Het is groter, nog meer gevuld en nog meer roze! L.O.L. Surprise weet zichzelf weer te overtreffen met de L.O.L. Surprise Bigger Surprise. Zelfs de naam is groter geworden. Maar is meer en groter nou ook leuk of leuker dan de voorgaande edities van dit stuk speelgoed? Om daar achter te komen, konden we maar één ding doe:. alles uitpakken en echt zelf ondervinden. Ik had natuurlijk ook een algemeen verhaaltje kunnen opstellen, maar zelf zou ik erg nieuwsgierig zijn naar de daadwerkelijke inhoud. Vandaar dat ik alles prijs geef in dit artikel. Spoiler alert dus.

Wat zit er in de koffer?

De inhoud van de oh zo roze koffer bestaat uit meerdere verdiepingen. In de één zitten vier ronde ballen, de ander is een tree met kleine vakjes en de laatste heeft zes capsule vormige ballen. Onderin liggen een aantal roze zakjes los op de laatste verdieping.  Alles is volledig ingepakt, wrapped, dus de eerste lol start met het uitpakken van alles. Volgens de verpakking zitten er meer dan 60 items in de koffer. Eerlijk gezegd ben ik er maar vanuit gegaan dat dat klopt. Ik had niet echt de behoefte alles na te tellen. Dat het er veel zijn geloof ik wel, want de dames zijn er samen een uur mee bezig geweest om alles uit te pakken. Een heerlijk momentje voor mama om even een bakkie te doen dus.

De vier L.O.L. ballen

De dames zijn begonnen met het unwrappen van de ballen. Mijn oudste verraste mij door haar zusje de twee grote ballen te geven en zelf de kleinere maatjes uit te pakken. Ik had haar verteld dat ze eerlijk moesten delen en blijkbaar gaat haar dat goed af. Trots momentje uiteraard. Enfin, in de ballen zaten dus de L.O.L. poppetjes waar het uiteindelijk om draait.  In onze koffer zaten twee grote popjes, een kleintje en een poesje. Dat nodigde wel uit om mee te gaan spelen. Het was dan ook voor de bijna kleuter lastig om ze weer even weg te leggen om de rest ook nog uit te pakken. Spelen is namelijk veel leuker. 

Lees ook: de Under Wraps van L.O.L.

Een verdieping met spulletjes

De volgende verdieping is een soort tray met vakjes. Er zit één groot stuk folie op, dat je volledig wegtrekken moet. Daaronder zitten alle accessoires voor de popjes. Zoals veel jurkjes, wat schoentjes, petjes, een tasje, rokjes, zonnebril en weet ik wat nog meer. Van bijna alles zaten er wel twee stuks in, dus ideaal om te verdelen over twee kinderen.

De zes L.O.L. capsules

De laatste verdieping, zoals ik het noem, was voor mij de grootste verrassing. Deze bestond uit zes capsule vormige L.O.L. ballen: twee blauwe, twee knalroze en twee lichtroze. Wederom dus uitermate geschikt voor verdeling over twee kinderen.  In deze capsules zaten de haardrachten van de L.O.L. poppen. En niet zomaar wat kapsels, maar gewoon enorme gevallen! “Krullen” werd er verrukt uitgeroepen na het aanschouwen van de gigantisch roze pruik. 

Lees ook: de L.O.L. Suprise Biggie Pets

n de losse zakjes zaten trouwens soort van omhulsels voor op de poppetjes en stickers met ogen er op.

De hoeveelheid L.O.L. en lol

Inmiddels zijn we uren verder en spelen de kinderen er nog steeds mee. Er worden voortdurend kapsels uitgewisseld en gaan de poppetjes werken, boodschappen doen en weet ik niet wat nog meer. De enorme hoeveelheid verpakkingsmateriaal wordt uiteraard wijselijk genegeerd door de dames. Mama ruimt wel weer op. Hoe dan ook, ze hebben er veel lol mee, ook na het uitpakken van alles. De L.O.L. Surprise Bigger Surprise is een behoorlijke uitgave, maar het is gelukkig prima te verdelen over twee kinderen waardoor de prijs dan een stuk aangenamer wordt. En ik kan eerlijk zeggen dat ze er toch een hoop plezier van hebben.

Lees ook: de #hairgoals van L.O.L.

Voor meer informatie over de LOL koffer klik je hier.