Mijn vierde dochter is geboren en eigenlijk heb ik alles al in huis. Toch zijn er soms dingen aan vervanging toe. Althans, dat vind ik. Manlief denkt daar anders over. Maar jij begrijpt vast wel dat het gewoon leuk is om ook bij een vierde kind nieuwe spulletjes te kopen. Dit keer heb ik mijzelf laten verblijden met een nieuwe luiertas. De vorige matchte met de vorige kinderwagen en we hebben sinds kort een nieuwe duowagen, dus daar hoorde een ook een nieuwe luiertas bij. Logisch toch dat ik die van Dooky wilde proberen?

Nieuwe luiertas van Dooky

Als je mij al langer volgt, weet je dat ik fan ben van de producten van Dooky. Het heeft er waarschijnlijk mee te maken, dat ik de mensen van dit merk ook echt een warm hart toe draag. Vooral omdat ik weet dat ze veiligheid en zorg van en voor kinderen op één hebben staan. Toen ze mij lieten weten, dat ze een nieuwe luiertas op de markt zouden brengen wist ik dan ook gelijk dat dit weer een goed product zou zijn. Maar uiteraard wilde ik het zelf wel eerst echt ondervinden. Dus heb ik afgelopen week mijn nieuwe luiertas in ontvangst mogen nemen. Er zijn drie varianten en ik koos zelf voor de luiertas 2-in-1. Deze is een prima tussenmaatje, niet te groot en niet te klein.

De 2-in-1 luiertas

Aan de voorkant van de luiertas van Dooky zitten twee vakjes met een soort van folie erin. Hier kan je je flesjes op temperatuur houden. Twee vakjes daarvoor vind ik persoonlijk erg praktisch, want dan kan je ook twee verschillende drankjes meenemen of voor twee verschillende kinderen. Het grote vak heeft rondom weer kleinere compartimenten. Ideaal als je bijvoorbeeld lepeltjes, potjes of andere kleinere items wil meenemen. Het scheelt een hoop zoeken en graaien in de tas. Aan de rugzijde heeft het vakje zelfs ook een ritsje, dus kan je het afsluiten. Aan de bovenkant van de luiertas, de flap als het ware, zit nog een vak met een rits. Genoeg opbergruimte dus. Wat ik zelf ook erg charmant van deze luiertas vind, is de zijvak links. Daar kan je dus je billendoekjes stoppen. Heb je een doekje nodig? Dan rits je het vakje open en trek je er gewoon eentje uit. Het pakje kan je gewoon laten zitten. Handig he? Ik weet niet in hoeverre alle luiertassen zoiets hebben, maar het was mij in ieder geval nog nooit eerder opgevallen. En uiteraard komt het met een handig verschoningsmatje. Verder is het gewoon een erg leuke tas om te zien. Ik ben er dus helemaal happy mee!

Winactie

Van Dooky heb ik nog zo’n prachtige luiertas gekregen om iemand blij mee te maken. En weet je wat deze tas nog meer bijzonder maakt? Het ligt nog niet in de winkel! Hoe je kans maakt? Laat mij weten waarom je deze luiertas graag zou willen winnen en wie weet stuur ik het naar je op! Meedoen kan tot en met 2 mei. De winnaar maak ik bekend op Facebook. Succes!