TOP
Baby uitzet

“Goed voorbereid op weg dankzij Kleine Giraf”

Het is zo bijzonder als je voor het eerst je kleintje in je armen hebt. Alles is nog zo mini en puur. En het is haast niet te geloven dat je dat kleine wondertje gemaakt hebt. (Oké, de papa heeft een klein beetje geholpen, maar het grootste werk wordt toch door de mama verricht). Het is onvoorstelbaar dat je zoveel liefde gaat voelen voor dat kleine mensje. Niet altijd gelijk, maar het groeit wel. Je kan je daar van te voren geen voorstelling van maken. Ook niet van de andere kant van het papa of mama zijn. Het kent namelijk ook meer zorgen dan je verwacht en al helemaal bij je eerste kind. Voor elk hoestje of verhoginkje zou je het liefst even willen overleggen met de huisarts. Papa’s en mama’s geloof me, die behoefte wordt echt minder met de tijd. Je moet alleen gewoon altijd voorbereid zijn.

Vanochtend was het nog niet zo

Als je eens wist hoe vaak ik dat gezegd heb de afgelopen jaren. Ik kon rustig een blakend van gezondheid kind afleveren op het kinderdagverblijf om in de middag te horen krijgen dat ze koorts had. Hetzelfde geldt voor snotneuzen en nageltjes. Waar de eerste bij de maanden met een “r” erin te pas en te onpas zich openbaart, is het nageltjesgedoe pas met de zomermaanden een dingetje. Het is ongelooflijk hoe snel ze groeien zodra er een beetje zon op komt. Soms voelt het alsof je dagelijks aan het bijknippen bent. En echt een leuke klus is dat niet. Ik denk dat elke ouder wel een keer per ongeluk in het vingertje van de kleine heeft geknipt. Oeps! In ieder geval moet je dus op alles voorbereid zijn als je een baby hebt. Bij mijn oudste was ik bijvoorbeeld ‘s-ochtends op het consultatiebureau waar ze mij lieten weten dat de tandjes voorlopig nog niet kwamen. Die avond was de eerste al door. Ineens werden haar wangen vuurrood, zij koortsig en een uur daarna een wit puntje. Zoals ik al zei, het komt altijd onverwacht. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Alles bij elkaar in één Kleine Giraf etuitje

Er zijn een aantal verzorgingsproducten die je in huis moet hebben als je een baby krijgt of hebt. Ze zijn stuk voor stuk vanzelfsprekend en overal verkrijgbaar. Maar wat als je nou een leuke variant ervan in huis kan halen? Dat maakt een saai noodzakelijk product toch wat leuker om in de babykamer of medicijnkastje te hebben liggen. En al helemaal als je het ook nog eens handig in een etuitje kan meenemen. Jep, inderdaad. De Kleine Giraf dacht er ook zo over en heeft een heel leuk setje samengesteld met:

 • een elektronische medische thermometer met zacht uiteinde
 • een ergonomische nagelknipper die extra veilig is
 • een spatelvormige schaar met ronde uiteinden
 • een neuspompje met balg en afneembaar wasbaar tuitje
 • een siliconen tandvleesmasseur voor als die ellendige tandjes doorkomen
 • een zachte Sophie de giraf bijtring met verschillende texturen en een prettige vanillegeur. (Ideaal om baby verlichting te geven als de eerste tandjes doorkomen. Gemakkelijk vast te pakken voor kleine babyhandjes).

Super schattig setje toch? Echt ook leuk om aan iemand als kraamcadeau te geven.

Winactie

Goed nieuws! Ik heb een extra setje om weg te geven. Je maakt kans op het etuitje door mij te laten weten welk product er in je het meeste aanspreekt. Mee doen kan tot en met 30 januari. Succes!

«

»

11 COMMENTS
 • marion poeste thomas

  1 jaar ago

  De thermometer met het zachte uiteinde hihi zal onze kleine meid denk ik meer waarderen dan die ze nu heeft.

 • Erika panjer

  1 jaar ago

  Het neuspompje ben ik wel benieuwd naar en heb ik ook niet in huis dus graag een kans gewaagd

 • Lynn Mahieu

  1 jaar ago

  Ik ben heel benieuwd naar die tandvleesmasseur, heb daar nog nooit eerder van gehoord. Ik maak graag kans voor mijn buikbaby, want die mag wel een eigen setje krijgen zodat grote zus haar eigen thermometer enz kan behouden. 😀

 • Lieke van Veen

  1 jaar ago

  Wat een fijn setje! De tandvleesmasseur lijkt me erg handig. Ik ben erg benieuwd of dit werkt.
  Ik maak graag kans op dit setje omdat ik in februari voor de 2e keer tante word.

 • Jikke

  1 jaar ago

  Wat is die thermometer leuk! Ik zou graag dit pakketje winnen.

 • Claudia Diependaal

  1 jaar ago

  Ik vind de ergonomische nagrlknipper denk ik wel het handigste van de hele set! Denk ik

 • Yessica leidner

  1 jaar ago

  Waag graag een kansje
  Voor mijn vriendin die zwanger is ideaal om het als cadeau te geven

 • Corinne de Graaf

  1 jaar ago

  De hele set lijkt mij handig.Als ik moet kiezen de thermometer met zacht uiteinde.

 • Nele

  1 jaar ago

  Die thermometer is echt wel leuk, maar de ganse set is super handig.

 • m chen

  1 jaar ago

  De siliconen tandvleesmasseur daar ben ik wel benieuwd naar!

 • Oma Will

  1 jaar ago

  De ergonomische nagelknipper spreekt mij het meeste aan, want het is altijd een heel gedoe om die kleine tere nageltjes te knippen en niet de vingertjes te raken.
  Ik heb geen facebook, maar volg op Bloglovin en doe graag mee voor mijn vriendin, die binnenkort voor de tweede keer oma wordt.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Geen verloren melk of vergeten schepjes meer met de Philley

Ik heb ontdekt dat als het om babyproducten gaat, de ...

Sluiten