Het is wel heel bijzonder en uniek. Ik ben nog nooit zo voorbereid het einde van de zwangerschap in gegaan. Nou ja, deels dan, want de kamer is nog niet gereed. Wat we wel al gereed hebben, zijn de geboortekaartjes. Althans, we hebben deze uitgezocht. En ik kan je zeggen dat dat geen eenvoudige klus was. Niet omdat manlief en ik niet op één lijn zaten met elkaar. Nee, onze smaak is wat dat betreft hetzelfde. Het kwam door het enorme aanbod aan geboortekaartjes dat Kaartje2go te bieden heeft. Het duurde even voordat we de eerste honderd stuks bekeken hadden. En ja, zo nu en dan bracht het ook een discussie teweeg. Het is ook lastig iets te vinden dat enigszins bij de geboortekaartjes van de andere drie meiden past, maar ook totaal weer anders is. Immers is dit meisje wel een zusje van de dames, maar ook gewoon een eigen persoontje. We proberen dat ergens te laten terugkomen in het kaartje. Klinkt dat nog logisch?

Een familie geboortekaartje

In eerste instantie had ik een super leuk geboortekaartje gevonden met vier schattige kindjes op de voorkant. Eentje daarvan was dan wel een jongetje, maar dat kon ook aangepast worden naar een meisje. Ik vond het oprecht een leuk kaartje, maar het had minder met alleen de nieuwe baby te maken. En als je bedenkt dat we de afbeelding van het geboortekaartje ook weer op een speelgoedkist laten schilderen, is het wel zo leuk voor de kleine dame als ze iets voor zichzelf heeft. Dus ging de zoektocht nog even verder.

Dit is het geworden

Niet lang daarna vonden we hét kaartje. Een afbeelding van een schattig klein meisje, die een treintje aan een touwtje vasthoudt. Enorm zoetsappig misschien, maar we vonden het erg vertederend. Het past ook wel bij de geboortekaartjes van de grote zussen en het ziet er geheid leuk uit op een kistje. Dus het kaartje is gekozen! En omdat we dat nu al zo tijdig weten, kan ik de enveloppen ook alvast bestellen en de adressen erop schrijven. Hoef ik dat niet meer in mijn kraamweek te doen! 

Je snapt dus wel waarom ik helemaal happy ben met Kaartje2go. Eindelijk gewoon op tijd met de geboortekaartjes begonnen, een topkaart uitgekozen en al aan de slag kunnen met de enveloppen. Ben dus bijna klaar voor de baby.