TOP
Films en series

“Filmtip: vlieg op avontuur mee in Angry Birds 2”

Ik weet nog heel goed dat het spelletje Angry Birds uit kwam. Iedereen had het er over en speelde het. Behalve ik dan, want ik snapte de lol er niet zo van (lees: ik kon er geen bal van). Inmiddels is het meer dan alleen een spelletje. Het is ook een filmreeks en een serie op televisie. Daarnaast is er tevens een nieuw spelletje van uitgekomen, wat mij sterk doet denken aan samenwerking met Candy Crash. Nadat ik vele uren daar in gestoken had, besloot ik toch weer wat nuttigers met mijn avonden te gaan doen. Inmiddels is de nieuwe film Angry Birds 2 verschenen in de bioscopen. En van wat ik heb gehoord is deze zeker de moeite waard om naar toe te gaan.

Het verhaal van Angry Birds 2

In de nieuwe film ‘Angry Birds 2’, zijn de humeurige vogels en de gemene biggen terug met als thema ‘vriendelijke vijanden’. Deze keer worden de vijanden gedwongen om samen te werken om ieder hun eigen eiland te redden van een nieuwe gezamenlijke vijand – de gemene adelaar Zeta!

De verbitterde Zeta is het slechte weer op het ijskoude adelaarseiland meer dan zat en is van plan om zowel vogel- als biggeneiland om te turnen in haar persoonlijke paradijs. Aan de gezworen vijanden Red en Leonard de taak om, op adelaarseiland, het superwapen van Zeta onklaar te maken. Samen met een super team Bomb, Chuck en Silver (Chuck’s super slimme kleine zusje) van vogeleiland en Courtney en Garry (super techneut) van biggeneiland beginnen de voormalige vijanden aan de klus. Als snel blijkt dat, door persoonlijke gevoelens, samenwerken nog niet zo eenvoudig is als het lijkt. Het superteam (met dank aan Silver) komt met een briljant plan; verkleed als adelaar binnen te dringen op adelaarseiland om daar het superwapen te vernietigen. Uiteindelijk leidt deze vermomming tot spannende en hilarische situaties.

Deze super leuke animatiefilm is echt een aanrader voor het hele gezin. Onze beide kinderen (3 en 6) hebben zich uitstekend vermaakt met de eenvoudige, luchtige verhaallijn. De continue stroom van grappen en dolkomische situaties zorgen ervoor dat je geen moment verveeld.

Winactie

Wil jij ook de nieuwe vriendschap tussen de Angry Birds en de Biggen gaan aanschouwen? Laat dan een reactie achter en wie weet win je één van de drie setjes van twee vrijkaarten voor Angry Birds 2 en een geweldig merchandise pakket. Meedoen kan tot en met 21 augustus. Succes!

«

»

34 COMMENTS
 • Heidie van der Steeg

  12 maanden ago

  Leuk voor de kids. De eerste film vonden ze erg grappig. En die sleutelhanger, echt iets voor aan de nieuwe schoolrugzak voor mijn dochter en de rest zou leuk voor mijn zoon zijn

 • Maaike

  12 maanden ago

  Leuk! Ga graag met mijn dochter!

 • Oma Will

  12 maanden ago

  Dit is een prachtig pakketje voor mijn kleinzoon.
  Dit leuke pakketje neemt hij vast mee naar de volgende klas.
  Samen met oma naar deze leuke film, dat is ook iets wat hij vast graag wil.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee.

 • Anna wienen

  12 maanden ago

  Jeeeeej ik doe heel graag mee

 • Marian B

  12 maanden ago

  Mijn zoon zal ik hier zeker blij mee maken. Ik hoop dat ik dan met hem mee mag naar de bios, want dat is altijd een uitje.

