L.O.L. Suprise! #Hairgoals; een review en ‘unboxing’

Mijn zesjarige dochter is compleet waus van alles wat met L.O.L. te maken
heeft. En hoewel ik dacht dat het slechts een tijdelijke hype zou zijn, denk
loom-elastiekjes en flippo’s, blijken de L.O.L. heuse blijvertjes. Niet alleen zijn er al verschillende series verschenen, er is een L.O.L. koffer, een poppenhuis en weet ik wat nog meer. En mijn dochter wil, zoals het een echt meisje van zes betaamt, ALLES.

Gelukkig mochten we voor MeervanMir een L.O.L. Surprise! #Hairgoals unboxen, zoals dat zo mooi heet. Ik noem het gewoon uitpakken, maar unboxen klinkt een stuk interessanter. En hoe je het ook noemt: de dochter was dolblij en ik heb weer wat credits verdiend voor deze voorjaarsvakantie. Nu alleen nog iets over de L.O.L. Surprise! #Hairgoals schrijven! Wel, bij deze.

L.O.L. Surprise! #Hairgoals

De Hairgoals zijn dus de nieuwste uitvinding in het land van L.O.L. Deze poppetjes hebben echt haar. Heel wat leuker dan de rubberen pruikjes uit de eerste series. We zagen de eerste echte haarstukjes in de L.O.L. Surprise! Bigger Surprise! koffer die dit najaar uitkwam, en het bleek een hit.

De L.O.L. Surprise! #Hairgoals poppetjes zijn verpakt in een haarlakbus, die maar liefst 15 verrassingen bevat. Van krulspelden tot fashionable outfits en van toverspiegel tot stijlvolle schoenen – met de L.O.L. Surprise #Hairgoals kun je eindeloos mixen en matchen! En alsof dat nog niet genoeg is, kun je de haarlakbus ook nog eens transformeren tot salonstoel, display, poppenstandaard of een handtas waarin je jouw favoriete #Hairgoals poppetjes overal mee naartoe neemt. Verzamel alle 12 figuurtjes en ga voor stijl met L.O.L. Surprise! #Hairgoals.

Echt haar én kleurverandering

De L.O.L. Surprise! #Hairgoals poppen hebben écht haar en zijn klaar om hun nieuwe looks te laten zien. Er zijn ook twee rare edition poppen met ‘molded hair’ en zeldzame glitters. Knotjes, staartjes, kort of lang – ontdek alle 12 fantastische stijlen! Klaar voor nog een ontdekking? Geef jouw L.O.L. Surprise! pop een flesje of stop haar in bad voor een spannende waterverrassing, inclusief kleurverandering.

Groot was natuurlijk de spanning welke #Hairgoal wij zouden ontvangen. Die met de leuke staartjes? Of die met het roze kapsel? Maar nee, wij hadden een rare edition. Dat is er eentje…. zonder haar.

Ik dacht dat dit we een tegenvaller zou zijn voor de dochter. Ik bedoel, dat haar, daar draait het juist om. Maar nee, een rare edition is nog vele malen cooler (al zeggen ze dat tegenwoordig niet meer, het is tante gaaf of ziek) dan gewone #hairgoals en hiermee kun je écht de blits maken op school. Al zeggen ze dat laatste ook niet meer, maar je begrijpt wat ik bedoel.

Unboxing

Hierbij wat plaatjes van onze unboxing. Hoewel een L.O.L. altijd wel lichtelijk bijdraagt aan de plastic soup, zitten er ook wel echt veel dingetjes in. Je krijgt dus waar voor je geld. Er zitten maar liefst 15 verrassingen in. En ja, dat uitpakken blijft toch wel het allerleukste voor de kindjes.

Zoals je op de laatste foto ziet hebben wij ook nog wel wat #Hairgoals te bereiken met de dame. Wie weet zet het verzamelen van #Hairgoals en het kapstertje spelen met de L.O.L. poppetjes haar aan om zelf ook wat meer aandacht aan haar kapsel te besteden?

Lees ook: de inhoud van de L.O.L. koffer

Winactie

Wil jij ook de #hairgoals in huis? Laat dan een reactie achter en wie weet komt deze jouw kant op. Meedoen kan tot en met 9 maart. Succes!

24 thoughts on “L.O.L. Suprise! #Hairgoals; een review en ‘unboxing’

 • Wendy Van De Reyd says:

  Mijn dametje Sharona is ook mega gek van de LOL serie , popjes , diertjes ze vind het gewoon super schattig haha , deze hairgoals zou ze dus maar Al te graag willen winnen, mama duimt mee

 • Wat een schattige L.O. L popjes met al die leuke verrassingen en een mega kleurverandering.
  Dat vindt mijn kleindochter van 6 jaar vast heel gaaf.
  Ik volg op Bloglovin en waag graag weer een kansje.

 • Wat een leuk en grappig verhaal…mijn dochter wil ze ook allemaal. Het leukste vindt zij het ‘unboxen’ zoals zo hip heet in deze tijd, en ik win graag een hairgoal (met of zonder haar:-)) voor onze lieve meid. Zij vindt het ook geweldig dat deze mee mogen in bad..dat wordt vast veel LOL, dus wij hopen samen op zo’n leuke hairgoal!!

 • Jaaaa hier een jonge dame die ook dol is op L.O.L.
  Voor haar verjaardag kreeg ze haar eerste hairgoal en ook hier kregen we de rare edition.

  Samen met haar jongere zusje zijn ze idd zeker een uur zoet met uitpakken, uitzoeken wat ze hebben, bakjes water erbij, ze gaan helemaal los.

  Wij doen dus heel graag mee voor een middagje speelplezier.

 • Klein kansje met al deze fans , maar heb zelf ook een grote LOL fan in huis en zou haar er super graag mee verrassen, dus waag een kansje en duim mee

 • Sonja Rietjens says:

  Wat een grote ogen zou mijn kleindochter trekken moest oma haar na al hier verschijnen en haar ermee kunnen verrassen, gewoon wauw , ze zijn dan ook mega leuk , ❤

 • André van der Does says:

  Mijn kleine meid is ook gek op alles wat er van L.O.L. te krijgen is, dus die zal super blij zijn als ik ik zo’n pop voor haar mag winnen!

 • Jolein koolske says:

  OMG wat een super leuke LOL poppentjes weer zeg !! Hoe krijgen ze het toch elke keer weer voor elkaar om nieuwe te verzinnen en mijn dochters er elke keer weer gek op zijn Ik doe dan ook dolgraag mee voor mijn dochters! Ze hebben zelf al zitten neuzen en vinden ze allemaal weer super gaaf maar dat poppentje met die paarse haren en poezen jurkje aan vinden ze echt super vet ! Mijn dochters zijn al begonnen met hun rapport geld op te gaan sparen en je raad al wel wat ze nu willen kopen hiervan he? Hoe gaaf zou het zijn als ik ze gewoon al met 1tje kan verblijden

 • Alyt van der Heide says:

  Doe ontzettend graag mee voor mijn zesjarige meid. Ze heeft vorig jaar op haar verjaardag een L.O.L. bal gekregen (poesje met kattenbak). En nog speelt ze er dagelijks mee. Had dat niet verwacht
  Denk dat ze met de L.O.L. hairgoals ook veel speelplezier heeft. Kan ze afwisselen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.