Helemaal blij met de nieuwe luiertas van Dooky

Mijn vierde dochter is geboren en eigenlijk heb ik alles al in huis. Toch zijn er soms dingen aan vervanging toe. Althans, dat vind ik. Manlief denkt daar anders over. Maar jij begrijpt vast wel dat het gewoon leuk is om ook bij een vierde kind nieuwe spulletjes te kopen. Dit keer heb ik mijzelf laten verblijden met een nieuwe luiertas. De vorige matchte met de vorige kinderwagen en we hebben sinds kort een nieuwe duowagen, dus daar hoorde een ook een nieuwe luiertas bij. Logisch toch dat ik die van Dooky wilde proberen?

Nieuwe luiertas van Dooky

Als je mij al langer volgt, weet je dat ik fan ben van de producten van Dooky. Het heeft er waarschijnlijk mee te maken, dat ik de mensen van dit merk ook echt een warm hart toe draag. Vooral omdat ik weet dat ze veiligheid en zorg van en voor kinderen op één hebben staan. Toen ze mij lieten weten, dat ze een nieuwe luiertas op de markt zouden brengen wist ik dan ook gelijk dat dit weer een goed product zou zijn. Maar uiteraard wilde ik het zelf wel eerst echt ondervinden. Dus heb ik afgelopen week mijn nieuwe luiertas in ontvangst mogen nemen. Er zijn drie varianten en ik koos zelf voor de luiertas 2-in-1. Deze is een prima tussenmaatje, niet te groot en niet te klein.

De 2-in-1 luiertas

Aan de voorkant van de luiertas van Dooky zitten twee vakjes met een soort van folie erin. Hier kan je je flesjes op temperatuur houden. Twee vakjes daarvoor vind ik persoonlijk erg praktisch, want dan kan je ook twee verschillende drankjes meenemen of voor twee verschillende kinderen. Het grote vak heeft rondom weer kleinere compartimenten. Ideaal als je bijvoorbeeld lepeltjes, potjes of andere kleinere items wil meenemen. Het scheelt een hoop zoeken en graaien in de tas. Aan de rugzijde heeft het vakje zelfs ook een ritsje, dus kan je het afsluiten. Aan de bovenkant van de luiertas, de flap als het ware, zit nog een vak met een rits. Genoeg opbergruimte dus. Wat ik zelf ook erg charmant van deze luiertas vind, is de zijvak links. Daar kan je dus je billendoekjes stoppen. Heb je een doekje nodig? Dan rits je het vakje open en trek je er gewoon eentje uit. Het pakje kan je gewoon laten zitten. Handig he? Ik weet niet in hoeverre alle luiertassen zoiets hebben, maar het was mij in ieder geval nog nooit eerder opgevallen. En uiteraard komt het met een handig verschoningsmatje. Verder is het gewoon een erg leuke tas om te zien. Ik ben er dus helemaal happy mee!

Winactie

Van Dooky heb ik nog zo’n prachtige luiertas gekregen om iemand blij mee te maken. En weet je wat deze tas nog meer bijzonder maakt? Het ligt nog niet in de winkel! Hoe je kans maakt? Laat mij weten waarom je deze luiertas graag zou willen winnen en wie weet stuur ik het naar je op! Meedoen kan tot en met 2 mei. De winnaar maak ik bekend op Facebook. Succes!

25 thoughts on “Helemaal blij met de nieuwe luiertas van Dooky

 • Helemaal geweldig zo’n tas van dooky. Ik wil al een tijdje zo’n soort tas. Nu de 2de er is wil
  Ik ook een nieuwe tas. Ik heb er nu 1 die bij de kinderwagen hoort maar deze kan alleen over de schouder en is al versleten. Een luiertas die je ook op de rug kan dragen lijkt me veel praktischer. Hij zou dus zeker meer dan welkom zijn.

 • Loes van Bommel says:

  Oooh die zou ik echt héél graag willen winnen!!!
  Over 5 weken verwachten wij ons derde kindje en met nog een dreumes van 1,5 jaar (die ook nog in de luiers zit) en een peuter van 3,5 jaar is een goede luiertas echt een must en hij ziet er nog top uit ook. Superhandig dat je deze op je rug kunt dragen, zodat je je handen vrij hebt en de tas niet van je schouder valt als je bij een van de kinderen een jas dicht wilt doen of wat dan ook (herkenbaar voor meer moeders neem ik aan?! 😉

 • Oh dat zou een super mooi cadeau zijn voor mijn schoonzus. Mijn broertje en zij verwachten na heel veel jaren proberen en een miskraam eindelijk hun eerste baby en een goede luiertas staat hoog op de wishlist. Ik zou ze heel graag willen verrassen met deze tas van Dooky

 • Marion Poeste says:

  Wauw die is gaaf. Ik zou hem heel graag willen winnen, want ik verwacht nog wel wat tassen te verslijten met 2kids van 2jaar en 6maanden. Deze tas is ook gewoon heel mooi om te zien.

 • Tamara Jongkees says:

  Dit lijkt mij een hele handige tas! Wij hebben nog geen luiertas, dus ik neem nu vaak meerdere kleine tassen mee, niet handig. Ik zou dus heel blij worden van deze mooie tas.

 • Dat is een hele mooie luiertas! Jammer dat ik die niet heb gehad. Het is helemaal de smaak van mijn schoonzusje. Ze kan er straks zeker eentje gebruiken. Het zou leuk zijn om haar te mogen verrassen met deze handige en prachtige tas.

 • Ik zal graag deze handige luiertas willen winnen omdat het van alle gemakken is voorzien en het maakt een uitstapje met de kleine nog leuker doordat ik dan helemaal ben voorbereid!

 • Wat een mooie luiertas.
  Heel graag zou ik mee willen doen voor de schoondochter van mijn vriendin.
  Zij heeft een dochtertje van ongeveer een jaar en zou dit vast een geweldige luiertas vinden.
  Zou haar graag verrassen.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee.

 • Oeh deze is mooi! En lijkt me inderdaad erg handig, met al die verschillende vakjes. Ik ben nu 16 weken zwanger van ons eerste kindje, en deze tas van Dooky zou ik straks erg goed kunnen gebruiken. Ik doe dus graag mee om kans te maken!

 • Lijkt mij een ideale tas om te gebruiken. Onze kleine mag ieder moment geboren worden en qua luiertas hebben we nu geen praktische versie en met 2 kindjes minder handig

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.