Allereerst de beste wensen! Ik hoop dat je een heerlijke jaarwisseling achter de rug hebt en vol frisse moed het nieuwe jaar bent ingedoken. Dit mag zowel figuurlijk als letterlijk zijn uiteraard. Zoals elk jaar zal ik ook nu even stil staan bij de afgelopen 12 maanden. Het was een zeer opmerkelijk jaar dit keer.

Vaarwel 2022!

Het eerste wat ik tegen manlief zei na de jaarwisseling was dat het een ziekenhuisvrij jaar is geweest! Dat klinkt een beetje raar denk ik. Ik bedoel daarmee dat sinds 2017 er elk jaar wel iemand uit ons gezin een nachtje in het ziekenhuis heeft doorgebracht. In 2022 dus niemand! Wat dat betreft was het dus een rustig jaartje. Hopelijk zet die trend zich voort.

De meisjes waren de afgelopen 12 maanden zonnetjes in huis. Wat worden ze toch groot en wat zijn ze leuk met elkaar. Het is best pittig, een huishouden met vier jonge kinderen waarvan eentje meervoudig beperkt, maar wat is het ook onwijs gezellig en een lading vol liefde. We zijn één met elkaar! Het is heerlijk om de meiden zo te zien opgroeien en echte dametjes te worden. Ik ben mij er zeer van bewust dat dat niet voor iedereen is weggelegd en aan deze mensen denk ik vaak. Ook Noor maakt enorme sprongen waar ik binnenkort wat uitgebreider op zal in gaan.

Mijn blog is een beetje het ondergeschoven kindje geweest afgelopen jaar. Voor iedereen die mij graag leest vanwege de persoonlijke verhalen: excuses! Het is zo ontzettend druk geweest, met hoeveelheid opdrachten en media en TikTok, dat dat er een beetje bij ingeschoten was. Het mooie nieuws was wel dat ik daardoor weer lekker veel winacties kon realiseren.

Hallo 2023

Gaat er komend jaar veel veranderen? Nee, niet echt. Nou ja, ik wil het persoonlijke tintje toch wel wat meer terugbrengen. Verder hoop ik op TikTok ook nog wat te groeien. En de media momenten wil ik gaan uitbreiden waar kan. Dus als iemand (tv)connecties heeft, hoor ik het graag!

Verder hoop en verwacht ik weer vele mooie momenten met het gezin te creëren. Ik zal je er uiteraard in meenemen.

Het wordt eveneens een administratief jaar rondom Noor, waar ik ook meer over zal vertellen. Ter lering en vermaak ;-).

En last, but zeker not least, hoop ik weer heerlijk veel winacties te kunnen doen de komende 12 maanden. Mooie dingen moet je delen met elkaar en zo dus ook leuke spullen. Kortom, we gaan er weer een geweldig jaar van maken. Ik hoop dat je de hele reis met mij ondernemen wil!