calista van 7 jaar.
  Haar vriendinnen, klasgenoten hebben allemaal LOL speelgoed.
  Wat een super leuk schattig speelgoed.
  Ook ok de reclames zie ik mijn dochtertje opfleuren als het op tv voorbij komt.
  Op der verlangslijstje staat natuurlijk ook LOL

  Helaas is dat voor ons niet haalbaar.
  Door onze gezondheid kwamen we in uitkering.
  Al jaren zitten we in budgetbeheer, schuldsanering en nu beschermbewind. Zodat we meer rust hebben en zekerheid dat alles goed gaat.

  Maar dat wil ook zeggen geen budget.
  Nu kan ik door het jaar heen makkelijker nee zeggen en uitleggen waarom we iets niet kunnen kopen. Maar met sint en kerst is dat moeilijk.
  Vorig jaar vroeg mijn dochtertje al of ze minder lief was dan haar vriendinnen. Hun kregen veel en dure cadeaus. Terwijl wat voor hun een schoencadeau is is voor mijn dochtertje het enige cadeau op pakjesavond.
  Het is moeilijk omdat ze er nog zo in geloofd.

  Nu zag ik dit mooie blog met de geweldige fotos van deze top LOL.
  Ik zie mijn dochter der gezicht al voor me als ze dit cadeau zou krikgen met sinterklaas.
  Een eerste LOL cadeau en dan ook nog zon hele grote. Dat zou echt een geweldige sinterklaas voor haar zijn. Dan zou ze ook eens een echt cadeau gekregen hebben van sint.
  En kan ze ook meedoen met haar vriendinnen en klasgenoten.

  Ik hoop op een kansje op dit geweldige LOL cadeau.
  Dan kan sinterklaas niet meer stuk.
  Duimen draaien nu al overuren.
  Liefs Chantal

 • Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Dit is echt zooooooooooo GAAF Janske.nl <3 <3 Wat een WAANZINNIGE LOL Bigger Surprise gaan jullie verloten, OMG! je zou 'm maar mogen winnen *zucht* Wat bovenaan dochterlief haar verlanglijstje staat voor pakjesavond is dit!! Heb 'm vorige week in de speelgoedwinkel zien liggen maar jeeeeeeetje wat een prijs… pffff… dan zou ze gelijk klaar zijn!! Maar wat wil ze 'm zo ontzettend graag zeg <3 🙂 Ze heeft het er dagelijks over of ze 'm met pakjesavond gaat krijgen.. wil haar totaal niet teleurstellen, dus winnen zou echt FANTASTISCH zijn zodat ik zelf nog wat dingen erbij kan kopen 😀 !! Jullie zouden haar echt "het" gelukkigste meisje maken 5 december Dus ik waag graag een kansje natuurlijk…. ohhhh ik zou dat blije koppie weleens willen zien hihi… super SPANNEND! MAAK ME GEK! Ik ben helemaal ENTHOUSIAST FINGERS CROSSED, liefs Nathalie :* #duimen #hopen #janskenlwinactie

 • Wendy Van De Reyd says:

  Deze is gewoon WAUW, de droom van mijn dametje , ze glundert al als ik haar 1 LOL bal cadeau doe, wat gaat het zijn moest ze kans maken op deze 60 verrassingen, omg, ze zou glunderen en een gat in de lucht springen, en is ze ook nog eens bijna jarig op 16/12, dus deze fiere mama haar duimen gaan alvast omhoog

 • elisabeth maria martina says:

  mijn kleindochter gaat natuurlijk helemaal uit haar plaat
  als oma met zo’n prachtig kado voor haar neus staat
  haar schoentje staat klaar , verras haar maar met dit megamooie exemplaar #duimenmaar

