Wat een hoop spullen!

Zoals ik al eerder had verteld, hebben wij alle babyspullen van Marley en Lennox de deur uit gedaan. Dus moeten wij alles weer opnieuw aanschaffen. Dat is natuurlijk erg leuk, maar waar moet je beginnen? Inmiddels weet “het internet” natuurlijk ook allang dat ik zwanger ben en dus word ik van alle kanten bestookt met babyproducten. Als ik dat allemaal zou moeten aanschaffen, zou ik alleen maar denken: “Wat een hoop spullen!”.

Wat heb ik vooral niet nodig?

Van te veel spullen, word ik heel onrustig. Dus ben ik vooral bezig met de vraag: “Wat heb ik vooral niet nodig?” Gelukkig heb ik al wat ervaring, dus kan ik daar hele snelle beslissingen in maken. Als ik het niet gebruikt of gemist heb bij Marley en Lennox, dan heb ik het nu ook niet nodig. En zo simpel is het. Bovendien kan je alles tegenwoordig met één druk op de knop in huis halen, dus mocht ik mij tegen die tijd toch nog bedenken, schaf ik het zo aan.

Marley was heel nieuwsgierig.

Achteraf had ik bepaalde producten wel graag willen hebben toen de oudste twee klein waren. Eén van die producten was een doek waarmee ik het autostoetje of de kinderwagen makkelijk kon ‘afsluiten’, zonder dat de luchttoevoer ook zou worden afgenomen en de temperatuur te veel zou stijgen. Vooral bij Marley was dat echt nodig. Zij was als baby heel erg gevoelig voor prikkels. Als ik er niet voor zorgde dat zij bij het tonen van enige slaapsignalen, gelijk lekker kon gaan slapen, was het hek van de dam. Dan had ik de rest van de dag een huilend kindje. Ik was er dus voortdurend mee bezig dat zij op tijd moest slapen, ook als we onderweg waren. Maar Marley was heel nieuwsgierig en viel daarom niet in slaap als ze de wijde wereld in kon kijken. Ik heb toen een eigen constructie gemaakt met hydrofiele doeken en knijpers, maar dit was niet ideaal.

De Dooky Universal Cover is ideaal!

Toen ik op zoek ging naar een goed alternatief, kwam ik terecht bij De Dooky Universal Cover. Deze doek is ideaal! Niet alleen vanwege het feit dat mijn kleintje straks ongestoord kan slapen, maar De Dooky Universal Cover helpt ook tegen oververhitting. Bovendien heeft deze een UV beschermende factor va UPF 40+ en filtert de doek meer dan 95% van alle schadelijke UVA en UVB stralen. Ook geen gehannes meer met die knijpers, want de Dooky Universal Cover wordt bevestigd met hele handige ringen. Ik dacht gelijk: “Deze moet ik hebben!” Ik heb er ook een bijpassende seatcover voor ons autostoeltje bij genomen. Deze is heerlijk zacht en gemaakt van oeko tex katoen. Dat betekent dat de stof gecontroleerd is op schadelijke stoffen. En toen we toch bezig waren, ben ik ook nog gezwicht voor de Dooky Hoody voor over het autostoeltje. Ook deze ventileert en geeft zelfs maximale bescherming, namelijk UPF 50+. Ik heb ze alle drie in een prachtige frisse print besteld! Alle producten zijn gewoon machine wasbaar, dus alles blijft ook lekker fris en schoon. Het duurt nog even voordat de kleine meid er is, maar het autostoeltje staat al helemaal klaar! Tot die tijd gebruikt Marley deze voor de poppen 😊.