Ooit van Gaston Luga gehoord? Tot voor kort kende ik dit merk ook niet. Het is dus een Zweeds bedrijf gespecialiseerd in tassen. Iets waar ik al gelijk enthousiast van word, want van tassen houd ik wel. Dat ik er eentje van dichtbij mocht bewonderen was dan ook een super verrassing waar ik geen nee tegen kon zeggen. Wat verheugde ik mij op de Pråper Navy / Brown! Gelukkig was deze in het echt net zo leuk als op de foto. Dat kan soms nog wel eens tegenvallen namelijk. Maar deze niet en ik zal je vertellen waarom.

De Pråper Navy / Brown

In een mooie hoes kwam mijn nieuwe tas binnen. Daar werd ik al blij van. Ik kon er alleen niet lang van genieten, want mijn dochter van vier graaide al snel het voor mijn neus weg. Ze was fan van de mooie donkerblauwe kleur, wat ik wel begrijp. Ik heb haar even in de waan gelaten dat zij de tas mocht houden, maar uiteraard zou deze mama er uiteindelijk mee pronken.

Inmiddels heb ik de tas nu zo’n drie weken in gebruik en wat me vooral opvalt zijn de brede banden die zorgen dat het heerlijk draagt. De sluiting, door middel van een trekkoord, moest ik in het begin nog een beetje aan wennen maar dit gaat steeds soepeler. Het uiterlijk spreekt mij erg aan, de tas is stijlvol en sportief.

In de tas zitten twee vakken, 1 voor mijn Chromebook welke hier goed in past en twee kleinere vakjes. Het vegan leer kan goed schoongemaakt worden met gewoon een simpel doekje. Wat helemaal handig is dat op de achterkant een vakje zit zodat ik snel bij mijn sleutels kan. Aan de onderkant van de tas zitten metalen steunpunten zodat het niet direct op de grond staat.
Wat een extra pluspunt is is dat de tas ook prima gedragen kan worden door mijn partner. Dan hoef ik niet alleen de spullen te dragen als we weg zijn, aangezien ik toch altijd een setje schone kleding meeneem voor de kinderen als we op pad gaan.

Een tas voor elke dag

Het is een tas, die ik draag tijdens mijn werk en wanneer we met het gezin een dagje weg gaan. Voor beide gelegenheden is deze uitstekend te gebruiken. Ik kan het dus elke drukke moeder aanraden om zichzelf hiermee te verblijden. Het is gewoon een tas met fijn draagcomfort en een hippe uitstraling.

Geschreven door Dagmar

Lees ook: de Gaston Luga Clässy