TOP
Baby uitzet

“Zo blij met mijn nieuwe tas van Miss Lulu”

Als je voor het eerst moeder wordt, heb je nog geen enkel benul welke producten nou echt handig zijn om te hebben en welke totaal overbodig zullen blijken te zijn. Dit verschilt ook nog wel per persoon, dus een ideale uitzetlijst bestaat gewoon niet. Ik zal binnenkort wel eens vertellen over mijn miskopen en musthaves.

Waarom een luiertas?

Één van de dingen, die ik nooit echt heb gehad is een luiertas. Nou ja, dat klopt niet helemaal. Ik heb er eigenlijk wel twee gekregen, maar in de één zat schimmel en de ander was spuuglelijk. Dus ik heb er nog nooit eentje gebruikt. Ik zag de noodzaak er ook eigenlijk niet zo van in. Een plastic tas of boodschappentas was toch net zo effectief? Bovendien waren die lekker ruim waardoor ik nog extra spulletjes mee kon nemen. Nee, een luiertas was maar zwaar overschat en ik begreep niet waarom iedereen er persé eentje wilde hebben. Nu ben ik overstag…..

Of het nou echt veel gemakkelijker is weet ik niet, maar ik ben echt zo in de wolken met mijn eigen nieuwe luiertas. Het is van merk Miss Lulu en bestaat uit drie delen:  de luiertas, een schoudertas en een verschoningsmatje. Dat laatste hoort overigens thuis in de categorie musthaves, want er is niets ranzigers dan je kind te moeten verschonen op een vreemd aankleedkussen te leggen waar waarschijnlijk ook poep op heeft gezeten.

Klik op Baby uitzet voor meer handige producten

Miss Lulu

Over de luiertas zelf ben ik ook zeer tevreden. Op dit moment gebruik ik het voor alle benodigdheden voor als ik met de peuter en de kleuter op stap ga. Dit betekent dus drie setjes kleding (twee voor de peuter en één voor de kleuter), flesjes met water, een stuk of vijf luiers en een pak billendoekjes. In het vak binnenin stop ik dan mijn huissleutels, pinpasjes en autosleutel. In het zijvak van de tas tref je het verschoningsmatje. Zelfs als ik dit allemaal meeneem, heb ik nog genoeg ruimte voor extra spulletjes. Het is dus een ruime tas, maar het ziet er gelukkig niet uit als een hutkoffer. In tegenstelling tot in mijn ruime handtas, kan ik in de luiertas wel alles terug vinden. Op de één of andere manier ziet het er altijd heel erg georganiseerd uit. Voor mij is dat uitzonderlijk 😉
De luiertas is gemaakt van polyrethaan, maar het voelt en oogt als suède. Wat erg belangrijk is is dat het waterafstotend en makkelijk af te nemen is. Verder heeft het een lange band waardoor je het over de schouder kan dragen, maar ook twee hendels om het aan de hand mee te kunnen nemen.
Bij de tas zit ook een zogeheten “tote bag”. Dit is eigenlijk gewoon een kleinere handtas. Je kan deze gebruiken voor de kleine dingetjes, die je nog wil meenemen.

Al met al ben ik dus helemaal happy met mijn nieuwe tas van Miss Lulu. Het is dan wel een luiertas, maar ik kan me ook goed voorstellen dat je deze voor jezelf zal gebruiken als je uit de luiers en reservekleding bent. Het is van fijn materiaal gemaakt en zeer vriendelijk in gebruik. En wat het belangrijkst is, het ziet er gewoon leuk uit! Deze leuke driedelige set is in ieder geval hier te koop.

Lees ook: de nieuwe luiertas van Dooky

«

»

26 COMMENTS
 • Iris Steenbekkers

  3 jaar ago

  Hier kan je hip mee over straat !

 • Lyn

  3 jaar ago

  Wauw erg moooi, ik doe graag mee!

 • Marange

  3 jaar ago

  Jaaa…ik waag een kansje

 • Marieke Flikweert

  3 jaar ago

  Zo’n soort tas zoek ik nu juist nog. Ik loot dus graag mee!

 • Cindy Jerp

  3 jaar ago

  Daar loop ik graaag met 2 baby’s mee op straat !!! Als trotse mama!

 • Marian Zw

  3 jaar ago

  Echt een prachtige tas! Daar wil ik ook wel mee gezien worden. Ik loot graag mee.

