Nog een paar weekjes en dan is het zomervakantie voor iedereen! Overal om me heen hoor ik ouders al druk de vakantieplannen bespreken. De bestemmingen liggen nogal uiteen, want de een gaat vliegen en de ander gaat met de auto. Wij zelf hebben onze ver-weg-vakantie al achter de rug. Deze zomer spenderen wij verder aan de interne verhuizing van de dames en het huis gereed maken op de komst van de kleine.

Zoals je weet zijn wij naar Italië afgereisd een paar weken geleden. De afstand bedroeg zo’n 1.200 kilometer, dus best een lange zit in de auto. Eerlijk gezegd zag ik behoorlijk tegen de autoreis op, want helemaal voor de kinderen is het lang in een stoel moeten zitten. Ik had ze natuurlijk stoned van de Fruitella achterin de auto kunnen zetten. Een vriendinnetje van mij opperde om gewoon veel kleine cadeautjes onderweg te geven. Als ik dan het snoepgoed zou combineren met het kleine presentje kwam ik uit op een surprise ei. Op zich sprak dat idee me wel aan, maar ik vond wel dat het verrassingselement snel voorbij zou zijn en de chocolade in de nieuwe auto leek me nou niet zo’n goed plan. Maar wist je dat er surprise eieren zijn, die wat langer plezier geven dan de kleine chocolade variant? Het heet L.O.L. Surprise Pop

De L.O.L. Surprise Pop

Eerder dit jaar kwam MGA Entertainment met een uniek nieuw stuk speelgoed, namelijk de L.O.L. Surprise Pop. Op het eerste gezicht lijkt het gewoon een bal. Deze is echter wel heel speciaal, want je kan het papiertje ervan af halen. En niet één keer, maar door 7 lagen moet je heen om bij de kern te kunnen komen. Elke laag, dat je eraf gepeuterd hebt, bevat een onderdeel of kenmerk wat weer te maken heeft met de verrassing in de bal zelf. Want daar vind je een echt L.O.L. popje! Er zijn verschillende modellen, dus het is echt een verrassing welke je gaat aantreffen. Alle popjes hebben een drinkflesje, schoentjes en een outfit om aan en uit te trekken. En wat nog leuker is, is dat ze stuk voor stuk een unieke reactie geven als ze in contact komen met water. Het is gewoon een verrassing op verrassing!

Inmiddels zijn er vele variaties op de L.O.L. Surprise Pop gekomen.

Tip voor onderweg

Misschien is het een leuk idee om een L.O.L. Surprise Pop op reis mee te nemen. Je zou dan bijvoorbeeld kunnen zeggen dat elk half een nieuw laagje weg gepeuterd mag worden. Dan zijn er als snel bijna vier uur voorbij voordat ze bij het speelpopje zijn. En dan begint het spelen pas echt!

Ken je de L.O.L. koffer ook al?