Als je mij enigszins kent weet je dat ik dol ben op verrassingen. Je kan me ontzettend blij maken met een goed gevulde goodiebag. Het mag zelfs boordevol troepjes zitten, want het allerleukste er aan vind ik toch het uitpakken. Wat zou er allemaal dit keer in zitten? Het is daarom dat ik de populariteit van de L.O.L. Surprise ballen ook wel kan begrijpen. Een jaar geleden kwam de eerste bal uit en met het poppetje dat er in verstopt zat is door de oudste nog vaak mee gespeeld. Met name in bad werd er veel plezier aan beleefd. Inmiddels zijn er meerdere soorten Surprises uitgebracht met als meest recente de L.O.L. Biggie Pets. Bij Bol kan je de konijn en hond variant aanschaffen en wij zelf hebben de hamster “MC Hammy” een plekje in huis mogen geven.

Het verrassende aspect

De L.O.L. Surprise Biggie Pets is natuurlijk weer een klein verrassingsfeestje op zich zelf. In de doos zit een enorme bal met daarin de konijn, hond of hamster. De bal is doorzichtig, dus het is vrij duidelijk wat er in zit. Bovendien staat het ook groot op de doos afgebeeld. Ik vroeg me dan ook af wat het verrassingselement eigenlijk was. Maar ja, ik had toen nog niets uitgepakt. In de doos vind je namelijk een bril met rode glazen. Als je deze op zet kan je de plaatjes in het bijgeleverde boekje bekijken. Zonder zie je alleen maar stippeltjes en kan je niet ontdekken welke kleine pets er verstopt zijn in de grote.

De Biggie Pet

In de bal, dat tevens als draagtas gebruikt kan worden, zit dus de Pet. Het voelde aan als een enorme squishie, lekker zacht dus. Toch is het stevig genoeg om als een rugzak of spaarpot (aan de bovenkant zit namelijk een gleuf voor de centjes) te dienen. Eerst moest MC Hammy wel nog leeggehaald worden, want hij was gevuld met kleine zakjes met inhoud en twee dierenmandjes en een kistje.

De gevulde zakjes en mandjes

Elk zakje bevatte een accessoire voor de kleine babydiertjes, zoals zonnebrilletjes en een botje. In de dierenmandjes zitten de kleine baby’s verstopt. Dit uitpakken moet je wel enigszins met beleid doen, want anders ligt je hele huis onder gekleurd zand. Jawel, ze zitten verstopt in kleurig toverzand. Althans, het voelde anders dan normaal zand (meer kneedbaar), maar het maakt net zo’n rotzooi als het uit elkaar valt. De kinderen vonden het wel fantastisch om de diertjes er uit te halen. Het overtrof zelfs het openen van al die kleine zakjes! Het heeft ze in ieder geval een langere tijd vermaakt. In goed overleg (ahum) is besloten dat MC Hammy bij de middelste op de kamer mag staan. De oudste mocht daarom als eerste een babydiertje inclusief glittertasje uitzoeken. Het was hoe dan ook weer een geslaagd verrassingsfeestje van L.O.L. Surprise en ik ben zeer benieuwd hoe ze deze gaan overtreffen.

Winactie

Houd jouw kind ook zo van de L.O.L. Surprise? Dan heb ik goed nieuws! Ik mag iemand verblijden met een eigen L.O.L. Surprise Biggie Pets. Je hoeft alleen maar even te zeggen, dat je meedoet om kans te maken op dit leuke stuk speelgoed. De actie loopt tot en met 25 augustus en de winnaar maak ik later bekend op Facebook. Ook zijn mijn winactievoorwaarden van toepassing en deze kan je hier vinden.