 • Femke

  3 jaar ago

  Ow wauwie te gek! Ik doe graag mee. Susan Klaassen kijk! (Heb het idee dat taggen me niet lukt hier?)

 • Kristel

  3 jaar ago

  Wat een mooie tas en fijn dat die zo ruim is. Hier loot ik graag voor mee want ben over 4,5 week uitgeteld en dan kan hier fijn spullen van onze baby en onze 3 jarige instoppen. En super fijn dat die er niet zo luier tas achtig uitziet maar hip en modern. Wij hebben een grijze kinderwagen en daar matcht deze kleur perfect bij

 • Lynn Mahieu

  3 jaar ago

  Wat een mooie tas! Ik ben al even opzoek naar een mooie luiertas maar heb er tot nu toe nog geen gevonden die ik mooi en handig vond… Met nog een kleine 3 maand te gaan voor de baby er is zou deze mooie tas dus heeel welkom zijn! 😀

 • Anna

  3 jaar ago

  Oooh geweldig! Deze zou ik zelf graag willen gebruiken…

  Facebook: An Na

 • Linda Raaijmakers

  3 jaar ago

  Ik zou deze graag winnen voor mijn zus nu ze zwanger is van haar tweede kindje. Helaas is haar vorige luiertas al snel kapot gegaan dus die was helaas niet veel. Hopelijk mag ik haar blij maken met een nieuwe 😀

 • elisabeth maria martina

  3 jaar ago

  wat een toffe tas

 • Feikje

  3 jaar ago

  Nu onze kleine man wat ouder wordt zou dit een ideale tas zijn voor onze dagjes uit! De luiers gaan natuurlijk nog steeds mee

 • Claudia Diependaal

  3 jaar ago

  Echt wat een beauty zeg. Ik kom daarom even een kansje wagen!

 • marion poeste thomas

  3 jaar ago

  heeel heel heel gaaf 😀 gereageert en ook iemand getagd via facebook 🙂 en op mijn tijdlijn geplaatst…

 • Stacey katuin

  3 jaar ago

  Wat een toffe tas. DE all in one.. Super stoer design en makkelijk af te nemen, gaat ws wel wat jaren mee zo te lezen. Ik heb inderdaad nog geen ervaring wat de beste luiertas is, jouw beschrijving geeft mij al een zeer rustgevend gevoel voor onze eerste trotsie. Zijn 2e 🙂 Aangezien wij veeel op stap zijn komt deze tas straks erg goed van pas… Deze kersverse ouders doen graag mee..

 • Iris

  3 jaar ago

  Ik gebruik nu mijn rugzak als luiertas, maar merk dat dat met twee kids eigenlijk te klein is. Ik doe graag mee voor deze toffe tas

 • Meryll

  3 jaar ago

  Ik zou deze graag winnen! Ik ben zwanger van mijn vierde en nooit echt een goede luiertas gebruikt. Het zou nu wel goed van pas komen!

 • Sharon de Ridder

  3 jaar ago

  Wow, wat een beauty! Daar maak ik heel erg graag kans op 🙂

 • Michael noo

  3 jaar ago

  Met deze super mooie tas zal ik mijn vriendin heel blij mee maken als ze weer op pad gaat met ons dochtertje Abbygail!

 • Jeanet Thomas Pels

  3 jaar ago

  🙂 ik maak graag kans om mijn oudste dochter er mee te kunnen verassen .wat een prachtige tas <3

 • Marian B

  3 jaar ago

  Dat is zeker een mooie tas! Ik heb nog de oude luiertas van de eerste maar die wordt nu toch echt minder mooi en ik raak er op uitgekeken. Zou ‘m graag verruilen door deze 😉

 • Tamara

  3 jaar ago

  Leuk, ik doe graag mee, maar heb geen facebook. Voor de eerste hebbeb we geen luiertas gehad, maar lijkt mij toch wel handig.

 • Henrieke Hommersom

  3 jaar ago

  Dat is een mooie tas, ik kan me voorstellen dat je er blij mee bent! Ik loot dus zelf ook graag mee, ben nog zoekende. Zolang als je actie loopt kan ik nog wel wachten met de aanschaf. 😉

 • Daan

  3 jaar ago

  Dit is precies de kleur die ik mooi vind. Ik zou graag mee loten.

 • Melissa

  3 jaar ago

  Hoe gaaf en super handig; goeie keuze .

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Read previous post:
Gastblog oma Bobje: geen olifant is veilig meer

‘Mam,’ vroeg mijn zoon, ‘als de kleine meid zich aandient ...

Close