Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Review Gel-a-Peel”

Over twee weken moeten we de klok alweer verzetten naar wintertijd! Het is ook duidelijk eerder donker aan het worden en gisteren heb ik voor het eerst de verwarming aan moeten zetten. Kortom, geen weer om naar buiten te gaan, tenzij het echt noodzakelijk is. Ik ga de komende tijd helpen om voor wat vermaak binnenshuis te zorgen en vertel over nieuwe producten. Meestal geef ik vervolgens ook nog een exemplaar weg! Reden genoeg dus om voorlopig nog even te blijven hangen op mijn site.

Het eerste product is eigenlijk meer een meisjesproduct. Althans, zo is het in de markt gezet, maar ik kan me voorstellen dat ook jongens nog best wel hun lol er mee op kunnen. Het gaat namelijk om de Gel-a-Peel (ook genomineerd voor speelgoed van het jaar!). Door middel van gel kan je zelf de leukste sieraden creëren. Maar als je echt behendig bent, kan je er zelfs telefoonhoesjes mee maken. Het biedt dus in ieder geval genoeg uitdaging voor de creatievelingen onder ons. Uiteraard heb ik het product aan uitvoerige testen onderworpen. Aangezien mijn Muppets een tikkie jong ervoor zijn, de adviesleeftijd is vanaf 8 jaar, vroeg ik Phéline (10) om even kritisch naar het product te kijken. Daar is zij altijd wel voor te porren en dit was dan ook haar conclusie:

16103Gel-a-peel  is een leuke manier om je creativiteit los te laten, je kan alles wat je maar wilt maken,  armbandjes, sleutelhangers, letters en noem maar op. Zo heb ik bijvoorbeeld de eerste letters van mijn naam gecreëerd. Ook heb ik geprobeerd een armbandje te maken, maar het is een beetje mislukt. Reden genoeg om weer aan de slag te gaan!

Een Gel-a-peel ‘stift’  is erg gemakkelijk in gebruik; het glijdt soepel op je plasticje. De ene ‘stift’ is makkelijker om te gebruiken dan de andere. Bij sommige is het iets harder knijpen. Verder ging alles goed. De kleuren zijn mooi en het eindresultaat is echt leuk. Let er wel op dat je niet met je mouw in de vloeibare plastic zit, want daardoor kan je werk verpest worden. En ja, ik spreek uit ervaring. Let er ook goed op, dat het ‘vloeibare plastic’ goed verbonden is. Éen klein gaatje en het zit niet meer aan elkaar vast. Verder is het echt heel leuk om te doen. Wat mij betreft absoluut geslaagd!

161021610

Als je er nou echt aardig handig in wordt is er ook een 3D-ontwerpstation beschikbaar van Gel-a-Peel. Naast dat je een stapje verder kan gaan in het maken van creaties is het ook gelijk een handige opbergplek. En ben je de kleurtjes die je hebt zat? Misschien zijn de neon of de glitter gel tubes dan leuk om eens te proberen.

Weet je wat ik nou zo leuk vind? Ik mag iemand blij maken met een Gel-a-Peel Deluxe Kit t.w.v. €32.99! In dit pakket zitten maar liefst 5 gelkeurtubes (parelmoer lila, zeeschuim met glitters, puur goud, koraal met glitters, en parelmoer donkerpaars), 24 ontwerpsjablonen, 7 ontwerppunten (rond, ster, hark), een blanco ontwerp-vel en een schoonmaaktool. En accessoirespullen voor oorbellen, een diadeem en een sleutelhanger. Een heel pakket vol dus!  Meedoen kan door onder dit bericht een reactie achter te laten. Ik zou het overigens erg op prijs stellen als je onder het bericht op de facebookpagina van MeervanMir een like geeft, deelt of een reactie achterlaat. De winnaar ontvangt over een week een bericht. (winactie gesloten)

Voor meer winacties klik je hier.

 

Facebook Comments

«

»

21 COMMENTS
 • Selina

  3 jaar ago

  Dit lijkt mij erg leuk voor onze dochter. Ze houd van knutselen en sieraden maken.

 • Anna

  3 jaar ago

  Super leuk voor mijn nichtje.. ik doe graag mee..!
  Facebook: An Na

 • elisabeth maria martina

  3 jaar ago

  tof kado voor creabea kleindochter benthe

 • Anita H.

  3 jaar ago

  Erg leuk “speelgoed”. Ik zou er zelf nog wel mee aan de slag willen. Ik doe mee.

 • Christa lindhout

  3 jaar ago

  Ik doe graag mee voor mijn creatieve dochter. En ik denk dat ik dit ook zeer zal waarderen leuk mee te knutselen.

 • Nancy van der kamp

  3 jaar ago

  Ik doe mee helemaal super! Wat een verrassing gaat dit zijn en wie weet wordt er ook nog iets leuks voor mij gemaakt

 • Marcia Kan

  3 jaar ago

  Ohhhh dit zou echt iets voor onze 8 jarige dochter zijn. Altijd aan het freubelen en graag creatief bezig. Dit is weer eens iets anders, klinkt als een geweldig Sinterklaascadeau!

