Het is 2020 en het is een bijzonder rare tijd waarin we leven. We zijn massaal aan het thuis werken en ik ben er vrij zeker van dat dat op korte termijn nog niet zal veranderen. Sterker nog, ik denk dat we er van uit kunnen gaan dat steeds meer bedrijven er een normaal iets van maken. Deels thuis werken gaat het nieuwe werken worden. Sorry, voor iedereen die lichtelijk gillend gek wordt van de andere personen in huis, maar zoals het nou eenmaal. Gelukkig is er ook een oplossing voor iedereen die toch een eigen plekje nodig heeft. En misschien in de tuin wat ruimte over heeft voor een heuse echte blokhut.

Een blokhut? Meent ze dat nou?

Een paar jaar geleden kregen we nieuwe buren. Hele leuke mensen om naast te wonen. Geen idee wat hij doet, maar zij runt een webshop met de leukste dingetjes. Dan heb je natuurlijk wel een werkplek nodig om al dat leuks in elkaar te zetten. Dus lieten ze weten een blokhut in hun tuin te laten bouwen. Ja serieus, een echt levensgroot met deur en ramen en al blokhut. Wie had er ooit gedacht dat tuinhuizen ook als werkplek gebruikt kunnen worden? Ik was wel even verbaasd toen ze mij vertelde dat ze het gevaarte in de tuin lieten plaatsen, maar inmiddels begrijp ik het wel. Het is echt een leuk plekje voor haarzelf, zonder de rotzooi in huis, en waar je niet gestoord wordt.

Misschien een optie?

Als jij en je partner inmiddels gillend gek van elkaar worden of als een eigen plek je als muziek in de oren klinkt, dan is een blokhut of tuinhuis misschien wel een goed idee. Toch? En ze komen in allerlei formaten. Dus of je nou iets voor je gereedschap wil of echt een kantoorruimte in je tuin, bij  blokhutwinkel.nl kan je echt voor alles terecht. Mocht ik gillend gek worden van manlief, dan weet ik wel wat ik in de tuin laat zetten. De grootste vraag is dan wie het zich mag toeëigenen.