Op en top comfort met de producten van Dooky

Ken je dat? Dat je eigenlijk een hele tijd over een aankoop zit te twijfelen en als je het eenmaal hebt gekocht, je voor je kop kan slaan dat je het niet eerder gedaan hebt? Dat had ik dus met de voetenzak voor de Maxi-Cosi. Voor de kinderwagen had ik er altijd wel eentje, maar voor het autostoeltje vond ik het een tikkie overdreven en het leek me niet praktisch. Wat had ik het mis! Voor de geboorte van mijn jongste dochter heb ik van mijn schoonouders een prachtige voetenzak gekregen. En ja, achteraf had ik deze gewoon al vijf jaar geleden moeten halen. In de wintermaanden houdt het namelijk de kleine geborgen en warm. Maar ook de andere maanden is het een uitkomst. Toen het was frisser was, kon ik de baby op deze wijze zonder jas vervoeren naar het kinderdagverblijf. Het schijnt dat het veiliger is om in een autostoeltje geen jas aan te doen en door de voetenzak kon dit gemakkelijk.

De Dooky voetenzak

Ik heb wel een goede reden waarom ik het niet vijf jaar geleden nog niet gekocht had. Er waren al bijna geen voetenzakken voor de Maxi-Cosi te vinden, maar ze waren ook nog eens behoorlijk prijzig. Tegenwoordig is er gelukkig veel variatie, ook in prijs. Recentelijk mocht ik die van Dooky uitproberen. Ik kende het merk eigenlijk vooral van de zonnebrilletjes en uiteraard de geweldige Original Dooky Cover, oftewel “het gordijntje”. Gezien de reputatie van Dooky had ik hoge verwachtingen en gelukkig zijn deze ook waargemaakt. De voetenzak voelt heerlijk comfortabel en warm aan. De ritsen lopen soepel en komen hoog genoeg om de kleine optimaal te kunnen beschermen. Aan de zijkant zit klittenband waardoor je gemakkelijk de riempjes van de Maxi-Cosi kan bedienen. Dat mis je soms nog wel bij andere merken. Dat de kleine het zelf ook het einde vond, bleek wel uit hoe makkelijk en snel ze elke keer in slaap viel in haar zitje.

De car seat cover

Wat ik ook nog erg leuk vind, is dat Dooky een hele lijn voor autostoeltjes heeft gemaakt. Zo is er ook een matchende car seat cover. Een hoes om je autostoel kan ik je echt aanraden. Het scheelt een hoop boenen als de kleine een ongelukje heeft gehad of als de maaginhoud naar boven is gekomen. Met een cover is het slechts een kwestie van eraf halen en in de wasmachine stoppen. De Dooky seat cover komt trouwens in best veel leuke printjes, dus je kan nog variëren ook.

4 thoughts on “Op en top comfort met de producten van Dooky

  • Marian Zw says:

    Ja, ik wil graag winnen. Lijkt me super om mijn kleinzoon te beschermen tegen zon en wind! Haha en die nieuwsgierige mensen vind ik ook wel een goede vondst.

  • Hier doe ik heel graag aan mee. Lijkt me ideaal voor aan de maxicosi die elke dag in de bakfiets staat, kan mn zoontje toch wat beschermen tegen de zon dan.

  • Deze kan mijn zusje straks goed gebruiken! Ik weet dat ze er nog geen een heeft, zou een mooie verrassing zijn als ik er eentje cadeau kan geven!

  • Ik doe graag mee voor mijn buurmeisje, die een paar maanden geleden een baby heeft gekregen. Zij kan dit deze zomer goed gebruiken.Ik heb geen Facebook, maar volg op Bloglovin.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.