Over twee weken moeten we de klok alweer verzetten naar wintertijd! Het is ook duidelijk eerder donker aan het worden en gisteren heb ik voor het eerst de verwarming aan moeten zetten. Kortom, geen weer om naar buiten te gaan, tenzij het echt noodzakelijk is. Ik ga de komende tijd helpen om voor wat vermaak binnenshuis te zorgen en vertel over nieuwe producten. Meestal geef ik vervolgens ook nog een exemplaar weg! Reden genoeg dus om voorlopig nog even te blijven hangen op mijn site.

Het eerste product is eigenlijk meer een meisjesproduct. Althans, zo is het in de markt gezet, maar ik kan me voorstellen dat ook jongens nog best wel hun lol er mee op kunnen. Het gaat namelijk om de Gel-a-Peel (ook genomineerd voor speelgoed van het jaar!). Door middel van gel kan je zelf de leukste sieraden creëren. Maar als je echt behendig bent, kan je er zelfs telefoonhoesjes mee maken. Het biedt dus in ieder geval genoeg uitdaging voor de creatievelingen onder ons. Uiteraard heb ik het product aan uitvoerige testen onderworpen. Aangezien mijn Muppets een tikkie jong ervoor zijn, de adviesleeftijd is vanaf 8 jaar, vroeg ik Phéline (10) om even kritisch naar het product te kijken. Daar is zij altijd wel voor te porren en dit was dan ook haar conclusie:

16103Gel-a-peel  is een leuke manier om je creativiteit los te laten, je kan alles wat je maar wilt maken,  armbandjes, sleutelhangers, letters en noem maar op. Zo heb ik bijvoorbeeld de eerste letters van mijn naam gecreëerd. Ook heb ik geprobeerd een armbandje te maken, maar het is een beetje mislukt. Reden genoeg om weer aan de slag te gaan!

Een Gel-a-peel ‘stift’  is erg gemakkelijk in gebruik; het glijdt soepel op je plasticje. De ene ‘stift’ is makkelijker om te gebruiken dan de andere. Bij sommige is het iets harder knijpen. Verder ging alles goed. De kleuren zijn mooi en het eindresultaat is echt leuk. Let er wel op dat je niet met je mouw in de vloeibare plastic zit, want daardoor kan je werk verpest worden. En ja, ik spreek uit ervaring. Let er ook goed op, dat het ‘vloeibare plastic’ goed verbonden is. Éen klein gaatje en het zit niet meer aan elkaar vast. Verder is het echt heel leuk om te doen. Wat mij betreft absoluut geslaagd!

161021610

Als je er nou echt aardig handig in wordt is er ook een 3D-ontwerpstation beschikbaar van Gel-a-Peel. Naast dat je een stapje verder kan gaan in het maken van creaties is het ook gelijk een handige opbergplek. En ben je de kleurtjes die je hebt zat? Misschien zijn de neon of de glitter gel tubes dan leuk om eens te proberen.

Weet je wat ik nou zo leuk vind? Ik mag iemand blij maken met een Gel-a-Peel Deluxe Kit t.w.v. €32.99! In dit pakket zitten maar liefst 5 gelkeurtubes (parelmoer lila, zeeschuim met glitters, puur goud, koraal met glitters, en parelmoer donkerpaars), 24 ontwerpsjablonen, 7 ontwerppunten (rond, ster, hark), een blanco ontwerp-vel en een schoonmaaktool. En accessoirespullen voor oorbellen, een diadeem en een sleutelhanger. Een heel pakket vol dus!  Meedoen kan door onder dit bericht een reactie achter te laten. Ik zou het overigens erg op prijs stellen als je onder het bericht op de facebookpagina van MeervanMir een like geeft, deelt of een reactie achterlaat. De winnaar ontvangt over een week een bericht. (winactie gesloten)

Voor meer winacties klik je hier.