Iedereen weet inmiddels wel dat ik graag naar speelgoedbeurzen ga om het nieuwste van het nieuwste te bekijken. Maar ook om contacten te onderhouden en nieuwe aan te leggen. Ik kan er niets aan doen, ik houd van de gezelligheid! Zo nu en dan ontdek ik ook weer nieuwe webshops. Zo laatst ook. Ik had nog nooit van Kreisy gehoord, maar ben inmiddels wel groot fan. En ik denk jij ook als je dit artikel gelezen heb. Kreisy is namelijk ergens heel erg goed in en dat is wat er op je vloer ligt: kleedjes! Van deurmatten tot vloerkleden, de leukste versies vind je bij Kreisy.

De leukste matten van Kreisy

Op de beurs, waar ik de charmante man achter de webshop trof, lagen al een aantal exemplaren deurmatten en vloerkleden om te betasten en te bekijken. Mijn oog was direct gevallen op die van Nijntje. Super zacht en ontzettend leuk om te zien. Al snel werd de map met nog meer voorbeelden tevoorschijn gehaald. Deurmatten met schilderijen van Herman Brood of Urbanus, placemats van Les Caboux Tchoux en weet ik niet wat nog meer is er beschikbaar. Ik zag al helemaal voor me hoe je je voeten veegt op een afbeelding van de meest bekende Vlaamse cabaretier. Mijn enthousiasme werd opgemerkt door de vriendelijke man van Kreisy en al snel kwam een samenwerking tot stand.

Super zachte Nijntje vloerkleed

Een paar weken terug ontving ik dan mijn felbegeerde kleedje van niemand minder dan Nijntje. Het was nog even een discussie thuis bij wie deze op de kamer mocht liggen. Het was namelijk zo zacht, volgens de meisjes. Uiteindelijk werd unaniem besloten dat de nu nog jongste van het Nijntje vloerkleed mocht genieten in haar kamertje totdat het zusje geboren is. Maar een volgende keer zou toch één van hen aan de beurt zijn. De jongste is er in ieder geval wel blij mee. Ze heeft er al heerlijk op gezeten en ik zie haar dan voelen hoe zacht het onder haar beentjes is. Dat wordt vast veel speelplezier op Nijntje.

Lees ook: Nijntjes verjaardag flapjesboek

Nijntje vloerkleed