 • Ik zou het graag willen winnen voor mijn 11 jarige dochter. Ze is gek op deze dingen. Waarom ik het specifiek voor haar het zou willen winnen is omdat ze natuurlijk gewoon de liefste dochter is die er is. Maar helaas ook omdat ze leukemie heeft en er tegen vecht. Ze heeft het heel zwaar door haar verlies, de pijn die ze elke keer moet hebben, de vermoeidheid etc etc. En klap op de vuurpijl is haar beste vriendin van school af en heeft ze naar eigen zeggen weer een klap bij gekregen….
  Dus ik zou haar hier heel graag mee willen verassen

 • Jolein jolein says:

  OMG jij weet wel veel ouders hier gek te maken 😉 want ik denk dat deze L.O.L bigger surprise op veel verlanglijstjes van kindjes zal staan hahah. Ook staat bij mijn dochters op het verlanglijstje deze lol surprise bigger en de L.O.L underwraps hahah. We wagen dus dolgraag een kansje mee !!!

  • Renate Vink - Nieuwenhuizen says:

   Onze dochter Milou wil deze super graag hebben. Afgelopen weekend heeft ze nog een L.O.L. Bal gekocht. Super grote fan en deze Bigger Surprise is fantastisch

 • Dit is echt helemaal TOP zeg !! (y) Wat een te gekke prijs gaan jullie weggeven, WOW! Je zou ’t maar mogen winnen 😀 Ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op deze fantastische LOL Surprise Bigger Surprise <3 geweldig…. mijn kleine meid heeft het er al WEKEN over!! Ze wil deze koffer echt zo ontzettend graag…. maar er hangt ook een leuk prijskaartje aan… ze is helemaal fan van LOL maar deze koffer staat toch wel bovenaan haar verlanglijstje voor pakjesavond… hopelijk mag ik haar verrassen & maken jullie haar dolgelukkig 😀 ik doe mee en waag graag een kansje !!! te gek…. ik doe mee, spannend! nu maar heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel hard duimen en hopen.. #wienietwaagtwienietwint

 • Wendy van Zetten says:

  Op het allerlaatste moment
  kwam de hulppiet aangerend.
  “Sinterklaas, ik heb het gevonden waar Wendy van Zetten om vroeg !”
  riep de hulppiet opgewonden.
  “Mooi zo, Piet, precies op tijd,”
  sprak de Sint, zonder verwijt.
  Wat was hulppiet nog snel wezen halen?
  Een L.O.L mega suprise koffer die haar nichtjes zo graag willen.
  Ze maakte het pakje snel open en Sinterklaas heerlijk ging heerlijk voor ze verlopen

 • Annabel de Ruiter says:

  Heel gaaf! Graag maak ik een kansje voor deze toffe koffer vol L.O.L. Ook hier pakt Liselotte het gelijk uit de schappen bij de speelgoedwinkel. Uiteraard staat het nu op haar verlanglijstje. Grappig dat kinderen zo fan zijn van deze poppetjes / figuren met grote ogen.

 • Zó, wat een enorme koffer vol verrassingen.
  Zie het al gebeuren, vier dametjes er om heen en enthousiast uitpakken die handel.
  Wat zouden ze een lol hebben met deze koffer vol L.O.L .
  Ik heb geen facebook maar volg bloglovin en doe graag weer mee.

 • Voor mensen met een kleine beurs is dit toch wel een rib uit je lijf
  Maar daar heb je geen boodschap aan want je bent een tweeling van 5
  En aan Sinterklaas mag je nu eenmaal alles vragen
  Vandaar dat ik voor de dametjes graag een kansje wil wagen
  Bij het zien van de uitgepakte koffer
  denk ik oe diegene die dit grote speelplezier wint is een echte boffer

 • Zoals Lisette al zei; als ik deze in de zak mag stoppen voor mijn dochter, zou je haast het hele geheim willen verklappen om supermam van het jaar te worden. Tuurlijk doe ik graag mee!!!! (geen Facebook, wel IG)

 • Femke van den Boogerd says:

  I think: dat dit een prachtige prijs is voor onze Tess van bijna 5 🙂 Typsich iets dat haar broer in ieder geval niet zal willen inpikken. Ook weer mooi meegenomen. Supercool!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.