TOP
Alles voor het dagelijks leven

“Soda Stream: verfrissend, makkelijk en duurzaam”

Als je me vraagt wat nou het woord van de laatste jaren is, komt gelijk “duurzaamheid” in mij op. We proberen met zijn allen steeds bewuster met ons leven op aarde om te gaan, maar ook met de producten (en grondstoffen), die we gebruiken. Dit gaat verder dan het scheidden van afval. Het aantal auto’s op elektriciteit nemen toe, er worden steeds minder keukens op gas verkocht en alle nieuwe huizen krijgen een duurzaam jasje aan. Ik vind het een goede ontwikkeling. Het is immers de bedoeling dat ons nageslacht nog enigszins zorgeloos op deze planeet zal leven. Daar kunnen we nu al een beetje voor helpen. Zelf kan je natuurlijk ook een beetje helpen door bewust te zijn welke producten je in huis haalt en waar mogelijk afval te scheiden of te beperken. Dat is waarom we sinds kort een Soda Stream in huis hebben.

Het is meer dan alleen duurzaam

Oké, duurzaamheid is één van de redenen waarom we dit geweldige apparaat in huis hebben. Toen het jaren geleden op de markt kwam, had ik er al mijn zinnen op gezet en toen was ik echt nog niet bezig met duurzaamheid. Het leek me gewoon heerlijk dat je met een simpele druk op de knop te allen tijde frisdrank kon maken. Het was dus meer luidheid, niet meer de winkel hoeven om flessen te halen, dan oog voor het milieu. Neemt niet weg dat het duurzame aspect nu wel een rol speelt. En het is gewoon erg leuk voor de kinderen (en mama)!

Je eigen bruisende limonade

We hebben de Soda Stream nu een week in huis en ik ben er echt blij mee. Het is niet zo dat ik dagelijks drankjes aan het maken ben hoor! Maar als ik zin heb in een bruisend watertje of een frisdrankje dan is het zo gepiept. De echte smaken, zoals cola tonic en zo, heb ik nog niet geprobeerd. Op dit momenten hebben we fruitsiroop om het water mee aan te lengen. Dit maakt het dan nog enigszins verantwoord voor de kinderen, want deze bestaan uit 50% geconcentreerde fruitsappen. Volgens Soda Stream kan je daar 20 glazen mee maken, maar wij gebruiken er zo weinig van dat we er voorlopig mee zoet zijn. De kinderen vinden en het heerlijk in ieder geval. En eerlijk, ook ik vond het erg verfrissend

Winactie

Ik ga er eigenlijk wel vanuit dat bijna iedereen inmiddels wel de Soda Stream in huis heeft. Zo niet, wat houd je nog tegen? Zo wel, dan heb ik een leuke winactie voor je. Je kan kans maken op de vier nieuwe vruchtensiroop speciaal voor de Soda Stream. Je hoeft alleen maar “ja, ik wil” onder dit bericht of op Facebook te zetten. Meedoen kan tot en met 25 mei. Succes!

«

»

9 COMMENTS
 • Marjan van Nieuwenhoven

  1 jaar ago

  Ja, ik wil!

 • Vivian van soest

  1 jaar ago

  Niet om je aan te vallen maar ik vraag me af of bloggers in het algemeen wel zo duurzaam zijn. Als je alles mag houden waar over je review’t. Dan moeten de kinderen toch wel bergen speelgoed hebben wat je waarschijnlijk toch weer weg moet doen. En je stimuleert ook nog eens andere mensen om iets te kopen. Lijkt me niet echt duurzaam.

  • miriam

   1 jaar ago

   AUTHOR

   Ik ben ook niet volledig duurzaam. Dat zal ik ook zeker nooit zo verkondigen. Maar waar ik wel wat kan doen, probeer ik dat wel. Qua wat we kopen aan voeding, afval scheiding en hergebruik bijvoorbeeld

 • Marieke Flikweert

  1 jaar ago

  Ja, ik wil!

 • Lynn Mahieu

  1 jaar ago

  Ja ik wil! 😀

 • Claudia Diependaal

  1 jaar ago

  Ja ik wil!

 • Oma Will

  1 jaar ago

  Ja, ik wil!

 • m chen

  1 jaar ago

  Ja ik wil!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: "Jij bent helemaal niet duurzaam, want je bent blogger" - MeerVanMir on mei 17, 2019
 • %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Als je even goed wil lachen, raad ik Hustle aan

  Yes yes yes! Ik heb er weken naar uitgekeken en ...

  Sluiten