 • Arianna Groot

  12 maanden ago

  lijkt me heel leuk om met mijn zus heen te gaan. Kunnen we even bijkomen van de eerste week school die weer begint

 • Ingrid L

  12 maanden ago

  Wat een leuke film en pakket, wij doen graag weer mee

 • elisabeth maria martina

  12 maanden ago

  dit vinden mijn kleindochters geweldig

 • Sandy van der Kolk

  12 maanden ago

  Ik maak heel graag kans op dit leuke pakket! Leuk om zoonlief met zijn zusje op pad te sturen, eindelijk weer eens een film die ze beiden erg leuk vinden. Goed voor de onderlinge band 😉

 • Claudia Diependaal

  12 maanden ago

  Wat een super leuke actie. Mijn kleinzoon zou het geweldig vinden mocht ik de gelukkige winnaar worden!

 • Jolanda

  12 maanden ago

  Dat lijkt me heel leuk om met zoon en dochter heen te gaan. Om deel 1 hebben ze ook veel gelachen.

 • Marcia Kan

  12 maanden ago

  Hoog op het wensenlijstje van mijn meiden: Angry Birds 2 gaan zien!

 • Jacco

  12 maanden ago

  Ik doe graag mee om met mn neefje en nichtje naar de film te gaan.

 • Esther

  12 maanden ago

  Leuke prijs! De eerste film viel erg in de smaak bij ons, ben benieuwd naar deel 2.

 • Heleen Haarsma

  12 maanden ago

  Heel leuk voor mijn 2 kleindochters, we hebben destijds met zijn 3en ook de eerste film gezien en super genoten!
  Ze zijn vooral heel erg fan van het karakter met de stem van Enzo Knol! 🙂

 • Lida

  12 maanden ago

  Hoi,
  Dit is toch een geweldig leuke film die iedereen wil zien. Daar willen wij wel naar toe . Ze zijn leuk , kleurrijk , druk , maar ook spontaan gezellig. Dat is toch fantastisch om te zien. Voor een leuke gezellige lach middag gaan wij er graag naar toe.

 • marij brand

  12 maanden ago

  mn dochter is dol op de bioscoop! gezellig om samen heen te gaan

 • Clau-dya

  12 maanden ago

  Heerlijke en stoere film voor mijn twee dochters om samen naartoe te gaan

 • Margo

  12 maanden ago

  Leuke familiefilm. Ik doe graag mee.

 • Bea Krielen

  12 maanden ago

  Leuke film om met de kinderen naar toe te gaan

 • Noor

  12 maanden ago

  Ja zeker willen wij dat! Leuke afsluiter van de vakantie

 • Nelly

  12 maanden ago

  Ik doe graag mee voor dit leuke pakket.

 • J. van der Heijden

  12 maanden ago

  Lijkt ons een leuke film. Ik doe graag mee.

 • Renée

  12 maanden ago

  We hebben genoten van deel 1 en zijn erg benieuwd naar deel 2.

 • Marjo

  12 maanden ago

  Altijd leuk. Ik loot graag mee.

 • Anneliese De Waal

  12 maanden ago

  Erg leuk voor mijn jongens

 • anja jager

  12 maanden ago

  eg leuk voor mijn neefjes

 • melissa

  12 maanden ago

  Leuk! jarno gaat vandaag naar groep 3 en zei vanmorgen nog: gaan we binnenkort als alles goed gaat in groep 3 naar angry birds om het te vieren 🙂 maar natuurlijk! 🙂

 • Sonja Hubregtse

  12 maanden ago

  Zou super zijn om naar de ‘boze vogels’ te gaan als afsluiting van de zomervakantie !

 • m chen

  12 maanden ago

  Ben benieuwd!

 • Danielle

  12 maanden ago

  Jaa leuk! ik doe graag mee

 • Jan

  12 maanden ago

  Super leuk voor ons dochtertje

 • Gerda

  12 maanden ago

  Ik doe heel graag mee voor de kinderen!

 • sylvia

  12 maanden ago

  oohh dat zou leuk zijn voor onze kids, altijd met hun angry birds spelletjes bezig, dan is naar de film gaan van deze grappige vogels toch helemaal geweldig!!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Read previous post:
Een nieuwe kamer, een nieuwe lamp

We zitten weer eens tegen een verhuizing aan. Een interne ...

Close