Mijn zesjarige dochter is compleet waus van alles wat met L.O.L. te maken
heeft. En hoewel ik dacht dat het slechts een tijdelijke hype zou zijn, denk
loom-elastiekjes en flippo’s, blijken de L.O.L. heuse blijvertjes. Niet alleen zijn er al verschillende series verschenen, er is een L.O.L. koffer, een poppenhuis en weet ik wat nog meer. En mijn dochter wil, zoals het een echt meisje van zes betaamt, ALLES.

Gelukkig mochten we voor MeervanMir een L.O.L. Surprise! #Hairgoals unboxen, zoals dat zo mooi heet. Ik noem het gewoon uitpakken, maar unboxen klinkt een stuk interessanter. En hoe je het ook noemt: de dochter was dolblij en ik heb weer wat credits verdiend voor deze voorjaarsvakantie. Nu alleen nog iets over de L.O.L. Surprise! #Hairgoals schrijven! Wel, bij deze.

L.O.L. Surprise! #Hairgoals

De Hairgoals zijn dus de nieuwste uitvinding in het land van L.O.L. Deze poppetjes hebben echt haar. Heel wat leuker dan de rubberen pruikjes uit de eerste series. We zagen de eerste echte haarstukjes in de L.O.L. Surprise! Bigger Surprise! koffer die dit najaar uitkwam, en het bleek een hit.

De L.O.L. Surprise! #Hairgoals poppetjes zijn verpakt in een haarlakbus, die maar liefst 15 verrassingen bevat. Van krulspelden tot fashionable outfits en van toverspiegel tot stijlvolle schoenen – met de L.O.L. Surprise #Hairgoals kun je eindeloos mixen en matchen! En alsof dat nog niet genoeg is, kun je de haarlakbus ook nog eens transformeren tot salonstoel, display, poppenstandaard of een handtas waarin je jouw favoriete #Hairgoals poppetjes overal mee naartoe neemt. Verzamel alle 12 figuurtjes en ga voor stijl met L.O.L. Surprise! #Hairgoals.

Echt haar én kleurverandering

De L.O.L. Surprise! #Hairgoals poppen hebben écht haar en zijn klaar om hun nieuwe looks te laten zien. Er zijn ook twee rare edition poppen met ‘molded hair’ en zeldzame glitters. Knotjes, staartjes, kort of lang – ontdek alle 12 fantastische stijlen! Klaar voor nog een ontdekking? Geef jouw L.O.L. Surprise! pop een flesje of stop haar in bad voor een spannende waterverrassing, inclusief kleurverandering.

Groot was natuurlijk de spanning welke #Hairgoal wij zouden ontvangen. Die met de leuke staartjes? Of die met het roze kapsel? Maar nee, wij hadden een rare edition. Dat is er eentje…. zonder haar.

Ik dacht dat dit we een tegenvaller zou zijn voor de dochter. Ik bedoel, dat haar, daar draait het juist om. Maar nee, een rare edition is nog vele malen cooler (al zeggen ze dat tegenwoordig niet meer, het is tante gaaf of ziek) dan gewone #hairgoals en hiermee kun je écht de blits maken op school. Al zeggen ze dat laatste ook niet meer, maar je begrijpt wat ik bedoel.

Unboxing

Hierbij wat plaatjes van onze unboxing. Hoewel een L.O.L. altijd wel lichtelijk bijdraagt aan de plastic soup, zitten er ook wel echt veel dingetjes in. Je krijgt dus waar voor je geld. Er zitten maar liefst 15 verrassingen in. En ja, dat uitpakken blijft toch wel het allerleukste voor de kindjes.

Zoals je op de laatste foto ziet hebben wij ook nog wel wat #Hairgoals te bereiken met de dame. Wie weet zet het verzamelen van #Hairgoals en het kapstertje spelen met de L.O.L. poppetjes haar aan om zelf ook wat meer aandacht aan haar kapsel te besteden?

Lees ook: de inhoud van de L.O.L. koffer

Winactie

Wil jij ook de #hairgoals in huis? Laat dan een reactie achter en wie weet komt deze jouw kant op. Meedoen kan tot en met 9 maart. Succes!