Er zijn van die momenten in het leven, dat er iets kleins gebeurd en je je realiseert hoe bijzonder een simpel bericht kan zijn. De mijne was een paar maanden terug toen mijn lieve zus mij vertelde dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Zo’n eerste zwangerschap is en blijft een wondertje en ik ben heel erg blij dat zij dit ook mag meemaken. Als ervaringsdeskundige (ahum) kan en wil ik haar natuurlijke van allerlei adviezen en tips voorzien. Toch is het juist leuk om zelf alles te ontdekken / beleven, dus alleen als ze er om vraagt zal ik haar verblijden met mijn wijsheid. Ik wacht nog steeds rustig af….

Zoals het een goede zus en tante in spé betaamt, heb ik mijn eigen weg gevonden om de kleine baby alvast een beetje op weg te helpen. Eerlijk is eerlijk, ik had het niet kunnen doen zonder de hulp van Easywalker. Zij hadden namelijk iets heel bijzonders voor mijn zus gestuurd: de Easywalker Mosey+! Afgelopen weekend kon ik haar eindelijk verrassen met haar nieuwe voertuig en mocht ze gelijk een uitvoerige testrun doen.

De eerste indruk van de Easywalker Mosey+

Het duurde even voordat de papa in spé de wagen in elkaar gezet hadden. Niet dat het zo ingewikkeld was, maar mannen denken gewoon het te kunnen zonder handleiding. Toen deze eenmaal werd geraadpleegd was het een kwestie van minuten tot de schoonheid stond te pronken in de woonkamer. Ik heb veel kinderwagens mogen aanschouwen de afgelopen tijd en kan je eerlijk zeggen dat de Easywalker Mosey+ absoluut niet is als de andere al dan niet bekende merken. Het heeft een hele eigen stijl, maar op een positieve manier. Mijn zus was er in ieder geval verrukt van.

De uitstraling en testronde

Het uiterlijk is één ding, een kinderwagen moet ook fijn rijden. En waar kan je dat beter testen dan op een grasveld. We hebben er achter gerend, we hebben er rondjes mee gedraaid en we zijn er trapjes mee op en af gegaan. Elke manoeuvre werd heel soepeltjes uitgevoerd. Het maakte verder niet uit of de reiswieg er op zat of het kinderzitje. De papa moest ook een paar testrondes en was er ook gecharmeerd van. Hij is een lange vent, dus voor hem is het belangrijk dat de duwstang op een voor hem comfortabele hoogte ingesteld kan worden. Kleine neefje Floris wilde hem wel helpen even voor zoon te spelen zodat hij kon ervaren hoe het ook alweer was om een dreumes voort te duwen.

De ervaring met de Easywalker Mosey+

Na een heerlijke ochtend vol testjes was het tijd om de Mosey+ mee naar huis te nemen. Binnen enkele seconde was de wagen ingeklapt en lag het in de achterbak van de auto. Ook wat dat betreft geslaagd voor de test. Zoals mijn zus en haar man lieten weten: ze konden zich geen betere kinderwagen wensen! Dit is wat zij zeiden:

“De kinderwagen is echt heel gemakkelijk in te klappen, maar ook om te bouwen naar buggy. Het is wat ons betreft een echte degelijke no nonsense wagen. Vooral de diepe reiswieg is erg fijn. Zo blijft de baby goed beschut tegen de wind en de zon. De bekleding is van goede kwaliteit en ook makkelijk schoon te maken. Kortom, een kinderwagen van klasse.”

Meer Easywalker producten