Verhalen van een werkende moeder
TOP
Films / Series, Reviews, Winacties

“Als je even goed wil lachen, raad ik Hustle aan”

Yes yes yes! Ik heb er weken naar uitgekeken en sinds afgelopen week draait deze hilarische film in de bioscoop. Ik heb het natuurlijk over de recordbrekende “Hustle”. Van de trailers was ik al enigszins enthousiast geworden, maar het is vooral de cast waardoor ik deze comedy graag wilde zien. De eerste keer dat ik Anne Hathaway zag, was in de film “Ella Enchanted”. Deze is ook echt een aanrader als je van sprookjes en muziek houdt. Daarna speelde ze natuurlijk in de “Princess Diaries” en verraste ze iedereen met haar rol in “Les Miserables”. En nu speelt ze een Britse oplichtster. Ik was zeer benieuwd hoe ze dat neer zou zetten. Maar nog enthousiaster word ik van Rebel Wilson. Deze Australische dame is gewoon weg hilarisch, ook in het echte leven. Haar eerste kennismaking was in “what to expect when expecting”, maar haar echte doorbraak kwam natuurlijk met “Pitch Perfect”. Sindsdien volg ik haar op Instagram en heb ik elke film van haar gezien. Als je chagrijnig bent, raad ik je aan gewoon een bezoekje te brengen aan haar Instagram account, want daar word je echt vrolijk van.

Hustle, het verhaal

Als je op Google zoek naar waar de film Hustle over gaat, lees je de volgende tekst: De elegante Josephine leert de nog ruwe diamant Penny de kneepjes van het oplichtersvak. Ze besluiten om de foute mannen die hen hebben belazerd te grazen te nemen. Wie dit geschreven heeft, heeft niet opgelet tijdens de film. Misschien is het zo neergezet om mensen naar de film te lokken, maar gezien de cast hoef dat helemaal niet. Enfin, het verhaal is dus ietsje anders.

Penny en Josephine zijn inderdaad beide oplichtsters, waarbij de laatste op grotere schaal bezig is dan de eerste. Penny wordt inderdaad deels opgeleid door Josephine en samen belazeren ze inderdaad een paar mannen. Maar de echte rode draad is, dat Josephine Penny weg wil hebben uit haar territorium en dat dit alleen kan door haar op te leiden. Maar dan bedenkt Penny zich dat ze weg wil en houden ze een weddenschap wie als eerste een half miljoen kan binnen halen door oplichting. En daarvoor moeten ze alle trucjes uit de kast halen en zitten ze elkaar behoorlijk in de weg.

Het verhaal is dus anders dan de pers doet vermoeden, maar het maakt het er niet minder vermakelijk om. Ik heb keihard en hardop gelachen tijdens de film. Dat is vooral om Rebel Wilson (Penny) geweest, want zij speelde weer fantastisch. Alleen om haar al is deze film de moeite waard! Klik hier voor de trailer.

Winactie

Ik ben vast niet de enige die naar deze film heeft uitgekeken en gelukkig heeft het geweldige pr-bureau, waar ik graag en vaak mee samenwerk, 2×2 kaartjes voor Hustle beschikbaar gesteld als winactie. Wat je moet doen om kans te maken? Laat mij weten of je team Anne of team Rebel bent! Dit mag hieronder, maar ook gewoon op Facebook. Je kan meedoen tot en met 22 mei. Succes!

Facebook Comments

«

»

11 COMMENTS
 • Maaike V

  9 maanden ago

  Heerlijk! Ik doe graag mee. Ik ben uiteraard voor team Rebel #teamrebel

 • Karen de Jong

  8 maanden ago

  Allebei geweldige actrices maar Rebel wint het dik voor mij! Een film met haar erin is gegarandeerd een succes! Het begon voor mij bij de a capella films en ze wordt steeds beter! Ik ben erg benieuwd naar deze film!!

 • Anna wienen

  8 maanden ago

  Team Anne

 • Rosemary van Duinen

  8 maanden ago

  Team Rebel…Leuke rol en hele leuke actrice

 • Naomi Laan

  8 maanden ago

  Team rebel!!! Top actrice, zo geweldig mens. Kan niet wachten op de film, hij lijkt me zo hilarisch

 • Sharon de Ridder

  8 maanden ago

  Team Anne! Ze speelt vaak de ‘pretty one’, maar heeft er ook geen probleem mee zichzelf compleet voor schut te zetten 😀

 • Tamara

  8 maanden ago

  Team Rebel! Leuk een grappige film

 • Oma Will

  8 maanden ago

  Team Rebel natuurlijk. Hilarisch !!!
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee om de film te zien.

 • Ingrid L

  8 maanden ago

  Team anne en ik ga graag met mijn nichtje Anne naar deze film. Een avondje lachen doen wegraag!

 • Claudia Diependaal

  8 maanden ago

  De trailer in de bios laatst kwamen we al bijna niet meer bij dus ik doe graag mee. Ik ga toch voor Rebel!

 • Iris Bakker

  8 maanden ago

  Moeilijk kiezen, maar ik ga toch voor team Anne

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Complete surrender 😍
 • Kijk eens wie er wakker is 😍 #nogwelaandezuurstof #langewegtegaan #zekomterwel
 • Zo dol op dit meisje 😍
 • We mochten even knuffelen!
 • De kleine is afgelopen donderdag geboren, maar ligt helaas sindsdien op de IC. Op mijn blog leg ik uit wat er aan de hand is. Maar ben dus wat stiller voor nu.
 • Sanne zes jaar geleden. Onherkenbaar gewoon!
 • #40weekspregnant #duedate #expectinganydaynow
 • Jep. Nog steeds zwanger #linkinbio

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Gaston Luga, voor als je een nieuwe en originele tas zoekt

Ooit van Gaston Luga gehoord? Tot voor kort kende ik ...

Sluiten