Al een paar keer eerder heb ik geschreven over de fascinerende L.O.L. ballen. Het blijkt nog immer een zeer populair stuk speelgoed te zijn en op menig verlanglijstje te staan. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er weer een nieuwe variant van deze suprisebal is uitgekomen. De nieuwst versie heet L.O.L. Surprise Eye Spy Under Wraps bal en is net wat specialer dan de vorige. Het deed me zelf denken aan een escape room, maar in plaats van eruit probeer je dan er in te komen. Dat vroeg natuurlijk om een nader onderzoek van twee echte speurneuzen, Lotte en Maud, die het helemaal niet erg vonden om te ontdekken of deze L.O.L. Surprise net zo leuk is als de rest uit de reeks.

L.O.L. Surprise Eye Spy Under Wraps bal

Mijn dochters van 10 (Lotte) en 7 (Maud) zijn dol op de verrassingseieren van L.O.L. Surprise. Ik had eerlijk gezegd verwacht dat na het uitpakken de lol er wel af zou zijn, maar ook na het uitpakken van de eieren spelen ze vrolijk met de poppetjes en hun accessoires. Ze waren dan ook heel blij verrast dat ze “zomaar” een L.O.L. Surprise mochten uitpakken. En het was ook nog eens een heel speciaal ei. Bij het afwikkelen van het eerste papier kreeg je een loep waarmee je kon lezen wat je moet doen bij dit ei: de geheime aanwijzingen zoeken! Na het uitpakken van het tweede papier bleek dat het een roze met gouden bal was. Prachtig natuurlijk volgens Lotte en Maud. Daarbij kregen ze een nieuwe aanwijzing die ze met de loep moesten lezen: boven op de berg. Ook kregen ze een papiertje die je met de speciale loep kon lezen. Hier stonden 6 codes op voor 4 sloten op de bal. Om de beurt voerden ze de codes in en het ene na het andere geheime vakje ging open.

Lees ook: Ready 2 Robot, L.O.L. voor jongens

In de kleine geheime vakjes zaten de accessoires: een rood flesje, kleertjes en schoentjes. En in het grote vak zat het poppetje met nog 2 accessoires: een zonnebril en een speen. Maud werd helemaal lyrisch van die speen! Het poppetje werd natuurlijk gelijk aangekleed en Maud constateerde dat het poppetje ook een hele mooie onderbroek had! Het is maar waar je blij van wordt natuurlijk 😉 En ze ontdekten ook nog dat de haren van het poppetje verkleurden als ze warm worden. Dan worden ze namelijk grijs. ’s Avonds in bad kwamen ze tot de ontdekking dat de ogen en de haren verkleurden in het warme water en op het broekje en topje kwam een hartje te staan. Zo vonden ze steeds nieuwe dingen uit bij het grappige poppetje. Lotte en Maud vonden het leukste van de bal dat je allemaal codes in moest voeren, een soort escaperoom in het klein en daarom net iets anders dan anders. Enige probleem waar ze tegenaan liepen, was op welke kamer het poppetje mocht komen te staan… Ze hebben een goede oplossing bedacht: de ene dag bij Lotte en de dag daarna bij Maud! Prima bedacht van de meiden 😊

Missie geslaagd

Het is al duidelijk dat ook de L.O.L. Surprise Eye Spy Under Wraps bal wederom een succesje is. Gezien de prijs is het ook uitermate geschikt als verjaardagscadeau of voor de Sint of Kerst. Voor meer informatie erover klik je hier. Of alvast weer een beetje in de feeststemming te komen, heb ik weer een leuke winactie. Ik zal maar liefst drie mensen blij maken met zo’n leuke Under Wraps bal. Als je kans wil maken laat je gewoon een reactie achter onder dit bericht of op Facebook. Mee doen kan tot en met 20 oktober. De winnaar maak ik op Facebook bekend.