 • Tanja Kuijer

  3 jaar ago

  Oh wauwie MeerVanMir wat een onwijs gave winactie, kans op de super leuke Gel-a-Peel :-D! Sinds mijn dochter dit op de reclame heeft gezien blijft ze het hebben over de Geel-a-Peel set waar ze de mooiste creaties mee kan gaan maken. Mijn dochter is een echte crea bea dus vind dit helemaal geweldig. Ze is 11 november jarig en roept al weken dat ze Gel-a-Peel voor haar verjaardag wenst. Wat zou het dan fantastisch zijn als ik, mama dit geweldige Gel=a=Peel deluxe pakket voor haar zou winnen :D! De kans is klein, maar de wens is groot!. Uiteraard ben ik al lang liker op Facebook en ga nu maar heel hard duimen en hopen dat dit geweldige cadeau heel misschien wel naar ons toe mag komen. groetjes Tanja

 • Tamara TS

  3 jaar ago

  Dit is zo leuk!!! Ik doe heel graag mee voor mijn buurmeisjes Angela (8) en Patricia (10), dan kan ik ze verrassen met een gezellig middagje knutselen! (FB Tamara Mara Großmaul).

 • Meryll

  3 jaar ago

  Ik doe graag mee voor mijn dochter! Die is creatief en zou dit erg leuk vinden.

 • Jolein koolske

  3 jaar ago

  Oh wat super gaaf !!!! Ik doe dolgraag mee want dan kan ik mooie sieraden maken voor mijn dochtertjes terwijl hun mooie kleuren uit mogen kiezen 🙂 Ik waag dolgraag een kansje voor ze 🙂

 • Jolanda

  3 jaar ago

  Superleuk! Had het al op tv gezien. Ik doe heel graag mee voor m’n dochter. Die houdt wel van dat freubelen

 • Marian

  3 jaar ago

  Ons lieve buurmeisje speelt vaak met ons jongere zoontje, hij is dan ook dol op haar. Ze is creatief en houdt van sieraden. Dit lijkt ons dan ook een leuk cadeau om haar mee te mogen verrassen.

 • Liesbeth

  3 jaar ago

  Leuk! Ik doe heel graag mee voor mijn twee lieve nichtjes die erg van frobelen houden!

 • Nadia

  3 jaar ago

  Leuk! Een perfect kerstcadeautje voor mijn nichtje. Ik doe graag mee, volg je al op Facebook en heb deze leuke actie gedeeld en geliked.

 • Corinne

  3 jaar ago

  Leuk voor mijn dochter van 9 is gek op sieraden en knutselen!

 • Fleur

  3 jaar ago

  Superleuk voor een lekkere regenachtige middag

 • Melanie

  2 jaar ago

  Cado gekregen vorig jaar net willen proberen. Er komt niets uit de tube.wat warm gemaakt. Maar mag niet baten. Iemand tips. Dank alvast melanie

  • miriam

   2 jaar ago

   AUTHOR

   Ik zal het eens navragen voor je

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Zelf sieraden maken met de verbeterde Gel-a-Peel - MeerVanMir on oktober 16, 2016
 • Pingback: Creatief zijn met de Gel-a-Peel Fashion Maker - MeerVanMir on oktober 16, 2016
 • Instagram
  • @milou_ligtenberg en haar kids gingen een dagje naar #legoworld in de #jaarbeursutrecht. Dit is haar verslag:
Wat een lekker vakantie dagje hebben we gehad. Vanochtend vroeg vertrokken richting de jaarbeurs in Utrecht om daar een dagje te vertoeven bij Legoworld. De kinderen (4 en 7) waren na ons bezoek vorig jaar, al helemaal enthousiast dat we weer gingen. De grote hallen, waar de mooiste beelden, voertuigen en overige creaties uitgestald waren, en de vele hoeken en tafels waar je vrij uit kan bouwen. Voor de kinderen super tof dat ze hun creativiteit al spelend ontwikkelen. Er is een boot gebouwd, enkele huizen en kastelen hebben ze gemaakt, en zelfs Olaf van Elsa werd in elkaar gelego’d. Buiten de vele Lego plekken, zijn er ook andere activiteiten, die te maken hebben met bepaalde Lego thema’s. Zoals bij de Lego city hoek waar je brandjes kan blussen. Bij Lego Disney kon je je verkleden als Elsa, staafjes vangen bij Olaf. In de Duplo hoek staat een theater waar er een aantal keer in een uur een minidisco voorbij komt, kun je je laten schminken en staat er een springkussen. We hebben onze ogen uitgekeken en hebben er heel wat uurtjes rond gelopen. Voor ons was het een topdag! Volgend jaar zijn wij vast weer van de partij!

Tot en met deze woensdag kan je zelf nog dit leuke event bezoeken!
  • Een impressie van het @indewolkenfestival van @oudersvannu
  • Even de kussens testen in @ikeanederland 😂
  • #28weekspregnant #cantwaittomeetyou
  • Weeeeeeeeeekend!
  • Als je ontdekt dat de kubus van @vtechspeelgoed wel heel erg leuk is!
  • Vandaag ook weer een weekje verder, dus een pens foto mocht wel weer. Derde trimester baby!!! #27weekspregnant
  • Twee jaar geleden vandaag werd dit meisje geboren. Het zijn twee zeer emotionele jaren geweest, waar gelukkig de liefde altijd bovenaan heeft gestaan. De toekomst is nog altijd onzeker, maar gelukkig zien we vooral een heel blij meisje. Uiteindelijk is dat het belangrijkste. Zij komt er wel op haar manier. Lief klein meisje van me, mama is zo ontzettend trots op jou! Nog vele liefdevolle jaren toegewenst! Ik houd van je!!!

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Pregnancy and Infant Loss Awareness Month

  Ik heb het nooit geweten, maar oktober is blijkbaar de Pregnancy ...

  Sluiten