TOP
Tips voor alle dagen

“Mijn hulpje bij het Kerstkaarten maken”

De Goedheiligman is het land uit, de Kerstbomen worden neergezet en versierd en de Kerstliederen gaan aan. Maar wat nog leuker is, is de hoeveelheid leuke kaartjes die iedereen aan elkaar verzend. Kerstkaarten!!! Wie vindt het nou niet leuk om er eentje te ontvangen? Oké, eerlijk is eerlijk. Het schrijven van al die enveloppen is niet mijn favoriete bezigheid. Maar ik stel me dan de glimlach bij de ontvangende kant voor en dat maakt het voor mij dan allemaal weer de moeite waard. Daarom wil ik elk jaar weer een kaartje waar je wel van moet lachen. En wat is dan beter dan eentje met je grootste rijkdom er op afgebeeld?

Ik zweer bij Kaartje2go

Mijn Kerstkaarten bestel ik altijd bij Kaartje2go. Sterker nog, ik heb ook geboortekaartjes en MeerVanMir merchandise bij ze aangeschaft. Ik ben namelijk groot fan van de uiterst gebruiksvriendelijke website en de prima klantenservice (er was namelijk een pakketje kwijt geraakt met de post en toen heb ik kosteloos nieuwe kaarten ontvangen. Top service dus!). Een gebruiksvriendelijke website is echt een must voor mij, want ik ben niet een echte designer die met photoshop prachtige creaties ontwerpt. Ik ben meer het type van “ik zoek een foto en zoek er een leuk kadertje er om heen”. En dat werkt prima voor mij!

https://meervanmir.eu/kerstkaarten-maken-met-kaartje2go

Kerstkaarten maken is een klus

Dit keer ben ik het langst bezig geweest met het wegkrijgen van de achtergrond op de foto. Ik had de tip gekregen dit met powerpoint te doen, dat werkte ook, maar nog ben je er wel even zoet mee. Daarna was het echt nog maar een kwestie van een leuk Kerstig randje er om heen en een leuk motiefje op de achterkant waar ook weer een Kerstboodschap afgebeeld werd. Met natuurlijk mijn prachtige logo als aanvulling! Vervolgens de afmetingen en aantallen bepalen en de job is done.  Voor wat het kaartwerk betref dan. De komende week zal ik nog alle enveloppen moeten schrijven, dus het kan wel even duren voordat iedereen de afbeelding van mijn drie draakjes op zijn of haar schoorsteenmantel heeft staan.

https://meervanmir.eu/kerstkaarten-maken-met-kaartje2go

Heb je nog geen idee waar je je Kerstkaarten dit jaar vandaan wil halen? Dan kan ik je Kaartje2go echt van harte aanbevelen. Ook voor geboortekaartjes! En als je snel besteld, krijg ik je ook nog eens gratis rode enveloppen thuis gestuurd! Prima deal lijkt me.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Read previous post:
Suus bakt: kopje chocolademelk op een stokje

Alweer het laatste idee voor het kerstdiner. Terwijl ik deze ...

Close