Het is zo ver. Ik begin beetje bij beetje al in baby modus te komen. De nesteldrang lijkt gearriveerd te zijn, maar dan wel nog in niet actieve modus. Dat betekent dat ik me verschrikkelijk erger aan de rotzooi om mij heen, maar er niet daadwerkelijk iets actiefs aan doe. Dat komt echt pas aan het eind van de zwangerschap. Zo ongeveer twee dagen voor de bevalling meestal ;-). Waar ik wel al mee bezig ben is het verzamelen van leuke spulletjes. Ja, ik weet het. Na drie meiden hebben we eigenlijk alles al, maar soms moet je weer nieuwe dingetjes in huis halen. Gewoon omdat het kan. En dat doe ik natuurlijk ook met mijn favoriete merken zoals Dooky.

Ieder haar eigen smaak

Toen mijn oudste geboren werd, waren er eigenlijk vrij weinig opties als het om de Hoody’s van Maxi Cosi’s ging. Geleidelijk aan zag je steeds meer verschillende kleurtjes en patroontjes verschijnen. En inmiddels kan je eigenlijk alles wat je maar bedenken kan wel vinden. Zo zag ik er laatst eentje met siersteentjes, gouden glitters en een bontje bedekt. Bovenop stond er in krulletters “our Princess” geschreven. Je begrijpt wel dat dat totaal niet mijn smaak is. Ik ben zeker niet vies van roze of wat decoratie, maar voor mij was dit over de top. Zulke bling bling vind je ook niet bij Dooky. Daar kan je wel terecht voor verschillende kleurtjes, patroontjes en tegenwoordig ook een knitted star versie met bijpassende voetenzak.

De knitted star Hoody en voetenzak

Dooky heeft sinds oktober een nieuwe Hoody in de winkel liggen en wel de knitted star variant. Wat er zo bijzonder aan is? Het doet me een beetje denken aan een sprei waar je lekker onder gaat liggen op de bank. En dat is eigenlijk ook wel de bedoeling geweest van Dooky. Deze Hoody met bijpassende voetenzak is namelijk echt iets voor de koude wintermaanden. Het houdt de kleine warm en beschermt tegen wind, regen en kou. Aangezien ons vierde meisje in januari verwacht wordt, is deze nieuwste aanwinst wel een echte uitkomst. Ik zie haar al helemaal voor me, heerlijk ingepakt in de voetenzak en uit de wind door de knitted star Hoody. Wij zullen in stijl het ziekenhuis verlaten! Nu nog een bijpassende sprei voor in de kinderwagen en deze mama is helemaal gelukkig. (Aan de slag dus Dooky).

Nog wat voordelen van de knitted star voetenzak

Wist je dat de voetenzak een opening aan de achterkant heeft waardoor het werkt met alle gordelsystemen. De voetenzak kan dus ook perfect in autostoelen met een 3- & 5-puntsgordels gebruikt worden. Of in de buggy! Verder heeft het zachte fleece aan de binnenkant en is de buitenkant waterafstotend en van wind werende stof gemaakt (wist ook niet dat dat bestond). En als het te warm is, kan je de hele voorkant er af ritsen. Maar het allerbelangrijkste is toch nog wel dat het in de wasmachine kan. Oh ja, er is ook een grotere variant beschikbaar voor als je kind niet de kleinste meer is. Klinkt goed toch?