Stel je jezelf voor terwijl je het vuur in een haard aansteekt, de glazen deur sluit en dan op een comfortabele bank plaatsneemt met een glas rode wijn. Heerlijk kijken naar de vlammen terwijl het af en toe zacht knettert en jij loom achteroverleunt. Wat wil je nog meer als het buiten koud is? Geniet met ons mee van de 10 afbeeldingen van sfeerhaarden en -kachels die wij speciaal voor jou geselecteerd hebben. Doe inspiratie op met deze prachtige voorbeelden van installaties van inbouwhaarden en vrijstaande houtkachels

Inbouwhaard

Inbouwhaard hoekhaard

Wat is er beter dan een loungeplek op de bovenverdieping? De luxe inbouwhaard in het midden deelt de ruimte op in verschillende delen en het haardvuur biedt een natuurlijke gezelligheid. Zie jij jezelf ook al in die heerlijke leren stoelen zitten? Af en toe een blokje hout op het vuur en je kunt je hier voorlopig wel even vermaken. 

Inbouwhaard

Moderne hanghaard wandhaard

Deze prachtige wandhaard heeft een uniek design. Door de brede vorm van de wandhaard is er prachtig zicht op het vuur. Op de hoofdafbeelding vanaf de voorkant is dit niet te zien, maar de haard heeft ook een zijruiten! Heb je zoiets ooit bij iemand in huis gezien? Grootste kans dat jij de eerste van je vrienden bent die zo’n originele en sfeervolle haard zou laten plaatsen. Omdat de haard aan de wand hangt en niet op een voet staat ontstaat er een heel ruimtelijk gevoel. 

Inbouwhaard

Brede inbouwhoekhaard

Benen omhoog en jij leunt lekker achterover in je luxe fauteuil. Behaaglijke warmte van de mooi ingebouwde haard, die tactisch geplaatst is met zijaanzicht aan de kant van het raam. Zo kun je tegelijk van het uitzicht en van het zich op de vlammen genieten. Als wij hier woonden wisten we het wel! De rand bij de haard is ideaal voor decoratie, en kan ook gebruikt worden om een kussen op te leggen zodat je lekker dichtbij het vuur zit. Hout bijvullen is erg gemakkelijk; deze haard heeft een liftdeur die je eenvoudig naar boven schuift met het handvat. 

Inbouwhaard

Hanghaard Vasilitsa

Bij deze haard is het niet moeilijk om je voor te stellen dat je met je vrienden in een kring om het vuur zit. Zou dat het idee van de ontwerper zijn geweest, het terugbrengen van het kampvuurgevoel? Dat is wat ons betreft helemaal geslaagd. De grote designhaard is uitermate geschikt om in een grote ruimte te installeren. De perfecte eyecatcher!

Inbouwhaard

Brede doorkijkhaard

Wat een fantastisch idee! Gebruik de koof van je doorkijkhaard om je favoriete programma’s op te projecteren. Deze inbouwhaard vormt een prachtige verdeler van de ruimte tussen de keuken en de woonkamer. Met een doorkijkhaard kun je aan beide kanten van het vuur genieten. En de hond geniet ook mee 🙂 

De prachtige haarden en kachels zijn te koop bij Kachelkopen.shop. Op de webshop vind je het complete assortiment haarden en kachels, maar ze hebben ook een showroom in Nijkerk. In het assortiment vind je onder andere Jotul, Jacobus, Spartherm, Dovre, Dru en nog vele andere bekende merken.