Het is alweer een paar weken geleden, maar het lijkt gisteren dat we met een paar bloggers weer de zogeheten blogboot op gingen. Als je een vaste lezer bent, ken je deze nog wel. De blogboot, georganiseerd door Marstyle.nl, is een boottocht Amsterdam waarbij we gedurende de rondvaart kennis maken met leuke nieuwe merken. En uiteraard wil ik jou daar eveneens graag meer over vertellen. Kom je gelijk in de zomermodus.

Weber brengt barbecueën naar een nieuw level

Als je aan BBQ denkt, komt al snel het merk Weber in je hoofd. Een van de meest bekende en wellicht ook toonaangevende marktleiders als het om grillen gaat. Hoe leuk is het dat ze het barbecueën nog wat specialer maken met een eigen uitgebreide kruidenlijn! Zo zijn er bijvoorbeeld de molens met gevriesdroogde Italiaanse kwaliteitskruiden. Of de sauzen in knijpfles. Deze zijn overigens zonder conserveringsmiddelen, wel glutenvrij, lactosevrij én geschikt voor veganisten. Maar een goede BBQ kan natuurlijk niet zonder olie. Die van Weber bestaat uit extra vierge olijfolie uit Italië met natuurlijke aroma’s van citroen en peterselie of peper een komt als handige spray. Kortom, met Weber kom je deze zomer al helemaal de BBQ goed door. Je kan de kruiden en olietjes vinden in de meeste tuincentra.

Weber BBQ kruiden

Kennismaking met Berghoff

Als moeder kan je nooit genoeg handige potjes of ander soort keukengerei hebben. Op de boot maakte ik voor het eerst kennis met de producten van Berghoff. En ja, ik ben inmiddels zeer enthousiast. Niet alleen omdat de producten goed functioneren, wat zeker ook belangrijk is, maar vooral van het fraaie design word ik erg blij. Het oogt zeer rustgevend ondanks dat je een mintgroen handvat hebt. Bekijk vooral het messenblok met al haar opties eens en je weet gelijk wat ik bedoel. Kortom, Berghoff is een merk, dat je niet vergeten moet!

Berghoff

Radbag

Als je mij al wat langer kent, dan weet je dat ik dol ben op gadgets. Bij Radbag ben je daarvoor aan het juiste adres. Deze zonvakantie ga ik bijvoorbeeld op een strandhanddoek liggen met het hoofd vol chocolade ijs van mijn dochter. Dat leek mij nou zo geestig voor deze zomer: een handdoek met droomlichaam. We zijn nu helemaal klaar voor het komende seizoen.

Radbag handdoek