De kerstdagen kwamen steeds dichterbij en voor veel mannen is dat een periode waarin ze extra aandacht vragen. Zij willen namelijk graag een leuk cadeau krijgen dat aansluit bij hun interesses. Helaas weten veel vrouwen niet goed wat de perfecte keuze is voor hun man. Daarom heb ik de top 5 cadeautjes voor de man op een rijtje gezet. Dit zijn cadeaus die zeker in de smaak zullen vallen bij de meeste mannen.

1. Een uurwerk

Ik weet niet waarom, maar voor mijn gevoel kan je een man altijd wel blij maken met een nieuwe horloge. Maar dan natuurlijk wel een chique variant zoals een Breitling. Wist je dat dit merk al sinds 1884 bestaat en uit Zwitserland komt? En je weet dat dit land om haar uurwerken en zakmessen het meest bekend bestaat. Het voornoemde merk horloges wordt ook vaak gebruikt door professionals in onder andere de sport-, industriële en militaire wereld. De Breitling Navitimer is een van de bekendste armklokjes en kan wel zien waarom. Het is een prachtig cadeau om te geven, maar je moet er wel even voor sparen.

2. Een goede aftershave

Luchtjes doen het altijd goed. Ik vertelde al eerder, dat je mij altijd blij kan maken met een parfummetje of iets dergelijks. Ik denk dat dit ook vaak voor de mannen geldt. Immers wil de gemiddelde man eveneens lekker ruiken. Toch? Het enige lastige is om dan de juiste geur uit te kiezen. Persoonlijk vind ik de luchtjes van Hugo Boss altijd wel een aanrader.

3. Een nieuwe portemonnee

Vraag me niet waarom, maar op de een of andere manier lijken mannen nog steeds met een portemonnee rond te lopen. De mijne overigens niet, maar mijn vader bijvoorbeeld wel weer. En het is altijd een leren variant. Het is nou ook typisch iets wat ze niet snel voor zich zelf zouden kopen. Dat maakt het een des te leuker kerstcadeau! En je weet zeker dat je hier niet snel de verkeerde van zal uitzoeken.

4. Een lekker biertje of goede fles wijn

De gemiddelde man kan een drankje wel waarderen. Dit is vaak ook makkelijk en snel geregeld. De gemiddelde slijterij heeft voor de feestdagen al speciale feestpakketten samengesteld. Een paar biertjes van die ene bierbrouwer bijvoorbeeld. Of de witte en rode wijn in een kistje. Het enige wat je moet doen is even achterhalen of hij meer van de goudgele rakkers of van de geperste druiven is. Moet te doen zijn, toch?

5. Een cadeaubon voor zijn favoriete winkel

Als je man nou echt heel kieskeurig is, dan mag je gewoon lekker een bon halen voor hem. Kan hij helemaal naar zijn eigen wensen en smaak een cadeau voor zich uitkiezen. Wij dames hebben het veel te druk om stad en land af te zoeken naar het perfecte cadeau waar uiteindelijk met vraagtekens naar gekeken wordt. Soms is dit makkelijker!

Wat je ook kiest, geniet met elkaar!